30 yaş sonra yeni bir yuva kurabilmek?

sessiz_sena

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
1
2
1
39
Arkadaşlar ben 34 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Kısa süren bir evlilik. Sonra olmadı ayrıldık. Şu an ailemle yaşıyorum. Tekrardan aşık olmak, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama malumunuz hem yaşımdan dolayı hem de dul olmamdan dolayı benimle görüşmek isteyenler genelde 45 yaş üstü filan oluyor. Kendi yaşıtlarım beni istemiyor. Benim ise ruhum genç, gezmeyi tozmayı severim, hareketliyimdir. Son ses müzik açarım zıplaya zıplaya dans ederim mesela. Şimdi 50 yaşında biri bana ayak uyduramaz ki. Bir de ne bileyim benim yaşlarımda olsun istiyorum. Beraber dünyayı dolaşalım istiyorum. Bir de mesela birlikte çocuğumuz olsun istiyorum. Çok mu uç şeyler istiyorum. Benim gibi olup mutluluğu bulanınız var mı? 34 yaşında olup yine 30 lu yaşlarda eş bulabilen var mı? Genelde erkekler sanırım kendilerinden daha genç istiyorlarmış. Ondan dolayı bu konu çok kafama takılıyor.

İstekleriniz yapılamayacak şeyler degil. 45 bir erkek için ortalama bir dönem sayılır.
Sizin yaşdan çok kafa yapısı uygun eş adayına ihtiyacınız var.

Çünkü evli olup 50 li yaşlarda hoplayıp zıplayan ruhu genç çok insan var.

Yine 30 yaş konusu :confused: Bu hafta rahat 5 konu açılmıştır. Daha 34 yaşındasınız, genceciksiniz. Bu işler kısmet işi. 35 yaşında olup, kendisinden 5 yaş küçük bir erkekle evlenen tanıdığım var. Yani her erkek genç ister gibi bir genelleme çok yanlış. Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri. Ben 4 yıllık ilişkimi bitirdim, arkadaşım 3 ayda tanışıp evlendi ve gayet mutlu. Herkesin kaderi farklı yazılmış, vakti gelince siz isteseniz de istemeseniz de olur.

Yaşım geçiyor diye düşünüp yanlış bir kişiyle evlilik falan yapmayın. İşte o zaman şimdiki halinizi mumla ararsınız. Zaten önceden bir boşanma yaşamışsınız. Evliliğin aceleye gelmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur. Bir de lütfen kendinize dul falan demeyin. Boşandıktan sonra artık bekar oluyorsunuz.

Allahım ya her gün bir 30 yaş konusu.

Bu arada ben 25 yasında olup 35 yaşındaki erkekle evlenen kadinlari da anlamiyorum :)

Adamlar daha genci bulunca ona yöneliyor haliyle .Ama dediğim gibi kadınlar bunu nail kabul ediyor merak ederim hep.

34 yaşındasınız 60 değil.Ayrica insanlar 60 yaşında da evleniyor yasa takılmayın bu kadar.

Arkadaşlar ben 34 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Kısa süren bir evlilik. Sonra olmadı ayrıldık. Şu an ailemle yaşıyorum. Tekrardan aşık olmak, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama malumunuz hem yaşımdan dolayı hem de dul olmamdan dolayı benimle görüşmek isteyenler genelde 45 yaş üstü filan oluyor. Kendi yaşıtlarım beni istemiyor. Benim ise ruhum genç, gezmeyi tozmayı severim, hareketliyimdir. Son ses müzik açarım zıplaya zıplaya dans ederim mesela. Şimdi 50 yaşında biri bana ayak uyduramaz ki. Bir de ne bileyim benim yaşlarımda olsun istiyorum.
Beraber dünyayı dolaşalım istiyorum. Bir de mesela birlikte çocuğumuz olsun istiyorum. Çok mu uç şeyler istiyorum. Benim gibi olup mutluluğu bulanınız var mı? 34 yaşında olup yine 30 lu yaşlarda eş bulabilen var mı? Genelde erkekler sanırım kendilerinden daha genç istiyorlarmış. Ondan dolayı bu konu çok kafama takılıyor.

