- 14 Eylül 2014
- 20.918
- 100.105
- 798
- Konu Sahibi yingyang92
-
Diğer türlü şansı yok mu. Yani az konuşan insanların bulma şansı daha mı azGenel bir yalnız hissetme durumu sanki arttı gibi geliyor bana ama çevreniz genişse, güleryüzlü ve hoşsohbetseniz mutlaka bir yerde birileri çıkacaktır karşınıza.
Daha gençsiniz.
Yani sosyal ilişkileri kuvvetli insanlar daha çok ve rahat ilişkiler kurdukları için özgüven de varsa evet bence daha kolay bulurlar.Diğer türlü şansı yok mu. Yani az konuşan insanların bulma şansı daha mı az
Nasip tamamenEtrafıma bakıyorum çok gezip bulamayan da var, bir barda hayatının aşkıyla 26 yaşında tanışan da. Şans faktörü mü etkili, yoksa insanlar kendi şansını kendi mi yaratıyor?
O kadın dışında herkesi.Öyle istemişler ,öyle uygun görmüşler. Kimi ilgilendiriyor ki bir kadının bilmem ne yaşta bekar olup olmaması?
Ben de burada bir iki tanışma hikayesi okumuştum kızın biri bir yerde garsonluk yapıyormuş oraya da bayağı zengin biri gelip kızı görüp etkilenmiş o şekil evlenmişler İngiltere ye mi ne taşınmışlar sonraDaha önceden karşıma bir video çıkmıştı .Çift nasıl tanıştığını anlatıyordu ve kızdan su istemiş yol kenarında kötüleşmiş adam kız da suyu getirmiş ve birkaç ay içinde evleniyorlar
Nasibin nereden geleceği belli olmuyor biraz da karakter meselesi bazı insanlar süreci uzatmayı sever 10 yıl sevgili kalır iteler de iteler evlenmez.Bazıları da 1 sene içerisinde evlenir hemen .Kim nasıl mutluysa öyle yapsın
Etrafıma bakıyorum çok gezip bulamayan da var, bir barda hayatının aşkıyla 26 yaşında tanışan da. Şans faktörü mü etkili, yoksa insanlar kendi şansını kendi mi yaratıyor?
Aynıyız gel sarılalımKimseye ısınamıyorum. Beğendiğim insanlar da bana ısınamıyor:)) ben çözemedim nasip sanırım şuan zaten hep problemli tipler kaldı aralarından nasıl seçilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?