30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yok onu zaten özelden konuşuruz da benim kıt ingilizcemi buradan da konuşsak olur. iyice rezil olayım da bir gayret göstereyim diye...

Ben fransizca ve ispanyolca ogrendim arada. Ogrendim dediysem azicik. :) Fransizcaya hala devam ediyorum. Filmlerini izliyorum, konusma en zoru. Gerci benim ispanyol arkadaslarim var ama onlarla pratik yapamiyorum cunku dedigin gibi kendimi rezil edemem suan :)

Maşallah çok çok!

maşallah gerçekten kendinizi geliştirmişsiniz.. ne güzel, bende ancak İngilizce o da yabancı müzik dinlediğimden kulak aşinalığı bşyler çıkarabiliyorum

Tamam kahvaltimi yapip cikicam cunku. Hafta ici baya doluyum ama hafta sonu gonderirim. Birde seviyen neydi onu belirtirsen daha iyi olur ama sen bastan basla bence. Bildiklerini hizli hizli gecersin.

benimde işime yarayabilir linkler burdan mı yazacaksınız.. merhaba bu arada

canım bazı bölümler bilimsel hazırlık şartı getirebiliyormuş yüksek lisans öncesi.. bölüm ilk defa açılıyor yapmasalarda olur ama koyma hevesleri var buda 1 yıl uzaması demek ve aldığım dersler hiç işime yaramayacak şeyler tezle alakalı değil brans dışı.. bende lisans olursa yapmaktan vazgececeğimi belirttim bakalım işe yarayacak mı?:)

kızlar, benim yarın çok çok çok işim var. :102::102::102::126::126::126:
Gelemem herhalde.
Haber vereyim dedim.
Sevenlerim , merak edenlerim olabilir.

Öpüldünüz.

ben de seni merak ediyordum,hoşgeldin,nasıl geçti yurtdışı turu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…