30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

verdi canım öksürük şurubu vs şeyler.
ben kursa sırf vakit geçsin diye başladım halk eğitim kursu çok beklentim yok :)
hoca hatun ve veli
inş bulursun tatlım 88liyim artık 26 oldum.

tsmsmrn kısmet canım ya neyin nerde karşına çıkacağını bilemiyorsun

şimdi resmen görüşüyor musunuz canım,hakkınızda hayırlısı olsun.

yorgunum canım,işten de kaynaklı pek tadım yok bugün,o yüzden yani
kurbaaamm minik kurbaaamm
üzülme canım bak iş aramak daha zor valla.
ben diyomki şimid nankörlük etmişim. çalışmak gibisi yok.
elbette çalışmak da yorucu strresli vs haklısın.
hele bide böle içini anlatacağın, zor zamanda destek olacak birisi yoksa hayatı omuzlamak daha zor..
ama ne yapalım şükür elimiz ayağımız tutuyor.
dualarımdasın canım geçecek inş sıkıntıların.
kahvaltya gidicem şöleee açk hava üfürfür oh missss

yarasınnn tosunuma
nere gitcen kız kahvaltıya. sen kesin sevgili yaptın onla gidiyon

yok bugün teklif geldi hemde ciddi ama hiç elektirik yok bende yine el elin üstünde el bişeyin sütünde kaldım
ataköye geçerim kz arkadaşma güzel yerler uzak bana araba lazm

sağol canım, hakkımızda hayırlısı olsun, hayat zorluyor bazen ama buna da şükür. Allah sana da hayırlı bir iş kapısı açar tez zamanda inşallah.

yok bugün teklif geldi hemde ciddi ama hiç elektirik yok bende yine el elin üstünde el bişeyin sütünde kaldım
ataköye geçerim kz arkadaşma güzel yerler uzak bana araba lazm

çocuk mantıken yatıyorsa bir kaç kere görüş.
elektrik dalgaları o an bozuktur belki

bak sana bişi anlatım. bir arkadaş çocukla tanışıyor. kız çocukdan elektrik almıyor , çocuk bayağı istiyor ama diyorki evlilik düşünmüyorum.
gel zaman git zaman kızda aman görüşeyim bi olmazsa daha görüşmem diye çıkıyor. sonra çocuk evlenelim diye buna yapışıyor. kız aşık olmadım ama yüreğini iyiliğini insanlığını çok sevdim güvendim der her zaman. şimdi çok mutlular.
bu arada kız yıllarca saçma sapan bir adamın ettikleri yüzündne yaralıydı filan.. yani kısmet zamanla seversin. zaten yoğun duygularının olmaması iyidir. ggözün kör olmaz daha net görürsün herşeyi..
bu arada aslı kız senle benim dışında herkesin kısmeti açık
eee bizzzzz nolcaz kızzz
ben 5. olmak istiyodum

biz gönüllerde 1.yiz

bu kadar bekledik ya iyi bişey gelicek yada düşünemiyorum bile

ya adam düzgün işi gücü filan bende mantk kulanyorum dyorum dedimde kabim hiç çarpmyo hiç bide akkılı işyerinde herkezden haber gönderdi milletin ağzna sakz hadi görüştün olmad rezillik çok salakça geldi yaptğ erkeksin ya herkeze ne söyledin ağar ol azck

kıs niye işyerindekilerle haber göndermiş

kıs niye işyerindekilerle haber göndermiş

dedimya bana aklls gelmez
ya görüşmek istedi faceden yazd dönmedim çaycyla, sonra asistanla, en son uluslararas dş tic müdürüyle haber gönderdi kadame atyo yaknda genel müdürden gönderir haber düşünsene görüştüğümü bide şirkette herkez bilicek

aaaaa saçmalamış bence o ne öle beee.
bide ne diye haber göndermiş?
neci bu?
sen buna faceden uyarı gönder bence delümü ne

biz kara sevda yaşycaz havalara uçucaz onu bekliyoruz

heee ne zaman işşte onu merrrakla bekliyom

aaaaa saçmalamış bence o ne öle beee.
bide ne diye haber göndermiş?
neci bu?
sen buna faceden uyarı gönder bence delümü ne

heee ne zaman işşte onu merrrakla bekliyom

kız insan aşk olsa soğur

önemli bir görevde müdür birde firmada iyi yani ya mantk olarak ok. de bizim şirket zaten dedikodu kazanı safmdr nedir

mart ay geldi ben umutluyum yeni aşklardan

Son düzenleyen: Moderatör:
kız insan aşk olsa soğur

önemli bir görevde müdür birde firmada iyi yani ya mantk olarak ok. de bizim şirket zaten dedikodu kazanı safmdr nedir

mart ay geldi ben umutluyum yeni aşklardan

hayırlısı olsun inş hakkınızda. hayırlı kimse o olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…