ben de benzer durumdayim hep yasi buyuk adaylar çıkıyor eski esim de buyuktu benden bu bir lanet mi anlamiyorum ben de biraktim artik bu isleri bekar hayatimi yasiyorum. bir de bir seyi cok isteyince olmuyor gerçekten benim yillardir hayalim yazdığınız şeyler evliyken de olmadi yasayamadim demek mi isteme yeterli degil çözemedim

Arkadaşlar ben 34 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Kısa süren bir evlilik. Sonra olmadı ayrıldık. Şu an ailemle yaşıyorum. Tekrardan aşık olmak, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama malumunuz hem yaşımdan dolayı hem de dul olmamdan dolayı benimle görüşmek isteyenler genelde 45 yaş üstü filan oluyor. Kendi yaşıtlarım beni istemiyor. Benim ise ruhum genç, gezmeyi tozmayı severim, hareketliyimdir. Son ses müzik açarım zıplaya zıplaya dans ederim mesela. Şimdi 50 yaşında biri bana ayak uyduramaz ki. Bir de ne bileyim benim yaşlarımda olsun istiyorum. Beraber dünyayı dolaşalım istiyorum. Bir de mesela birlikte çocuğumuz olsun istiyorum. Çok mu uç şeyler istiyorum. Benim gibi olup mutluluğu bulanınız var mı? 34 yaşında olup yine 30 lu yaşlarda eş bulabilen var mı? Genelde erkekler sanırım kendilerinden daha genç istiyorlarmış. Ondan dolayı bu konu çok kafama takılıyor.
Yok çok şey istemiyorsanız bunları istemek en doğal hakkınız inşallah karşınıza çıkar istediğiniz biri.
Bu arada ileride sıkıntı yaşamamak için yumurtalarınizi dondurmanizi tavsiye ederim,malum kadınlar 35 yaş ustune gelince yumurtalar azalmaya ve var olanlarda kalitesizlesmeye başlıyor o nedenle ilerde sıkıntı yaşamamak için mutlaka yumurtalarınizi dondurmanizi tavsiye ederim

Bu arada ben 25 yasında olup 35 yaşındaki erkekle evlenen kadinlari da anlamiyorum :)

Aşık olurken, evleneceğimiz adam bu derken, hayat arkadaşımızı seçerken yaşından daha önemli şeylere dikkat ediyoruzdur belki. Yaş bir kriter değil ki mutlu olmak için. Ben de yaşa takık kadınları anlamıyorum mesela. Eşim 40 yaşındaydı evlendiğimizde 13 yaş var aramızda, kuzenim de kendinden beş yaş küçük 25 yaşında bir adamla evlendi. İkimizin de mutlu evlilikleri var yıllardır süren.

Konu sahibi size gelince 40-45 yaşınıza göre uygun adaylar, yaş farkı normal aranızda. 40 yaşından sonra insanlar eğlenmeyi, gezmeyi tozmayı bırakıp köşelerine çekilmiyorlar zannettiğiniz gibi.

Bosanmis olmakla ve yasla degil de nasiple alakasi oldugunu dusunuyorum.. 24 yasinda boşandım ben de, 5 senedir de bekarim, son 3 talibim (:KK53:) benden küçüktü mesela..
Bunu yaşına ve boşanmaya baglarsan, beni istemezler zaten dersen daha cok uzulursun..

Küçük diye evlenirsin adamın ruhu yaşlı çıkar. Bu yaşla alakalı değil kişiyle alakalı bir durum. Bunu da tanıdıkça anlarsınız.
Çocuk meselesine gelince kırktada doğuran var yeterli kalbinize göre birisi çıksın karşınıza. İnşallah gönlünüzce olur herşey.

