- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.401
içinizde eyvah eyvah 3e gden varmı? ben cok merak ediyorum ancak daha vakıt bulamadım.İlk fırsatta gitmek istiyorum.Giden varsa nasıl buldu?
içinizde eyvah eyvah 3e gden varmı? ben cok merak ediyorum ancak daha vakıt bulamadım.İlk fırsatta gitmek istiyorum.Giden varsa nasıl buldu?
Canım , geçmiş olsun.dşim için randevu almam gerekıyormuş.Ağzımda 6 tane süt dişim varmış onlar çekilip damağın içinde olan kök dişlerin yerıne getirilmesi gerekiyormuş.Bırde 2 tane 20lık dişim yanlış bır noktada oldugu ıcın onların ameliyat ıle alınması gerekiyormuş.bu işlemler için en ıyısı çapa dedıler bende randevu almaya çalışıyorum.
Evet yeterli yer olursa eğer bu persembe gıdeceğız.Makedonya ve yunanistana 3 günlük bır gezi olacak
dşim için randevu almam gerekıyormuş.Ağzımda 6 tane süt dişim varmış onlar çekilip damağın içinde olan kök dişlerin yerıne getirilmesi gerekiyormuş.Bırde 2 tane 20lık dişim yanlış bır noktada oldugu ıcın onların ameliyat ıle alınması gerekiyormuş.bu işlemler için en ıyısı çapa dedıler bende randevu almaya çalışıyorum.
Evet yeterli yer olursa eğer bu persembe gıdeceğız.Makedonya ve yunanistana 3 günlük bır gezi olacak
hoşbulduk... nasılsın?
evet bız yılbaşı haftası gitmiştik ablam vizemiz bıtmeden gene gıdelım dıye isthemiş fırsattan bır tatıl almış bakalım ınsallah ıptal vs olmaz.
okumaya sondan başlayınca kaçırmışımyılbaşında nereye gitmiştiniz?
merhaba aslıcım. nasılsın.
iyiyim sen nasılsın. tatilin bitiyor yavaş yavaş
yaaa bitmesin.niye bitiyor tatilim. iyiyim cnm sen nasılsın. napıyorsun.
aaaaaaaaaaaaaa kısmete bak senkiraya verseydiniz zaten kimse kolay kolay kendi eşyası gibi kullanmaz.
valla cnm zaten mağazadan alsan, onlarda sunta hemen gidiyor.
eskisi gibi sağlam mobilya ve eşya yok.
hem kendi eşyanız boyanınca mis gibi olur.
iyi mobilyacı ise sen bile tanıyamazsın eşyaları
senin de eve alışma sorunun olmayacak ya ne güzel
Ben gitmedim ama o seriyi de izlemedim sanırım.bir film vardı timuçin esen in oynadığı.ona da yoğunluktna gidemedim.sonra izlerim artık :/
nerdesiniz kızlar?
neler yapıyorsunuz?
nerdesiniz kızlar?
neler yapıyorsunuz?
her güzel şeyin bir sonu vardırben de idare ediyorum.
ben show tv izliyorum.
yeni bir dizi var.
diğer kızlar yok ortalıkda :26:
merhaba canım. iyiyim sen nasılsın. napıyorsun. hayat nasıl geçiyor?
nasıl olsun canım şükür.
Fakat grip oldum. evdeyim.
öksürüp duruyorum.
sen neler yapıyorsun canım?
Adı ne canım?
Nasıl bir dizi?
bizde de uzay filmi oynuyor ama biraz midemi bulandırdı sahneleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?