• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş üstü olup ,cesaret verecek hikayelere ihtiyacım var..

merhaba,
32 yasındayım ,evlıyım ,2 de kızım vr ..üni mezunuyum -işletme.
bekarken calıstım evliyken çalısmadım bir sürü kurslara gıttım.,
..bir iş yeri açtım okudugum bolumle ılgılı degıl..
yeni kapattım..

bugun dank ettı bana birden..gecen yıllarıma üzüldüm.. üni bitirdikten sonra neden ıkıncı uni.yi okumadım kı dedım..
yada cocuk olmadan once bı ıse gırıp neden calısmadım kı..

kpssye hazırlandım ,neden daha cok calısmadım kı dedım.

dönüp baktım hiç birsey yapmamısım ..boşa gecırmısım.

dedım ben bu sene yapacagım..bırden hırslandım:)))

yapabılır mıyım sızce ,etrafınıda yapan var mı ..bu yastan sonra guzel bı meslek edınsem olur mu

esıme bu gun bana bı ısyerı ac desem acacak güçte..ama istemiyorum..

cesaret verıcı hıkayelerınız var mı mesela ben yaptım .ablam yaptı..olur dıyen..

kpss sınavı bu yıl yok sanırım..bızım zamanımızda öss vardı:)) sımdı o da yokmus
basvuru zamanı ne zaman gec mı kaldım.
sıfır bılgı ıle olur mu bu işler.

hayatımı yenıden kurmak ıstıyorum ..öyle bunaldım.
Yaşın hiç de çok fazla değil. 36 yaşındayım, üçüncü üniversitemi okuyorum (işim gücüm var, sırf kendim için okuyorum), Kuzenim iki sene önce emekli oldu, bilgisayar mühendisiydi ve şu an sosyoloji okuyor :))) İlle güzel bir işim olsun diye okuyacaksan, bunun için mezun olduğun bölümün diploması da yeterli. Bildiğim kadarıyla KPSS'de yaş sınırı kalktı. Ama kendini iyi hissetmek, kendini geliştirmek için okuyacaksan ve işletme diploman dört yıllıksa Açık Öğretim'i bir araştırmanı tavsiye ederim. Lisans diploması olanlara bir çok bölüm sınavsız.

hepinize cok tesekur eederım
cok guzel fıkırler edindim.

ilk işim yarın gıdıp sınav ıcın basvuru ypmak.
sınavsız acık ögretım bıle olabılır.. kendı dalımdan bi iş bulup calısırken bı ynadn dan okurum belkı belllı mı olur.

tesekkur ederım

kızlarımın yası 5 ve 3,5 ..
2008 yılında bı atamam oldu benım yenı evlıyken ama sorunlar cıktı evraklarım gerı döndü atamam iptal oldu .
daha sonra 2010 yılında tekrar hazırlandım
bebek yokken gırdım kpss sınavına .
hatta dershaneye gıdıpte hazırlanmıstım . ama yeterlı olmadı bu sefer..bu kopya skandalı oldugu dönem .yüksek puanlılar cok cıkmıstı .

sonra da gırmedım ..bır dükkan actım ama severek yapmadım..bıldıgımız bı ıs uzerıne acalım dedık hobimiz üzerine.
kapattık cunku cok yoruldum ıkı cocuk bı ev bır iş.
esım baska bı yerde calısmakta bu arada.

boşluktan degıl .. bırsey yapmalıyım dıyorum .bu okul bosuna olmamalı.
hep sanssızlık hep sanssılık.. kpss dıyorum carem bılıyorum ama oyle gözum korkuyor kı ..
kı sızın 1 kadro acılmıstı dımı ..bayılıyorum ben de sıızn meslek dalınıza..

yeni bir iş yeri acabılırım ama istemıyorum .. öyle dısardan gorunen gıbı degıl cıdden cok zor..
benım karaketerımde bı sey degıl tıcaret halı.
ben masa basında sessız sakın calısmalıyım.

