- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.841
Günaydınnnnnnnnnn:)
günaydın herkese
yaaa kızlar iki gündür nerdesiniz yaaaa
merak ettim inş iyisinizdir
merhaba kızlarnasılsınız? keyifler nasıl?
acıktım benyemeğe gidiyoruz.
canım, afiyet olsun.merhaba kızlarnasılsınız? keyifler nasıl?
acıktım benyemeğe gidiyoruz.
hoş geldiniz. bizden misiniz_?
bende açıktımselma petunya ...
sen nasılsın ...
Daha doğrusu siz nasılsınız
Merhaba tuğcecan. Valla çalışıyorum arada bende giriyorum kızlarla dek gelemiyoruz. hayata ne yaptı ki merak ettim.
Günaydın Deniz hoş geldin sende
petuş afiyet olsun cnm
hayata yı dün cepten aradım ama açmadı, dönmedi.
inş iyidir ve herşey yolundadır
canım, afiyet olsun.
iyiyim sultan, çalışıyorum işler yoğun bu ara :126: :126: yemek yemek lazım dışarı çıkıcaz arkadaşlarla ama ne yesek karar veremedik
sağol turkuazım, sen nasılsın?
gelişmelerini okudum, olumsuz bir yanıt almışsın..
inşallah daha iyisi olacağı içindir. Rabbim sana da yardım edecek, feraha çıkaracaktır.
unutma; ümitsizlik şeytandan, ümit etmek Allah'tandır.
bizim de ihracat var, başka işler de var. çalışıyoruz işte... :)sağol gülümsün, sen nasılsın? beyanname verdik bugün.. formları hazırlıyorum, hala iş var. :126:
canım öneri olarak; pizza veya lahmacun aklıma geldi.
canım valla beklediğim cevaptı çok şaşırmadım. ama üzüldüm işte.
iş aramak zaten sıkıntılı bir süreç. bayadır da arıyorum olmuyor.
inş en hayırlısı en bereketlisi en iyisi olur.
Rabbim e dua ediyorum. inş bakalım. sabretmem gerek sanırsam
Allah büyüktür, gün doğmadan neler doğar bakalım. sınavda olduğumu hissediyorum.
bizim de ihracat var, başka işler de var. çalışıyoruz işte... :)
hayata sorarken azcık da gözünün içine bak gülümse filan heee cilveli işveli ol
hayata sen londraya ne zaman gitcen?
ne kadar süreli,ğine gideceksin?
kimlerle gideceksin?
okula filan mı gidicen?
ooooo minik kurbaa da buralarda yaaa
turkuaz hayır okulla ilgili değil orada dostlarımız var sureklı çağırıyorlar onlara gitcez sanırım en az 10 gün olur ama ızın alabılırsem 2-3 haftalıgına gıtmek ıstıyorum.
turkuaz evet aradın ancak ben derse yetişme derdindeydım 10:30da dersten cktım ders seçme haftası peşpeşe derslere bakmaya girdim.akşam 09:00dan sonra 11:00den aranmasına da bırısını ben karşı oldugum ıcın arayamadım. boyle bır problem vardı.kusura bakma lütfen.
Kızlar iyiyim.dün işe gelmedim.bugunde takılıyorum ama en son gördüm ekibiyle öğlen yemeğine dışarıye gıdıyordu bön bön baktı bende baktım kafamı çevirdim.
Oyle bır degısıklık yok.Eskıden görüştüpüm sevgili olabılırız dediğim bi erkek arkadaşım ( bana cok emeği geçen bırısı ) yuksek lisansa başladı bizim okulda ve şansa aynı derslerı almışız.dün ders sonrası boş bulundu şimdiki kız arkadaşına söyledi cocuk kız bı anda kudurdu onun için oraya gıttın bıde ortak ders seçiyorsun dıye halbukı hıc ılgısı ve alakası yok off yanı.. dün akşam canımda sıkıldı boylelıkle. kızlar cok hainler eskı camlar bardak oldu ama kız hala neyın hesabını soruyorsa cocuga anlamadım. üzüldümde kız bu kadar tepiki verınce görüşmez sanırım benımle ..
dersleri sormaya gidicem bırazdan xın yanına tabı gene toplantıda olmazsa konuşabılecegız.
sen kendini biliyorsun ama o kız bilmiyor.turkuaz evet aradın ancak ben derse yetişme derdindeydım 10:30da dersten cktım ders seçme haftası peşpeşe derslere bakmaya girdim.akşam 09:00dan sonra 11:00den aranmasına da bırısını ben karşı oldugum ıcın arayamadım. boyle bır problem vardı.kusura bakma lütfen.
Kızlar iyiyim.dün işe gelmedim.bugunde takılıyorum ama en son gördüm ekibiyle öğlen yemeğine dışarıye gıdıyordu bön bön baktı bende baktım kafamı çevirdim.
Oyle bır degısıklık yok.Eskıden görüştüpüm sevgili olabılırız dediğim bi erkek arkadaşım ( bana cok emeği geçen bırısı ) yuksek lisansa başladı bizim okulda ve şansa aynı derslerı almışız.dün ders sonrası boş bulundu şimdiki kız arkadaşına söyledi cocuk kız bı anda kudurdu onun için oraya gıttın bıde ortak ders seçiyorsun dıye halbukı hıc ılgısı ve alakası yok off yanı.. dün akşam canımda sıkıldı boylelıkle. kızlar cok hainler eskı camlar bardak oldu ama kız hala neyın hesabını soruyorsa cocuga anlamadım. üzüldümde kız bu kadar tepiki verınce görüşmez sanırım benımle ..
dersleri sormaya gidicem bırazdan xın yanına tabı gene toplantıda olmazsa konuşabılecegız.
sen kendini biliyorsun ama o kız bilmiyor.
ben de senin gibi düşünüyorum ama öte taraftan bakıyorum da bazı kızlar evli / bekar fark etmiyor adamlara resmen yapışıyorlar... o da seni tanımadığı için öyle yapmıştır. kişisel algılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?