• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş üstü diyet yapanlar burayaaa...

tamtahilli

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
40
0
16
Ankara
merhaba günlüğüm
12.12.12 de başladığım diyetime burda devam edeceğim
başlama kilom 83 şuan 72.7
hergün yediklerimi,kaçamaklarımı seninle paylaşacağım
bana katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruuuuumm

canim hosgeldin masallah :nazar::nazar::nazar: iyi kilo vermissin ben de 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim devam ediyorum bakalim seni ziyaret ederim burdan destek oluruz birbirimize sana kolay gelsin insallah istedigin kiloya ulasirsin

canim hosgeldin masallah :nazar::nazar::nazar: iyi kilo vermissin ben de 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim devam ediyorum bakalim seni ziyaret ederim burdan destek oluruz birbirimize sana kolay gelsin insallah istedigin kiloya ulasirsin
teşekkür ederim canım,her zaman beklerim :)
sende güzel başlamışsın ben 2 haftada 3.300 verebilmiştim
inş hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız sen kaç kiloyla başladın kaça inmek istiyorsun
benim ilk hedefim 65,sonra 60 inşallaaaah

merhaba arkadaşım diyetinde sana başarılar dilerimbende 30 yaş üstüyüm

bende size katılayım (tabi uygun görürseniz)

başarı topikler insanın enerjisini çoğaltıyor

merhaba arkadaşım diyetinde sana başarılar dilerimbende 30 yaş üstüyüm

bende size katılayım (tabi uygun görürseniz)

başarı topikler insanın enerjisini çoğaltıyor

uygun görmek ne demek çoook mutlu olurum hoşgeldin aramıza krizantem3
hep birlikte zayıflayalım yaza fit bir şekilde girelim :)
sen kaç kilosun

teşekkür ederim canım,her zaman beklerim :)
sende güzel başlamışsın ben 2 haftada 3.300 verebilmiştim
inş hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız sen kaç kiloyla başladın kaça inmek istiyorsun
benim ilk hedefim 65,sonra 60 inşallaaaah

tatlim benim boyum 1.68 kilom 64le basladim en son 60 civarindaydim 50 kiloya kadar inmeyi dusunuyorum bakalim tabii saglikli bir sekilde yaslarimiz da kilolarimiz da yakin aslinda bu arada ben yurt disindayim 7 saat fark var turkiyeyle aramizda ama hergun yazmaya calisiyorum onemli olan kilo vermek. dun maydanoz kurune de basladim bugun de biraz once ictim birazdan da kahvalti yapicam bakalim hayirlisi:46::46::46:

tatlim benim boyum 1.68 kilom 64le basladim en son 60 civarindaydim 50 kiloya kadar inmeyi dusunuyorum bakalim tabii saglikli bir sekilde yaslarimiz da kilolarimiz da yakin aslinda bu arada ben yurt disindayim 7 saat fark var turkiyeyle aramizda ama hergun yazmaya calisiyorum onemli olan kilo vermek. dun maydanoz kurune de basladim bugun de biraz once ictim birazdan da kahvalti yapicam bakalim hayirlisi:46::46::46:

boyunuza 55 kilo ideal bence, ama siz bilirsiniz tabi:34:

ben yarın tartılıp yazayım

bu sabah 1 dilim ekmekle kahvaltılık

ara şekersiz nescafe

öğle

2 çorba kaşığı kısır
2 fındıklı çay keyfi
1 incir

akşam
yarım dilim k ekmeği ile balık salata

bugün işitahım yoktu biraz

biraz öncede yarım dilimle peynir yedim

kokusu için napıyosun,yıkayınca çıkmıyo sarmısak bende bir a<ra kullanmıştım terledikçe koktu iki ay boyunca :(

saçlarımı zeytinyağlı sabun ile yıkayıp bioxcinle yıkıyorumm

öyle korktuğum kadar kokmuyor 2 haftadır uyguluyorum bakalım ne olacak

kokusundan ya saçlarım çıkacak ya da temelli kaçacaklar:52:

Back
X