30+ yaş ilk çocuklarına hamile anne adyları, düşünenler gelin bakalım :)))))

geçmiş olsun.
1 çorba kaşığı bal içinde 1 çay kaşığından az toz zencefili karıştırıp yesenize. bana çok iyi geldi. size de yarar umarım(her iki soruna da).

istifra ediyorsanız, o da boğazı mahvediyor. güzelce bol su ile gargara yapıp, ardından biraz su içmeyi deneyin. boğazınızı asitlerden temizler, tahrişi azaltır.

merhaba efla. Nasılsın nasıl gidiyor gebelik tekrar dr a gittin mi? :54:

Tüm anne adaylarına ve bebişlere günaydııın :)
Bugün doktor kontrolümüz var ve çok heyecanlıyım ikili test sonuçlarımızı doktora yeni göstericem gerçi bir sorun yok demişti testi yapan doktor...
Her doktora gidişimde çok heyecanlanıyorum sizlerde öylemisiniz???

Tüm anne adaylarına ve bebişlere günaydııın :)
Bugün doktor kontrolümüz var ve çok heyecanlıyım ikili test sonuçlarımızı doktora yeni göstericem gerçi bir sorun yok demişti testi yapan doktor...
Her doktora gidişimde çok heyecanlanıyorum sizlerde öylemisiniz???

merhaba canım geç bir günaydın oldu ama :)
Nasıl geçti dr kontrolünüz ? o heyecan bende hat safhada oluyor yani panik yok :))) bende bu hafta ikili kan testi sonucumu göstereceğim. Her doktora gidişimi iple çekiyorum :)

merhaba canım geç bir günaydın oldu ama :)
Nasıl geçti dr kontrolünüz ? o heyecan bende hat safhada oluyor yani panik yok :))) bende bu hafta ikili kan testi sonucumu göstereceğim. Her doktora gidişimi iple çekiyorum :)

Merhaba, çok şükür bir sorun yok bebişimiz çok sağlıklı :) ve erkekmişş babası pek inanamak istemedi ama kendi doktorumuzda söyleyince inandı.
İnşallah sizin kontrollerinizdede bir sorun çıkmaz....

Back
X