Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşıma bu hafta girdim. Kasım sonlarına doğru transfer olacağım. Yaş tüp bebekte yumurta kalitesi açısından avantaj. Ama işin tutunma kısmında ne olur bilmiyorum. İnşallah iyi sonuç alabilirizKızlar 27 yaşındayım ilk tüp bebeğimi deneyeceğim 30 yaş altında olup deneyenler kaçıncı denemesinde pozitif sonuç aldı, deneyeceklerle sürecimizi paylaşalım ben kasım başı gibi transfer olacağım kısmetse
Amh ım 0.48 bu yüzden tüp bebekteyiz 6 yumurta toplandı 2si 3. Güne ulaştı donduruldu29 yaşıma bu hafta girdim. Kasım sonlarına doğru transfer olacağım. Yaş tüp bebekte yumurta kalitesi açısından avantaj. Ama işin tutunma kısmında ne olur bilmiyorum. İnşallah iyi sonuç alabiliriz
Sizin embriyo kaliteniz nasıl
Buradaki yorumlardan anladığım şu;Amh ım 0.48 bu yüzden tüp bebekteyiz 6 yumurta toplandı 2si 3. Güne ulaştı donduruldu
Açıkçası korkuyorum çevremde pozitif sonuçlar yok ve yalnızca 2 tane embriyom 2 şansım var inşallah hayırlısıyla birini kucağıma almak nasip olur tabi sizin de öyleBuradaki yorumlardan anladığım şu;
Ne amh seviyesi ne de embriyolarin önündeki harflerin çok büyük bir önemi yok aslında. Benim 5aa embriyom pgt den sağlıksız geldi
Başka birinin düşük kalitede embriyosu tutundu. Ne olacağı belli olmuyor yani![]()
Sizin transfer oldu muBuradaki yorumlardan anladığım şu;
Ne amh seviyesi ne de embriyolarin önündeki harflerin çok büyük bir önemi yok aslında. Benim 5aa embriyom pgt den sağlıksız geldi
Başka birinin düşük kalitede embriyosu tutundu. Ne olacağı belli olmuyor yani![]()
Hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah.Tüp bebekte en önemli kısımlardan biride labaratuvar.Seçtiğiniz klinik en önemli olanKızlar 27 yaşındayım ilk tüp bebeğimi deneyeceğim 30 yaş altında olup deneyenler kaçıncı denemesinde pozitif sonuç aldı, deneyeceklerle sürecimizi paylaşalım ben kasım başı gibi transfer olacağım kısmetse
Merhaba şuan 28 yaşındayım ilk denemem 26 yaşındaydı çok yumurtam toplandı ama embriyolar 5. Güne ulaşmadı 2. Denemem 27 yaşamdaydı pozitif oldu sonra kese gelişemedi kürtaj oldum Şimdi kasımda tekrar transfer olacağım dondurulmuş embriyo İnşaAllah çok güzel olur kavuşmak zamanı gelmiştirKızlar 27 yaşındayım ilk tüp bebeğimi deneyeceğim 30 yaş altında olup deneyenler kaçıncı denemesinde pozitif sonuç aldı, deneyeceklerle sürecimizi paylaşalım ben kasım başı gibi transfer olacağım kısmetse
Sizin sorun neydi umarım sonu güzel olurMerhaba şuan 28 yaşındayım ilk denemem 26 yaşındaydı çok yumurtam toplandı ama embriyolar 5. Güne ulaşmadı 2. Denemem 27 yaşamdaydı pozitif oldu sonra kese gelişemedi kürtaj oldum Şimdi kasımda tekrar transfer olacağım dondurulmuş embriyo İnşaAllah çok güzel olur kavuşmak zamanı gelmiştir![]()
O zaman sizin tutunma ile ilgili sorun yok inşallah bu sefer sizinle kalır bebişinz:)Ben 29 yaşındayım t+5 gün oldu. Henüz test yapmadım. Öncesinde yaptırdığım 2.aşılamada tuttu ama sonrasında düşük yaptım. Embriyo kalitesi elbette etkiliyordır ama her şey nasip . Bekleyip göreceğiz İnşallah hepimiz pozitifi görür bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
Kesinlikle benim 5aa embriyom pgtden sağlıklı geldi ama transferden sonra pozitif olup kese gelişemedi kürtaj oldum kürtaj olmasamda düşecekti büyük ihtimalle hastaneye yatışım yapılınca kanamam başladı. Velhasıl nasip nasipten öte yol yokBuradaki yorumlardan anladığım şu;
fakültede tedavi görüyorum maddi olarak anca şu an raporla deneyebiliyoruzHayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah.Tüp bebekte en önemli kısımlardan biride labaratuvar.Seçtiğiniz klinik en önemli olan
İnşaAllah hepimizinSizin sorun neydi umarım sonu güzel olur
Amin teşekkür ederim. Pcoslu olduğum için ilaçla bile yumurta büyütemiyorduk. Tüp bebeğe başlama kararı aldık.O zaman sizin tutunma ile ilgili sorun yok inşallah bu sefer sizinle kalır bebişinz:)
Ben de ise tamtersi ilaç kullanmazsam eğer döngü 3 aya 4 aya kadar uzuyorduŞundan olmuyor denilen net bir sorun yokPcos var ama düzenli adet görüyorum yumurtluyorum, rahimde hafif şekil bozukluğu var ama bu engel değil diyorlar. Eşimin değerleri normal
Sizin neydi
Hakkınızda hayırlısı olsun,biz tam üç sefer denedik ama 4.cüde özelde en iyi sonucu aldık.Ama hastanede çok kişi ile tanıştım ilk denemede tutanda çok oldufakültede tedavi görüyorum maddi olarak anca şu an raporla deneyebiliyoruz
Benim de eşimin normal işte benim amh düşük diyetüp bebek deneyelim dendi. 1 yıl kendim gebe kalamayınca kesin sebep söylenmesi için zaten ya hiç yumurta olmicak ya da sperm veya tüpler tıkalıdır vsİnşaAllah hepimizinŞundan olmuyor denilen net bir sorun yok
Pcos var ama düzenli adet görüyorum yumurtluyorum, rahimde hafif şekil bozukluğu var ama bu engel değil diyorlar. Eşimin değerleri normal
Sizin neydi
İnşallah bizim de olur ilk deneme için devlette olabilir para için beklerken vakit kaybetmeyelim dedikHakkınızda hayırlısı olsun,biz tam üç sefer denedik ama 4.cüde özelde en iyi sonucu aldık.Ama hastanede çok kişi ile tanıştım ilk denemede tutanda çok oldu
Şansmı nasip mi bilinmez bir yol.üstelik onların embriyo kalitesi bana göre daha düşüktü yinede tutunmuştu.Darısı size olsun inşallah![]()