30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok teşekkür ederim
beni mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin

Bir tedirginlik yok canım.
Neden ne oldu?

canım istanbul'dayım hava bir tuhaf ve boğucu, yaprak kıpırdamıyor, uğultu var gibi hissediyorum, adım atarken sanki dakikalar geçiyormuş gibi, geceyi uğursuz cadılar ele geçirmiş, nefes alamıyorum...

Kızçeler günaydın...
Nasılsınız bakalım?

Ben gece uykum bölündüğü için uykusuzum. Şimdilik iyiyim ama ilerleyen saatlerde beni kötü etkilemez umarım.

Sizler de ne var ne yok?

kızlarrr epey zamandır yazamıyorum ne habersiniz...genel olarak göz gezdirdim ama yazılanlara...
ilk olarak soulmate biliyorum insan acı çekiyor 7 yıldır sana giydiremediği gelinliği kısa bi sürede başkasına giydirmiş acı çekmişsin, zaman kaybetmişsin vs..tamam bütün bunlara üzüldün artık bitir ama...kim bilebilirki onun möutlu olduğunu dhiçb irşey dışarıdan göründüğü gibi değil inan bana.insanlar çokta güzel rol yapıyor..hiç takılma, zaten bir insana bunları yaşatan biri ölse mutlu olamaz...bırak ne hali varsa görsün..senin daha umudun var, ç.ok güzel şeyler yaşamaya umut evet yıprandın ama kimin hayatı kolayki...hakkını helal etme ama artık yoluna devam et...

Bunun dışında kızlarrr ben64,9 kiloyum artıkın:) biraz daha verdim..60 !ı görünceye kadar devam:)

mutlu olalım hepimizki....

cümle düşük olmuş,sonradan kelime ekleyınce,kusura bakmayın
ama en son dün sabah girmiş kk ya.

canım çok teşekkür ediyorum ve seni deli gibi teşvik etmek istiyorum... yüksek lisans yap mutlaka, zor olur evet ama çok keyif alırsın çünkü heveslisin... Alesi kesin halledersin, yüksek lisans için dil istemiyor çoğu yer artık... İngilizce olmadan da tamamlayabilirsin, tez konunu da iş alanınla ilgili bir konudan seçersin, anketti, istatistikti, kolayca yaparsın... derslere devamı da iş yerinden ayarlarsın, olabildiğinde devamsızlık hakkını da kullanırsın, bir yıl sonuçta geçer gider....

valla yüksek lisans felan, bende bi ara istiyordum o ara yapsaymışım keşke artık bildiğiniz gözüm almıyor..kpss felan yeterince çalıştım zamanında işimdende memnunum..şu ara takıldığım iki şey;
zayıflamak ikincisi aşık olmak:))

ya buluşmaya ne oldu ankaradakiler,....cık cık cık....

maria meçhullerde baksana, onsuz olmaz

yuksek lısans da zorluyor çalışırken yapılınca.

Kızçeler günaydın...
Nasılsınız bakalım?

Ben gece uykum bölündüğü için uykusuzum. Şimdilik iyiyim ama ilerleyen saatlerde beni kötü etkilemez umarım.

Sizler de ne var ne yok?

nerden çıktı bu terazi resmi, terazi burcu mu adalet mi yoksa başka bir şey mi

ben de 28 yaşındayım.valla bazen hiç kafaya takmıyor gibiyim ama bazen çok kötü oluyorum, kaçıp gidesim geliyor dünyadan.karşı cinsin sevgisine duyduğum ihtiyacı dolduramıyorum.çok şükür işim ve ailem var.elimdekilere şükür.

Canım herşeyi oluruna bırak.
Hayırlı ne ise en doğru zamanda olucaktır.
O zaman daha huzurlu ve mutlu olursun. :)
Şükür canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…