30 yaş sonra yeni bir yuva kurabilmek?

Arkadaşlar ben 34 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Kısa süren bir evlilik. Sonra olmadı ayrıldık. Şu an ailemle yaşıyorum. Tekrardan aşık olmak, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama malumunuz hem yaşımdan dolayı hem de dul olmamdan dolayı benimle görüşmek isteyenler genelde 45 yaş üstü filan oluyor. Kendi yaşıtlarım beni istemiyor. Benim ise ruhum genç, gezmeyi tozmayı severim, hareketliyimdir. Son ses müzik açarım zıplaya zıplaya dans ederim mesela. Şimdi 50 yaşında biri bana ayak uyduramaz ki. Bir de ne bileyim benim yaşlarımda olsun istiyorum. Beraber dünyayı dolaşalım istiyorum. Bir de mesela birlikte çocuğumuz olsun istiyorum. Çok mu uç şeyler istiyorum. Benim gibi olup mutluluğu bulanınız var mı? 34 yaşında olup yine 30 lu yaşlarda eş bulabilen var mı? Genelde erkekler sanırım kendilerinden daha genç istiyorlarmış. Ondan dolayı bu konu çok kafama takılıyor.
merhaba tatlı hanım mesajını okurken gülümsedim istemsizce kayıtsız kalamadım sözlerine de öncelikle yaşın çok çok genç bunu belirtmek isterim 34 yaşında ve dul olduğun için sana yaklaşmak istemeyen kişileri kafana takma öyle insanlarla zaten kimse yapamaz 24 yaşında da olsan yapamazsın onlar yaşlandıkça eşlerini beğenmeyen erkekler oluyorlar genelde ama şunu da belirtmek isterim hani demişsin ya 50 yaşındaki insanlar bana ayak uyduramaz ben çok enerjiğim falan diye bence böyle düşünme 20 yaşında olup 50 yaşında enerjisine sahip insanlar olduğu gibi 50 yaşında hatta 70 yaşında olup 18 yaşında bir gencin enerjisine sahip insanlar da var. sadece gözlerini aç ve çevrene bak ve inanıyorsan rabbimden inanmıyorsan doğadan hayalindeki ilişkiyi dile. allah seni mesut bahtiyar etsin.

34 yaşında dul değil, bekar ve genç bir kadınsınız. Siz aksini düşünüyorsanız ve böyle de yansıtıyorsanız eğer, gelen kişiler yaşıtınız olmayacaktır. Bence 45 yaş için de yaşlı diye düşünmeyin. Otuzunda hacı amca moduna giren erkekler de var 🙄🤷‍♀

Yok bütün 34 yaşında kadınlar 50 yaşında adamlarla birlikte
Böyle bir kural var
Ya kendinden genç erkekle evlenen bir ton kadın var sen ne diyorsun
Ben 32 yaşındayım sevgilimle aynı yaştayız
Bende büyük konuşmayayım ama kendimden 10-15 yaş büyük istemezdim
Aynı jenerasyonuz çocukluğumuzda izlediğimiz diziler filmler bile aynı
Hayatımda ilk defa kendi yaşıtımla birlikteyim çok şükür çok mutluyum
Kendimden 10 küsür yaş büyüklerle de oldum
Kıymet bilir falan dediler hikaye
Karşımdakiler yaş kompleksinden dolayı kendilerini çapkın deneyimli zart zırt olarak göstermeye çalıştı falan iyice soğudum
Bide yaşı büyük olunca fazla adam sanki genç kız düşkünü gibi geliyor
Adam bir süre sonra sanada yaşlı deyip daha gençlere bakıyor
Aynı yaşta olmanın da dezavantajları var tabi

Allahım ya her gün bir 30 yaş konusu.

Bu arada ben 25 yasında olup 35 yaşındaki erkekle evlenen kadinlari da anlamiyorum :)

Adamlar daha genci bulunca ona yöneliyor haliyle .Ama dediğim gibi kadınlar bunu nail kabul ediyor merak ederim hep.

