- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.341
Günaydın herkese...
Sağ olun kızlar, ben de hepimize şahane bir hafta diliyorum.
Nar Çiçek nasıl oldun? Hafta sonu regl olmuştun yanlış hatırlamıyorsam sancın vardı. Ben de cuma gecesi oldum. Benim de hafta sonum ara ara sancılı geçti.günaydın filozof hoşgeldin.kimsecikler yok.gelen bir kayboluyor,ağırlıyorum geleni gideni
Günaydın Lucky, seni gördüğüme memnun oldum zira ben de davet edecektim seni buraya...Gunaydin Filozof.
Günaydın Lucky, seni gördüğüme memnun oldum zira ben de davet edecektim seni buraya...
Fark ettim. Hep BDV'desin. :) Senin geyik sohbetin mi var? Ben başka bir sohbet konusuna gitmiyorum. (Çok sadığım buraya...Eskisi gibi takilmiyorum geyikte ates almaya geldim, BDV de bana ihtiyac varama arada sen benim geyik topigime gelebilirsin beklerim. :))
Hoşgeldin Lucky :)
Sağolasın filozof.gündüz epey bir ağrım vardı ama sonrasında dışardaydım, çok da zorlamadı tahmin ettiğim kadar.
Fark ettim. Hep BDV'desin. :) Senin geyik sohbetin mi var? Ben başka bir sohbet konusuna gitmiyorum. (Çok sadığım buraya...) ama davetine icap etmemek olmaz şimdi. :)
sevindim nar çiçek.
Hoşgeldin Lucky :)
Sağolasın filozof.gündüz epey bir ağrım vardı ama sonrasında dışardaydım, çok da zorlamadı tahmin ettiğim kadar.
hoşgeldin ceren,sultan.tekrar geçmiş olsun.güneşli ama kış güneşi ne de olsa.bir de artık ne yaparsan yap kapıyorsun işte.
birde acayıp yazışmışsınız ınsallah okuyacagım boş vakıt bulup ama keske bırısı bıze önemli detayları özet geçsetembelliğim tuttu
Ahahaha gelme ayol o zaman. :))
Hosbulduk ama kaciyorum BDV' ye.
kımse yok bugun sitede hayırdır ınsallah....
evet hala ısınamadım.
neye ısınamadın ben anlamadımişemi hala pazartesi sendromumu yaşıyorsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?