Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bnm 9 haftalik oldu nerdeyse..ama hic bulantim yok baskada hamilelik belirtimde yok..korkuyorum acaba birsey mi oldu ..tee pazartesi randevum var
arkadaşlar, gebelik çizelgenizi ekler misiniz profile? kaçıncı haftada olduğumuzu daha kolay takip ederiz. benim de belirti olarak uyku hali ve regl sancısı gibi belirtilerim var şimdilik. kalp atışı ile daha fazla hissediliyormuş belirtiler, 10. haftaya doğru iyice artıyor genelde. herkeste bir olmuyor tabii, hormonlar arttıkça belirtileri de daha fazla hissedeceğiz zamanla...
Ben de 31 yasindayim ve ilk bebegim ..
bence o kadar da gec kalmadik :)
daha bilincli anneler olacagiz ins
anneligin tadini cikaracagiz
cocukla birlikte buyumek yerine, sadece cocugumuzu buyutmekle mesgul olacagiz :)
inşallah ben de aranıza katılacağım :)
umarım ben de aranıza katılırım, hikayem biraz uzun başka bir topikte yazmıştım, sıkmayayım sizi. neyse okuduklarıma göre 30 lu yaşlardasınız, valla bence geç değil, ben kızımı 35 yaşımda doğurdum, kısmetse 2. yi istiyorum. bu arada 37 yaşındayım, galiba en büyük benim:)[/QUOT
Allah bağışlasın evladını.. oh ilk bebeiş yapılmış sıra 2. de :) dilerim sağsalim bide oğluşun olur oh tadından yenmez falla :) Bu arada büyük ve doğum yapmış olarak 30 lu yaşlarda anne olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir???? hadi bakalım cevap bekliyoruz![]()
inşallah canım merakla bekliyor olacağız :) hangi aşamadasın bakalım????![]()
umarım ben de aranıza katılırım, hikayem biraz uzun başka bir topikte yazmıştım, sıkmayayım sizi. neyse okuduklarıma göre 30 lu yaşlardasınız, valla bence geç değil, ben kızımı 35 yaşımda doğurdum, kısmetse 2. yi istiyorum. bu arada 37 yaşındayım, galiba en büyük benim:)[/QUOT
Allah bağışlasın evladını.. oh ilk bebeiş yapılmış sıra 2. de :) dilerim sağsalim bide oğluşun olur oh tadından yenmez falla :) Bu arada büyük ve doğum yapmış olarak 30 lu yaşlarda anne olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir???? hadi bakalım cevap bekliyoruz![]()
Amin canım sağolasın. Valla ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum, valla bana göre yazayım bi düşüneyim şimdi pat diye olunca aklıma geldikçe eklerim artık. veya sorabilirsin.
Avantajları
1. bilinçli bir anne oluyorsun, ne yedirmen gerektiğini, nasıl davranman gerektiğini biliyorsun mesela,
2. büyüklerin sana karışmasını engelliyorsun böylece (en azından bende öyle oldu, her söylediklerinin karşısında daha mantıklı cevaplar bulunca bir iki denemeden sonra vazgeçtiler, karışmadılar)
3. Ben kızım doğduğu andan itibaren herşeyini kendim yaptım(altını açmak vs), hiç korkmadım, bunun yaşla ilgisi varmı bilmiyorum ama
4. artık internette her şey var okuyup uygulayabilirsiniz
5. bunların yanında baş edemediğiniz durumlarda olacak.
Dezavantajları
1. uykusuzluk, ben uykuyu çok sevmezdim. ama uykuyu özlüyorsun.
2. sabırlı olmayı öğrenmek gerekiyor.
ya dezavantajı çok bulamadım. ben memnunum yaşımdan, Rabbim her durumda hayırlısını versin, her yaşın da her duygunun da ayrı bir tadı, güzelliği var bence