34 yaşındasınız 60 değil.Ayrica insanlar 60 yaşında da evleniyor yasa takılmayın bu kadar.
25 ve 35 yasindaki iki insanin arasindaki yas farki abes degil ki anlasilmayacak tarafi ne bunun:) 35 degil de 65 yasinda bir adamla evleniyor sanki:)

Çalışıyor musun ? Çalışmıyorsan çalışmanı sosyalleşmeni ve çevre edinmeni öneririm boylece yasina uygun insanlar tanima firsatin olur. Evde oturup görücü usulü gibi beklersen malesef hep bahsettigin tip kısmetler olur canım.. sosyal medyayı da hafife alma güzel bi profil oluştur ordan da kismetlerin çıkabilir artık çoğu kişi ordan tanışıyor etkin kullanmayı bilmek önemli bence

Arkadaşlar ben 34 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Kısa süren bir evlilik. Sonra olmadı ayrıldık. Şu an ailemle yaşıyorum. Tekrardan aşık olmak, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama malumunuz hem yaşımdan dolayı hem de dul olmamdan dolayı benimle görüşmek isteyenler genelde 45 yaş üstü filan oluyor. Kendi yaşıtlarım beni istemiyor. Benim ise ruhum genç, gezmeyi tozmayı severim, hareketliyimdir. Son ses müzik açarım zıplaya zıplaya dans ederim mesela. Şimdi 50 yaşında biri bana ayak uyduramaz ki. Bir de ne bileyim benim yaşlarımda olsun istiyorum. Beraber dünyayı dolaşalım istiyorum. Bir de mesela birlikte çocuğumuz olsun istiyorum. Çok mu uç şeyler istiyorum. Benim gibi olup mutluluğu bulanınız var mı? 34 yaşında olup yine 30 lu yaşlarda eş bulabilen var mı? Genelde erkekler sanırım kendilerinden daha genç istiyorlarmış. Ondan dolayı bu konu çok kafama takılıyor.
Erkekler kendinden daha genç istiyor diye genelleme yapmak çok sağlıklı değil ,bazı erkekler olgun kadından hoşlanır ,gençlerle gezer eğlenir iş evliliğe gelince aklı başında kadın ister karşısında ,ben de 38 yaşındayım ikinci evliliğimi 6 ay önce yaptım ,eşim kendi yaşıtım ,sadece şu yanlışın var acele etme ,evlendin evliliğin ne demek olduğunu biliyorsun ,illa çocuk evleneyim diye düşünüp evlilik için acele karar verirsen ,Tekrar üzülürsün ,ayrıca erkeğin olgunu daha iyi hayat gezmek ve eğlenmekten ibaret değil ,45 olsun nolacakki,ben yaşıtımla evliyim açıkcası bana göre çocuksu düşünceleri ,gereksiz alınganlıkları var ,keşke olgun olsaydı dediğim çok oluyor ,sevgili olmak maksatlı düşünmüyorsun ,bence olgun aklı başında biriyle evlilik yap ,ve asla acele etme ,ben de çocuk olsun yaşım geçiyor diye acele karar verdim ,keşke daha çok tanımaya zaman verseydim ,acele etmeseydim diyorum

Cocuk sahibi olmak istiyorsaniz cok gecikmek istememenizi de yaşı yasiniza yakin birini tercih etmenizi de gayet iyi anliyorum.
Evet 50 li yaslarinda baba olup harika bir ömür gecirenler oldugu gibi 20 yasinda baba olup 25 yaşında ölenler de var ama kabul edelim ki bunlar istisnai durumlar.
Yine de ruhu genc, bedeni saglikliysa 40 li yaslarin ilk yarisindaki erkeklere bir sans verebilirsiniz, benim eşim 40 yasinda ama görüntüsü 30, ruhu 20 mesela 😆 yani yaşı duyar duymaz kestirip atmayin (ciddi bir fark yoksa)

Allah dilerse imkansız diye bişey yoktur. Dua et olacağına inan..

Hayatin bir matematigi yok ki... bir kurali yok. Kendinden kucuk yasta bir kismetin de cikabilir, kendi yasitin da ya da senden buyuk biri de...Hic kimse de karsina cikmayabilir. Kismetin karsina ciktiginda bir soyleyecek bir bahanen kalmaz, o kadar cok istersin ki yasina bile bakmazsin.

Back
X