karısıgım:)

neden kı:) sanırım yorgunluktan boyle ..bı de hırslı bı yapım yok ..keske olsaydı..

tesekkur ederım ..kacırmayayyım 18 ocak'ı

harıkasınız:)

nasıl hazırlandınız peki ?

biraz mı :))
senin kadro 1 tane açıldı derken ??arkeolojiden 1 kişi mi alım oldu demek istedn acaba canm

canım bu okul boşuna olmamalı diyorsan tekrar 1 okul daha heba etme 2. üniversite bir işe yaramıyor
10 tane olsun ne olacak yani??
şimdi bile bir okuldan mezun olunca bir işe yaramıyor
tıp ya da çok iyi mühendislikler olmalı bence
sürekli üzerine tamamlayarak gitmek daha mantıklı

ben bi adım attım :) segem sınavına hazırlanıyorum ..inşallah basarılı olurum..

dükkanımı kapatmıstım ..sigortacı olurum bellı mı olur:)

Arkadaşım 28yaşında sınava hazırlandı boğaziçi üniversitesine yerleşti 33te mezun oldu, ilk kez kendini bulduğunu "işte bu!" dediğini söyledi. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. #kesinbilgi

Ben de kafası sonradan dank edenlerdenim, önlisans mezunuydum, 23 yasında evlendim, anne oldum ilk zamanlar istediğim sadece buydu ama sonra kimlerin meslek sahibi olduğunu görünce kendime o kadar kızıyordum ki.27 yaşında açık öğretime kayıt oldum.ara sınıf okudum 30 yaşında lisans işletmeyi bitirdim.2012 yılında kpss için dershaneye gittim.herşeye sıfırdan başladim.çünkü okulum biteli 10 yıldan fazla olmuştu. Çok çalıştım her videoyu her konuyu defalarca izledim.bu yaşımda denemelerde derece yapiyordum.ama her şeyi sınava bağladığım için sınav esnasında çok heyecan yaptım o yıl olmadı, 2014 te uzaktan eğitim aldım,83 puan aldım, çok bekledim cok üzüldüm,çok gözyaşı döktüm ama emeğimin karşılığını aldım ağustos ayında atandım.üstelik yıllarca 2.çocuğu erteledim, kpss yüzünden.hamileyken atandım bir de , oğluşum kismetı ile geldi çok şükür. ümidini kaybetme madamcocomo madamcocomo

merhaba,
32 yasındayım ,evlıyım ,2 de kızım vr ..üni mezunuyum -işletme.
bekarken calıstım evliyken çalısmadım bir sürü kurslara gıttım.,
..bir iş yeri açtım okudugum bolumle ılgılı degıl..
yeni kapattım..

bugun dank ettı bana birden..gecen yıllarıma üzüldüm.. üni bitirdikten sonra neden ıkıncı uni.yi okumadım kı dedım..
yada cocuk olmadan once bı ıse gırıp neden calısmadım kı..

kpssye hazırlandım ,neden daha cok calısmadım kı dedım.

dönüp baktım hiç birsey yapmamısım ..boşa gecırmısım.

dedım ben bu sene yapacagım..bırden hırslandım:)))

yapabılır mıyım sızce ,etrafınıda yapan var mı ..bu yastan sonra guzel bı meslek edınsem olur mu

esıme bu gun bana bı ısyerı ac desem acacak güçte..ama istemiyorum..

cesaret verıcı hıkayelerınız var mı mesela ben yaptım .ablam yaptı..olur dıyen..

kpss sınavı bu yıl yok sanırım..bızım zamanımızda öss vardı:)) sımdı o da yokmus
basvuru zamanı ne zaman gec mı kaldım.
sıfır bılgı ıle olur mu bu işler.

