- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.341
Ne güzel.Dun film izliyordum farketmemisim. Sana da merhaba.
Hosbulduk filozof. Yok benim yuksek lisansim bitti. Yaparsam doktora yaparim .
Ne güzel.darısı bana hayırlısıyla...
Ne zaman geleceksin ki?Doktora olayini Turkiye de dusunuyorum. Bana takilirsin.
Ne zaman geleceksin ki?
Ayrıca aynı şehirde mi yaşıyoruz acaba?
Bir de benim İngilizce yetersiz.
Ama bir gayret de göstermiyorum. (kurs ya da ders çalışmak vs.)
Yok onu zaten özelden konuşuruz da benim kıt ingilizcemi buradan da konuşsak olur. iyice rezil olayım da bir gayret göstereyim diye...Ozelden konusalim.
Yok onu zaten özelden konuşuruz da benim kıt ingilizcemi buradan da konuşsak olur. iyice rezil olayım da bir gayret göstereyim diye...
Maşallah çok çok!Ben fransizca ve ispanyolca ogrendim arada. Ogrendim dediysem azicik. :) Fransizcaya hala devam ediyorum. Filmlerini izliyorum, konusma en zoru. Gerci benim ispanyol arkadaslarim var ama onlarla pratik yapamiyorum cunku dedigin gibi kendimi rezil edemem suan :)
Maşallah çok çok!
Oooo! Süper olur, bekliyorum.Merci sweety. Sana hafta sonu bir kac link yollarim ingilizce ile ilgili :)
Ben fransizca ve ispanyolca ogrendim arada. Ogrendim dediysem azicik. :) Fransizcaya hala devam ediyorum. Filmlerini izliyorum, konusma en zoru. Gerci benim ispanyol arkadaslarim var ama onlarla pratik yapamiyorum cunku dedigin gibi kendimi rezil edemem suan :)
Oooo! Süper olur, bekliyorum.
baştan başlayacağım şekilde gönder bence de...Tamam kahvaltimi yapip cikicam cunku. Hafta ici baya doluyum ama hafta sonu gonderirim. Birde seviyen neydi onu belirtirsen daha iyi olur ama sen bastan basla bence. Bildiklerini hizli hizli gecersin.
Tamam kahvaltimi yapip cikicam cunku. Hafta ici baya doluyum ama hafta sonu gonderirim. Birde seviyen neydi onu belirtirsen daha iyi olur ama sen bastan basla bence. Bildiklerini hizli hizli gecersin.
canım bazı bölümler bilimsel hazırlık şartı getirebiliyormuş yüksek lisans öncesi.. bölüm ilk defa açılıyor yapmasalarda olur ama koyma hevesleri var buda 1 yıl uzaması demek ve aldığım dersler hiç işime yaramayacak şeyler tezle alakalı değil brans dışı.. bende lisans olursa yapmaktan vazgececeğimi belirttim bakalım işe yarayacak mı?:)Günaydın kızçeler, nasılsınız bakalım?
nasıl yani? :26:
bir beyza gördüm sanki. Beyza kocan da yanına mı gelecek? Orada akademisyenliğe devam mı edecek? Oğlun üç yaşında oldu mu? Başka çocuk oldu mu arada? Anlat bakalım.
Hoş geldin Lucky, nasılsın? sen de mi yüksek lisans yapıyordun? :26:
baştan başlayacağım şekilde gönder bence de...sana zahmet...
benimde işime yarayabilir linkler burdan mı yazacaksınız.. merhaba bu arada
ben geldim
yüksek lisans yapanlar veya yenı başlamayı düşünenler varmışş... Yüksek lisans iyidir insan bır kere olgunlaşıyor.
e-beyza hangı konu ıle ılgılı tez yazdın?
Turkuaz yapma canım elbet bugunler geçecek..sabır ..
tuğcecım hazırlıklar nasıl gıdıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?