Bir tanıdığım 45 yaşında 38 yaşında adamla evlendi niye canınızı sıkıyorsunuz ki kısmet bu işler albeni cok önemli bence 34 yaşında olup emekli memur gibi takilanlar da var 43 yaşında olup yaşını hiç gostermeyenler de ayrıca 40 45 sizin yaşınıza göre cok normal yaştan ziyade kişiliğe bakın o yaşlı bu benden küçük beni istemez diye otomatikmen elemeyin adayları

Bir arkadasim 2.evliligini 31 yasinda hic evlenmemis bir adamla, digeri 34 yasinda kendinden 6 yas kucuk hic evlenmemis bir adamla yapti.
Calistigim yerdeki en hos giyinen, en cok gezen ve asiri kafa olan adam 50 yasinda (benim benle yasit sevgililerim amca gibi kalir kaninda)
Kisacasi, oyle biri cikar ki karsina nasibinde varsa ne yas kalir ne bir sey... duani et, olumlamani yap ve kurallar koyma..

Hayat insanın istedigi gibi olmuyor bazen hayaller ve hayatlar olayi bunu ilk evliliginiz için söyledim ama her zaman da böyle gidecek diye bir kaide yok, inşallah kalbinize göre biri çıkar karşınıza sonra bir şükür secdesi kilarsiniz

Yaşımızda birşey yok. Kendinden genç hatta hiç evlenmemiş erkeklerle evlenen çevremde çok tanıdığım var. Birçok erkek birkaç yaşı sorun etmiyor. Bu arada ben de enerjiler uyar uyum sağlarız diye yaşıtım birisi ile evlenmek istedim. Yaşıma göre çok enerjiğim, eşim benden sadece 2 yaş büyük ama çabuk yorulan biri enerjik değil. Sadece yaşla alakalı değil sanırım bu durum.

Aşık olurken, evleneceğimiz adam bu derken, hayat arkadaşımızı seçerken yaşından daha önemli şeylere dikkat ediyoruzdur belki. Yaş bir kriter değil ki mutlu olmak için. Ben de yaşa takık kadınları anlamıyorum mesela. Eşim 40 yaşındaydı evlendiğimizde 13 yaş var aramızda, kuzenim de kendinden beş yaş küçük 25 yaşında bir adamla evlendi. İkimizin de mutlu evlilikleri var yıllardır süren.

Konu sahibi size gelince 40-45 yaşınıza göre uygun adaylar, yaş farkı normal aranızda. 40 yaşından sonra insanlar eğlenmeyi, gezmeyi tozmayı bırakıp köşelerine çekilmiyorlar zannettiğiniz gibi.

Bende yasa karsı bu önyargıyı anlayamıyorum.
Sanki insanlar 40 yasından sonra ölüyormuş gibi bir yaklaşım var bu forumda. Kv 70 yasında ama çok dinamik sporu gezmesi eğlenmesi vs ben ona Asla yetişemem. Annem ondan daha genç ama hayattan beklentisi daha az ve daha Durağan bir yaşantısı var.
Hersey yas değil. O Yüzden bulaşır takılmasına karşıyım.

Ben 36 yaşımdayım 34 yaşında eşimle evlendim 2. Evliliğim eşim bende bir buçuk yaş küçük ve hiç evlenmemiş benim 2 çocuğum var bende çok hareketli gezmeyi tozmayı seven birisiyim eşim bana göre çık durgun ama bu mutlu olmama engel değil huzurlu olmak herşeye bedel ☺️

Kendinize neden DUL diyorsunuz
Siz bu kafada olursanız tabiki 50 yasında adamlar gelir
Önce kendinize dul demekten vazgeçin

Ben de boşandım
34 yasında kendimden küçük hiç evlilik yapmamış biri ile evlendim

TC kimliklerinde bile yazmayan o sıfatı kendime hiç yapıştırmadım

Back
X