• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas alti tup bebek yaptiran anne adaylari burda bulusalim

bende tüp bebek yaptırdım.ilk denemem.transferim yapıldı.
8.günüm bugün.
bu arada ayşegül kasım aralık ocakta tüp yaptıracaklar listesindesin..ama
uğramıyosun foruma...:oklava:

hadi bakalım hayırlısı , inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ve bayram BAYRAM olur o zaman yerimseniben

Bende 22 yaşındayım erkek infertilitesi ilk tüp bebek ikizlere hamile kaldım ama kızımı ve oğlumu erken doğumla kaybettim 6 ay önce.. Birdaha ki denemeyede zaman verdim kısmet... Bende sizin gibi aceleci davrananlardanım...

Bende 22 yaşındayım erkek infertilitesi ilk tüp bebek ikizlere hamile kaldım ama kızımı ve oğlumu erken doğumla kaybettim 6 ay önce.. Birdaha ki denemeyede zaman verdim kısmet... Bende sizin gibi aceleci davrananlardanım...

canım ... inşallah bir daha denemeye kalmadan gelirler kendiliğinden miniklerin ..
aceleci davranmak değil bu sizin yaptığınız , eğer erkek infertilitesiyse beklemenin bir mantığı yok zaten , hazır kadının yaşına balı olarak daha çok ve kaliteli yumurtalar üretilecekse neden beklemeli ilee 30 yaş üstünü .. en iyisini yapmışsınız , Allahın izniyle miniklerinizi en kısa zamanda kucağınıza aldığınızda çıtır anneler olacaksınız işte , ne güzel yerimseniben
Allah isteyen herkese yaşatsın ve sevincini yarım bırakmasın ..
umudunun hep olması dileğiyle , iyi geceler canım..

bende tüp bebek yaptırdım.ilk denemem.transferim yapıldı.
8.günüm bugün.
bu arada ayşegül kasım aralık ocakta tüp yaptıracaklar listesindesin..ama
uğramıyosun foruma...:oklava:

canim ins her sey gonlunce olur ya ben forma ugruyorum hic kacirmiyorum ama benimle ilgili pek yazi yazmadim hatta bidefa yazicaktim sonra tembellik tuttu yazmadim ay sorma yaaa cok asiri tembelim bu aralarkafamçokkarıştımirmirmirmir

selam kızlar bugün arefe günü yarın bayram bugece edilen dualar kabul olunurmuş hepinize isminizi bilmesem dahi dua edicem inş en kısa zaman da sizler ve ben bebişlerimize kavuşuruz rabbimhayırlı evlatlar versin sizlerde dua edin belli mi olur birimizin duası tutar kainat dua üzerine kurulu inş hepinizin istekleri dilekleri olur rabbim siz değerli arkadaş larıma eşlerinizle ve gelecekteki bebeklerinizle daha nice bayramlar geçirmeyi nasipeder AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

selam kızlar bugün arefe günü yarın bayram bugece edilen dualar kabul olunurmuş hepinize isminizi bilmesem dahi dua edicem inş en kısa zaman da sizler ve ben bebişlerimize kavuşuruz rabbimhayırlı evlatlar versin sizlerde dua edin belli mi olur birimizin duası tutar kainat dua üzerine kurulu inş hepinizin istekleri dilekleri olur rabbim siz değerli arkadaş larıma eşlerinizle ve gelecekteki bebeklerinizle daha nice bayramlar geçirmeyi nasipeder AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

amiiiiinnn canım inşallah rabbim isteyen herkeze nasiip eder hamisliği..inşallah rabbim ellerimizi boş çevirmez.hepimizin kucakları dolar :Saruboceq:amiiiinnn

sali drdaydim kizlar kan tahlkilide guatr problemi cikmis acaba bu sizce problem yaparmi nette arastirdim dusuge ve hamileligi zorlastimaya sebep oluyomus bende simdi kafayi buna taktim acaba bise yolurmu

sali drdaydim kizlar kan tahlkilide guatr problemi cikmis acaba bu sizce problem yaparmi nette arastirdim dusuge ve hamileligi zorlastimaya sebep oluyomus bende simdi kafayi buna taktim acaba bise yolurmu

geçmiş olsun canım rahat ol ama sorunları takma kafaya guatr olsa dahi basit bir tedavi ile geçeceğini biliyorum canını sıkma kafaya da takma inş herşey istediğin gibi olur tatlım inş enkısa zaman da güzel haberlerini alırım

slm ben 25 yaşındayım iki kez aşılama geçirdim şu anda micro için iğnelere gün sayıyorum ocak sonu transferim olucak bi terslik olmazsa sanırım herkes girmio buraya

slm ayşegül canım bende 28 yaşındayım bende senin yaşadığını yaşadım ikl denememde döllenme olmadı şimdi ikinciyi deniyoruz dün yumurtalarım toplandı 5 tanesi döllenmiş 2 gün sonrada transferim olacak inşallah Allah ın izniyle sanada başarılar dilerim tatlım daha yaşın çok genç olur inşallah.

Back
X