30+ yaş cilt bakımı

Quixx

Ban yemeyi sizden öğrenecek değiliz !!!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
1.411
3.054
83
merhaba kızlar. Yaş oldu 30 açıkçası bu yaşa kadar cilt bakımı ile hiç bir alakam olmadı cildim hep çok güzeldi ama son 1 yıldır artık cildim bozulmaya başladı. Göz çevresi kırışıkları büyüyen gözenekler cilt tonunda bi koyulaşma. Bana önerebileceğiniz bakımlar ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Sanırım bu konuda fikri olan yada uyguladığı bi yöntemi olan yok.

Merhaba, ben de 32 oldum ve aynı sorunu yaşıyorum. Yüzümde ergenlikte bile çıkmayan sivilceler çıkıyor son 2 yıldır. Kızarıklıklar güneş lekeleri göz altı morlukları... bu yaşlılık belirtileri resmen psikolojimi bozdu ve uzun bir araştırma Yaptım.
Cildimiz 25 yaşından sonra kolajen üretmeyi yavaş yavaş bırakıyor bu Yüzden azalan nem bize cilt sorunu olarak geri dönüyor. Bunun için toz jelatinle maske yapıyorum, bir kaşık toz jelatin ve bir kaşık ılık sütü karıştırıp yüze sürüp yarım saat bekledikten sonra soyarak çıkarıyorum. Sonrası yumuşak ve parlak bir cilt.
Bunun dışında e vitamini ve hyaluronik acid kullanıyorum. Bunlara yeni başladım. Merak edenleriniz olursa sorabilirsiniz.

Merhaba, ben de 32 oldum ve aynı sorunu yaşıyorum. Yüzümde ergenlikte bile çıkmayan sivilceler çıkıyor son 2 yıldır. Kızarıklıklar güneş lekeleri göz altı morlukları... bu yaşlılık belirtileri resmen psikolojimi bozdu ve uzun bir araştırma Yaptım.
Cildimiz 25 yaşından sonra kolajen üretmeyi yavaş yavaş bırakıyor bu Yüzden azalan nem bize cilt sorunu olarak geri dönüyor. Bunun için toz jelatinle maske yapıyorum, bir kaşık toz jelatin ve bir kaşık ılık sütü karıştırıp yüze sürüp yarım saat bekledikten sonra soyarak çıkarıyorum. Sonrası yumuşak ve parlak bir cilt.
Bunun dışında e vitamini ve hyaluronik acid kullanıyorum. Bunlara yeni başladım. Merak edenleriniz olursa sorabilirsiniz.
Hyaluronik asitten memnunmusun nasil bir sonuc aldin

Hyaluronic acidi 2 gündür kullanıyorum.
Birinci kullanımda dermaroller ile birlikte kullandım.
İki günde bile ciltteki yumuşaklık hemen farkediliyor ama lekeler için daha uzun süre gerekecek.

merhaba kızlar. Yaş oldu 30 açıkçası bu yaşa kadar cilt bakımı ile hiç bir alakam olmadı cildim hep çok güzeldi ama son 1 yıldır artık cildim bozulmaya başladı. Göz çevresi kırışıkları büyüyen gözenekler cilt tonunda bi koyulaşma. Bana önerebileceğiniz bakımlar ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Cildinizi sabah aksam temizleyin. Gunes koruyucu surmeden disari cikmayin

Gece yatmadan önce göz çevresine Hindistan cevizi yağı ve bir kaç damla e vitamini karıştırıp sürmek ince çizgilere iyi geliyor.
Bu formülü uygularken kirpik ve kaşların da gürleştiğini görebilirsiniz.

Merhaba bende aloevera ürünü öneririm foreverliving kullanıcısıyım ve çok memnunum hem cilt ürünleri hem vitamin takviyeleri ile içerden destekliyor ben aynı zamanda cilt bakım uzmanıyım ilgilenirseniz yardımcı olurum

Ben aloevera için konu da açmıştım. Direkt bitkiyi kırıp içindeki jeli sürüyorum. 2 defa yaptım haftada bir kez. Henüz bir sonuç yok lekelerde açılma vs gibi ama nedense etki edeceğine çöm inanıyorum.
Yüzüm eskisine göre çok iyi güneş lekeleri çok çok azaldı, sivilce çıkmıyor artık ve sivilce izlerinin rengi açıldı. Yalnız o kadar çok şey yapıyorum ki hangisi iyi geldi bilmiyorum.
Lazer ya da kimyasal Peeling dışında cilt uzmanı olarak önerebileceğiniz ürünler varsa yardımlarınızı beklerim ☺️

Ben aloevera için konu da açmıştım. Direkt bitkiyi kırıp içindeki jeli sürüyorum. 2 defa yaptım haftada bir kez. Henüz bir sonuç yok lekelerde açılma vs gibi ama nedense etki edeceğine çöm inanıyorum.
Yüzüm eskisine göre çok iyi güneş lekeleri çok çok azaldı, sivilce çıkmıyor artık ve sivilce izlerinin rengi açıldı. Yalnız o kadar çok şey yapıyorum ki hangisi iyi geldi bilmiyorum.
Lazer ya da kimyasal Peeling dışında cilt uzmanı olarak önerebileceğiniz ürünler varsa yardımlarınızı beklerim ☺️
Merhaba öncelikle belirtmeliyimki ciltlekeleri malesef öyle hemen bir iki işlemle sonuç veren bir cilt promlemi değil hatda bazı lazer ve kimyasal işlemlerden sonra dahi yani derin soyma işlemi yapılsa dahi bir müddet sonra üzülerek söylüyorum geri geliyor hatda iyi bir bakım ve koruma yapılmadı ise dahada yayılıyor .benim tavsiyem hem içten hem dıştan desteklemek yazın iyi bir koruma ve vitamin destekleme kısında cildinize uygun gereken işlemle tedavisi %100 geçmesede inanın psikolojik olarak sizi mutlu edecek duruma gelir.lütfen iletişime gecerseniz biraz cikdinizi tanımak isterim saygılarımla 05442156920

Merhaba yogunluktan sayfama anca bakabildim

sulu cilt bakımlarını öneriyorum yazın peeling yapmayın, sigara içmeyin, bol su için stres yapmayın cildi nemli tutun arada cihazlı uygulamalardan destek alın

Baby Face Beauty Cilt bakımı yaptıran çok gördüm sonuçlar gerçekçi mi bilmiyorum fakat siz de bir araştırın bende düşünüyorum ve yaptıran varsa benimle de deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olucam.

Back
X