30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın filozof hoşgeldin.kimsecikler yok.gelen bir kayboluyor,ağırlıyorum geleni gideni
Nar Çiçek nasıl oldun? Hafta sonu regl olmuştun yanlış hatırlamıyorsam sancın vardı. Ben de cuma gecesi oldum. Benim de hafta sonum ara ara sancılı geçti.

Gunaydin Filozof.
Günaydın Lucky, seni gördüğüme memnun oldum zira ben de davet edecektim seni buraya...

Hoşgeldin Lucky :)

Sağolasın filozof.gündüz epey bir ağrım vardı ama sonrasında dışardaydım, çok da zorlamadı tahmin ettiğim kadar.

Eskisi gibi takilmiyorum geyikte ates almaya geldim, BDV de bana ihtiyac var ama arada sen benim geyik topigime gelebilirsin beklerim. :))
Fark ettim. Hep BDV'desin. :) Senin geyik sohbetin mi var? Ben başka bir sohbet konusuna gitmiyorum. (Çok sadığım buraya...) ama davetine icap etmemek olmaz şimdi. :)

Sağolasın filozof.gündüz epey bir ağrım vardı ama sonrasında dışardaydım, çok da zorlamadı tahmin ettiğim kadar.
sevindim nar çiçek.

günaydın kızçeler

hasta olanların acil iyileşmelerini ve bıze geçirmemelerini dilerim.

nasılsınız? nasıl gidiyor?

haftasonu uzun zaman sonra inanılmaz derecede dinlendim inşallah ıptal olmazsa bu hafta tatıle gidiyorum buyüzden mutluyum.

ve ay sonu dıye çalışıyorum

birde acayıp yazışmışsınız ınsallah okuyacagım boş vakıt bulup ama keske bırısı bıze önemli detayları özet geçse tembelliğim tuttu

hoş geldin hayata :) ne mutlu sana.kışın ortasında iyi bir direnç ve ferahlık olacak desene.

ben de çok seriye bağlanamadım genel konuları kaçırıyorum genelde.bugünde pek kimsecikler yok.

hoşbulduk... nasılsın?

evet bız yılbaşı haftası gitmiştik ablam vizemiz bıtmeden gene gıdelım dıye isthemiş fırsattan bır tatıl almış bakalım ınsallah ıptal vs olmaz.

Son düzenleme:
Fark ettim. Hep BDV'desin. :) Senin geyik sohbetin mi var? Ben başka bir sohbet konusuna gitmiyorum. (Çok sadığım buraya...) ama davetine icap etmemek olmaz şimdi. :)

sevindim nar çiçek.

Ahahaha gelme ayol o zaman. :))

Hosbulduk ama kaciyorum BDV' ye.

hoşgeldin ceren,sultan.tekrar geçmiş olsun.güneşli ama kış güneşi ne de olsa.bir de artık ne yaparsan yap kapıyorsun işte.

öğle arası ... bizim burda hava güneşli ama ayaz var. çok soğuk

birde acayıp yazışmışsınız ınsallah okuyacagım boş vakıt bulup ama keske bırısı bıze önemli detayları özet geçse tembelliğim tuttu

:)))) hoş geldin hayata sen nasıl oldun.

akşama doğru herkes biraz biraz anlatır haftalık olayları

Ahahaha gelme ayol o zaman. :))

Hosbulduk ama kaciyorum BDV' ye.

sende hoş geldin lucy..

galıba oyle yada hem ay sonu hemde haftabaşı dıye sanırım herkes çok yoğun..

ben ıyıyım çapadan randevu almaya çalışıyorum bır ümit imkansızı deniyor gibi kendımı hıssedıyorum bakalım kısmet.

bende hersey aynı sende ne var ne yok? Nasıldı haftasonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…