hayatımı yenıden kurmak ıstıyorum ..öyle bunaldım.
valla hic bisey icin gec degil allah saglık sıhat versin bende 30 yasındayım 2 yıllık üni mezunuyum ama bu sene yeniden giricem istedigim bölüm ekonomi yada para ile ilgili baska bölüm :))) cünkü parayı seviyorum onla ilgili olan islerid eseviyorum cocugum yok 7 senedir istedigim gibi geziyorum bu arada evliyim tabii

össs dün sondu keske basvursaydın

Ben de kafası sonradan dank edenlerdenim, önlisans mezunuydum, 23 yasında evlendim, anne oldum ilk zamanlar istediğim sadece buydu ama sonra kimlerin meslek sahibi olduğunu görünce kendime o kadar kızıyordum ki.27 yaşında açık öğretime kayıt oldum.ara sınıf okudum 30 yaşında lisans işletmeyi bitirdim.2012 yılında kpss için dershaneye gittim.herşeye sıfırdan başladim.çünkü okulum biteli 10 yıldan fazla olmuştu. Çok çalıştım her videoyu her konuyu defalarca izledim.bu yaşımda denemelerde derece yapiyordum.ama her şeyi sınava bağladığım için sınav esnasında çok heyecan yaptım o yıl olmadı, 2014 te uzaktan eğitim aldım,83 puan aldım, çok bekledim cok üzüldüm,çok gözyaşı döktüm ama emeğimin karşılığını aldım ağustos ayında atandım.üstelik yıllarca 2.çocuğu erteledim, kpss yüzünden.hamileyken atandım bir de , oğluşum kismetı ile geldi çok şükür. ümidini kaybetme madamcocomo madamcocomo
ayyy masalalhh ne güzel hem atanmısın hem 2 ci olmuss bence piyango sana vurmus bu sene

valla hic bisey icin gec degil allah saglık sıhat versin bende 30 yasındayım 3 yıllık üni mezunuyum ama bu sene yeniden giricem istedigim bölüm ekonomi yada para ile ilgili baska bölüm :))) cünkü parayı seviyorum onla ilgili olan islerid eseviyorum cocugum yok 7 senedir istedigim gibi geziyorum bu arada evliyim tabii

ayyy 3 yıllık yazmısım ya düzelte tabiki 2 yıllık :)))))

yaa bunu nasıl basarıyorsunuz maşalhhh
bende kendimi konusa hibi gibi hissediyorum
su kazandım atandım calıstım laflarını duyunca kendime cok kızıyorum ve sizleri tebrik ediyorum
bayılıyorum sizin gibi insanlara
bende kamu yönetimi lisana mezunuyum
aynen 10 yıl belki daha fala oldu mezun olalı
2014 kızım3 yaasındayken dersaneye yazıldım hazırlandım hep calıstım
ama sınavda o dönem tarih sorularını hatırlayan olur tüm savkimi kırdı
hiç bişey yapamadım motıvasyonum düştü soruları gördükçe
ve hemen sınavdan cıktım
sonuc tabiki kötü geldi
benim matematik kötü sizler ne yaptınz nasıl calıstınızda basardınız inanaın cokkk merak ediyorum
ne olur anlatın akıl verin bende su an34 yasındaym bişeyler yapmak istiyorum
çalısıyorum ama daha iyi bir işim ve mesleğim olsun istiyorm üniversitede okurum tekrar gerekirse
banada bir akıl lütfen

eee napcan ömür boyu hayatın garantide en azındna kac sene durucan 2 mi 6 mi sanki artık 6 oldu gibi ama sehirler cok uzakmı bu arada esinle
Ptt ye atandım tayin süresi 3 yıl deniyor ama 1 yılda da eş durumundan veriyorlarmış.8 saat var aramızda çocuk olunca zor oluyor ama hiç şikayetim yok çok şükür allah böyle ayrılıklar versin

