boşanmış erkekle olur mu?

Boşanmış erkeğin geçmişine ve karakterine bağlı. Kötü bir sebepten boşanmış olabilir veya boşanma travmasını atlatamamış olabilir. Bazı erkekler hep geçmişte yaşar, zilyon yıl önce ayrıldığı kız arkadaşına veya platoniğine saplantı çok yapan var. Bunları göz önünde bulundurun.

Benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği oldu. Önceki evliliğinden çocuğu yoktu. Boşanma sebebi elbette önemli zira kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez hele çocuk varsa. Ama boşanma sebebini de objektif bir şekilde bilmek pek mümkün değil. Dedektif gibi araştırmaya da gerek yok, geçmiş geçmişte bırakılmalı. Hani ciddi bir falso yoksa 1 kere boşanmış çocuksuz bir erkek kabul edilebilir. Hatta başından bir evlilik geçmiş bir erkek genelde ikincide daha sorumluluk sahibi , olgun ve daha ılımlı olabilir. AMA 2 kere boşanmış bir erkek çıkarsa karşınıza ondan kaçın. Hadi birincisi yürümedi. İkincisini de yürütemediyse o zaman erkekte çok ciddi bir falso vardır diye düşünürüm (aldatma veya şiddet gibi).

Olabilir ama önce bir e-Devletine girip hukuk dosyalarına bir göz atarsan neden boşandı öğrenirsin onu öğrendikten sonra zaten sen kendin anlarsın olup olmadığını😂

herkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum

burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden
Herzaman derim bosanmis erkegi eski karisina sorun. Siz kendisine sorunca yok temiz degildi yok evde yemek yoktu yoo cocuklara iyi bakmiyordi yok aileme saygi duymuyordu yok fikir ayriliklari vardi hicbirseyini eksik etmedigim ama yinede mutsuzdu vs.vs diyecek ne diyecek. Cok nadirdir guzel yuvayi kiymet bilmeyip birakip giden kadin. Akli basinda hangi kadin guzel mutlu oldugu yuvasini terkeder. O yuzden iyice dusunmek gerek. Artik insanlar gercekten kotu bu ulkede. Kilicla geziyor millet. Kotusune denk geleceginize evlenmeyin. Yada cok cok iyi arastirin. Benim simdiki aklim olsa esimi bir sene didik didik takip eder arastiriridim hal ve hareketlerine bakardim su salak sacma ailesini yakindan tanisaydim yeterdi zaten 😀

Back
X