30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

nerelerdeydın patsy , yoktun sanki şu sıra...

Ya isin dogrusu gulup sohluyorum ama ben hic iyi degilim
Ne yapsam bos ve sacma geliyor.
Kendimi zorluyorum iste.
Dunya icin bitsede gitsek modundayim.
Boyle durumlarda insanlarinda canini sikmak istemiyorum. O yuzden yoktum.
Siz ndler yapiyosunuz?

bizim nickimizin yanında neden + var ki ...

okula da gitmeyelim,işe de gitmeyelim, tezimiz de olmasın... ama çok paramız olsun hep gezelim...

biraz sert miyim neyim? insanlar bana yaklaşamıyor zahir.
gerçi benim de çevrede görüp de "aaa ne güzel bir adam" dediğim kimse yok.
uzaktan sert duruyorum ben! kahyalar da yanıma yaklaşamaz demiştim patsy :)

erkekler sert kızlara yaklaşmaktan çekinir hep.
gülümsemek lazım.

Ya isin dogrusu gulup sohluyorum ama ben hic iyi degilim
Ne yapsam bos ve sacma geliyor.
Kendimi zorluyorum iste.
Dunya icin bitsede gitsek modundayim.
Boyle durumlarda insanlarinda canini sikmak istemiyorum. O yuzden yoktum.
Siz ndler yapiyosunuz?
patsy, deme böyle üzülüyorum. seneler önce bir zamanlar ben de "dünya bir sınavsa kağıdımı verip çıkmak istiyorum." modunda idim ama ne bileyim şimdi sen böyle deyince üzüldüm. seni üzen her neyse insallah son bulur ya da işte derdin neyse Rabbim derman gönderir inşallah...

canım yaa, hepimize gelir öyle bazen, boşluktan oluyor.

hayatında aşk olsa o boşluğu doldurur ve öyle bakmazsın işte hayata...

erkekler sert kızlara yaklaşmaktan çekinir hep.
gülümsemek lazım.
evet canım, ama şu da var. ben kasıtlı yapmıyorum. mesela bir keresinde asansörde bize yönetimi sormuşlardı. ben de kendi aklımca çok yardımsever bir şekilde "asansörden çıkınca sola dönün, karşınızda." demiştim. onlar gittikten sonra arkadaşım dedi ki: "Gülümsün, bu ne hal? robot gibi buradan çıkın sola dönün falan... biraz yumuşak ol." fakat ben kasıtlı yapmıyorum ki.

aynısı bende de var canım. bilmez mıyım... bence ben konusurken her şey çok normalken, bari bir de dövseydın derler...

aynısı bende de var canım. bilmez mıyım... bence ben konusurken her şey çok normalken, bari bir de dövseydın derler...
he he!
beni anladın o zaman.
ben de anlatırken acaba doğru anlatabilir miyim ki? diye dşünüyordum. :)

bu arada ben kaçar kızçeler, yarın sabah görüşürüz inşallah.. malum yarın iş günü.. yatış hazırlıkları yapayım. kitap okuayayım falan.
ben yatana kadar gene saat 00.00 olur. (((

kitap topiğinde gördüm seni,oku da vatana millete hayırlı ol bakalım
iyi geceler canım.

hayattan soğudum iki dakikada, bu oteller neden bu kadar pahalı.... balayı diye birşey olmak zorunda mı... annemlerde kalsak denize 10dk da gideriz mesela, eee yemekleri de annem yapar olmaz mı kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…