Ptt ye atandım tayin süresi 3 yıl deniyor ama 1 yılda da eş durumundan veriyorlarmış.8 saat var aramızda çocuk olunca zor oluyor ama hiç şikayetim yok çok şükür allah böyle ayrılıklar versin
:)) en cok istediim yer ptt kısın sıcacık :))) gelsin caylar diger memurluklara göre daha az riskli yer az stres :)) böyle güzel ayrulık herkezin basına insallah benim deee :))

yaa bunu nasıl basarıyorsunuz maşalhhh
bende kendimi konusa hibi gibi hissediyorum
su kazandım atandım calıstım laflarını duyunca kendime cok kızıyorum ve sizleri tebrik ediyorum
bayılıyorum sizin gibi insanlara
bende kamu yönetimi lisana mezunuyum
aynen 10 yıl belki daha fala oldu mezun olalı
2014 kızım3 yaasındayken dersaneye yazıldım hazırlandım hep calıstım
ama sınavda o dönem tarih sorularını çhatırlayan olur tüm savkimi kırdı
hiç bişey yapamadım motıvasyonum düştü soruları gördükçe
ve hemen sınavdan cıktım
sonuc tabiki kötü geldi
benim matematik kötü sizler ne yaptınz nasıl calıstınızda basardınız inanaın cokkk merak ediyorum
ne olur anlatın akıl verin bende su an34 yasındaym bişeyler yapmak istiyorum
çalısıyorum ama daha iyi bir işim ve mesleğim olsun istiyorm üniversitede okurum tekrar gerekirse
banada bir akıl lütfen
O tarih sorularının çok iyi hatırlıyorum canım :kızgın:ben de 34 yaşında atandım b grubunda yaş sınırı yok, Allahım emek veren kimsenin emeğini boşa vermez inşallah kendine güven, çok video izledim matematige sıfırdan başladim.eşim çok destek oldu, çocuk ve ev konusunda.haftalarca temizlik yapmadığım oldu ,

O tarih sorularının çok iyi hatırlıyorum canım :kızgın:ben de 34 yaşında atandım b grubunda yaş sınırı yok, Allahım emek veren kimsenin emeğini boşa vermez inşallah kendine güven, çok video izledim matematige sıfırdan başladim.eşim çok destek oldu, çocuk ve ev konusunda.haftalarca temizlik yapmadığım oldu ,
anladım tşkler iyi moral oldu bana bu sagolasın
demek matematiğe baştan basladınz sizde bayagı sevklendim simdi haaa:confused::KK53:

Arkadaşım 28yaşında sınava hazırlandı boğaziçi üniversitesine yerleşti 33te mezun oldu, ilk kez kendini bulduğunu "işte bu!" dediğini söyledi. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. #kesinbilgi

tesekkur ederım .

ay masallah ..ben 2010 da hazırlandım cocukta yokken ama olmadı demek kı cok zorlamadım.
bı daha da grmedım 2018e gırmek ıstıyorum ama sıfır bılgı ıle nasıl olur cok korkuyorum.

valla hic bisey icin gec degil allah saglık sıhat versin bende 30 yasındayım 2 yıllık üni mezunuyum ama bu sene yeniden giricem istedigim bölüm ekonomi yada para ile ilgili baska bölüm :))) cünkü parayı seviyorum onla ilgili olan islerid eseviyorum cocugum yok 7 senedir istedigim gibi geziyorum bu arada evliyim tabii

öss den vagectım canım.4 yıllık mezunum oyle ılerleteyım dedım

ne guzelll..

Çok benzer bir hayat hikayemiz var.
Bu iş yeri açmak şahane ama bence sorumluluğu çok ağır.
Ben kendi alanımda ilerlemeyi seçtim ve şu ana kadar ki yaptığım tüm yatırımı kendime çevirdim
Şu an hayalimi yaşıyorum
Yaş 34 yapalım 2 yıl oluyor
Tek kötü yanı yapana kadar stresten kilo almam oldu :)
Yapma zamanımsa, iş yerini kapattıktan sonra 8 ay

Back
X