- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.861
üşüttün ama öksürük için ilaç vermedi yavru?
benimde kursda öle ortam yok. en azından benim gittiğim saatteki gruplarda pek yok galiba.ama benden önceki gruplarda var biraz.
zaten birkaç saat dersde kalıp çıkıyosun. 10 dk arada da diğer sınıf ara vermemiş oluyor filan. kimseyi göremeden geliyom
bir kere erken gittim baktım hem büyük insanlar filan. ee zaten bu yaşa kadar genelde insanlar ingilizce biliyor
beşlki akrabalarından filan çıkar kısyada örtmeni tavlarsın
şaka bir yana gerçek amacım dil tabii. hee biri ile tanışırsam elbette iyi olurdu. hem kursa için, hem kalbim için
ama bir süre daha kursda olacağım bu gidişle. 7-8 ay kadar.
ayy inş valla bak hergün dua ediyorum bizlere şu hayırlı kişi bulsun diye bizi.
inş bulur inş. tez zamanda
bende iş bakıyorum. iş bulabilirsem hayırlısı ile iyi olacak herşey inş.
yaş kaçtı limoş senin?
evet ..bır ara nar_çiçekle konuşurken anlatmıştım aslında burada ortaya yurtdışında yasıyor bırsey olursa ailemi nasıl bırakırım,orada nasıl çalışırım dıye düşünüp cesaret edemıyordum ama aklımın bır ucunda sürekli var dıye deneme kararı aldım.bakalım.
kurbaaamm minik kurbaaammyorgunum canım,işten de kaynaklı pek tadım yok bugün,o yüzden yani
kahvaltya gidicem şöleee açk hava üfürfür oh missss
kurbaaamm minik kurbaaamm
üzülme canım bak iş aramak daha zor valla.
ben diyomki şimid nankörlük etmişim. çalışmak gibisi yok.
elbette çalışmak da yorucu strresli vs haklısın.
hele bide böle içini anlatacağın, zor zamanda destek olacak birisi yoksa hayatı omuzlamak daha zor..
ama ne yapalım şükür elimiz ayağımız tutuyor.
dualarımdasın canım geçecek inş sıkıntıların.
yarasınnn tosunuma
nere gitcen kız kahvaltıya. sen kesin sevgili yaptın onla gidiyon
şimdi resmen görüşüyor musunuz canım,hakkınızda hayırlısı olsun.
kurbaaamm minik kurbaaamm
üzülme canım bak iş aramak daha zor valla.
ben diyomki şimid nankörlük etmişim. çalışmak gibisi yok.
elbette çalışmak da yorucu strresli vs haklısın.
hele bide böle içini anlatacağın, zor zamanda destek olacak birisi yoksa hayatı omuzlamak daha zor..
ama ne yapalım şükür elimiz ayağımız tutuyor.
dualarımdasın canım geçecek inş sıkıntıların.
yarasınnn tosunuma
nere gitcen kız kahvaltıya. sen kesin sevgili yaptın onla gidiyon
challenger
seni tebrik ederim cnm yakalayamadm konuyu ama mutluluklar dilerim hayrls olsun senin için cnm
yok bugün teklif geldi hemde ciddi ama hiç elektirik yok bende yine el elin üstünde el bişeyin sütünde kaldım
ataköye geçerim kz arkadaşma güzel yerler uzak bana araba lazm
çocuk mantıken yatıyorsa bir kaç kere görüş.
elektrik dalgaları o an bozuktur belki
bak sana bişi anlatım. bir arkadaş çocukla tanışıyor. kız çocukdan elektrik almıyor , çocuk bayağı istiyor ama diyorki evlilik düşünmüyorum.
gel zaman git zaman kızda aman görüşeyim bi olmazsa daha görüşmem diye çıkıyor. sonra çocuk evlenelim diye buna yapışıyor. kız aşık olmadım ama yüreğini iyiliğini insanlığını çok sevdim güvendim der her zaman. şimdi çok mutlular.
bu arada kız yıllarca saçma sapan bir adamın ettikleri yüzündne yaralıydı filan.. yani kısmet zamanla seversin. zaten yoğun duygularının olmaması iyidir. ggözün kör olmaz daha net görürsün herşeyi..
bu arada aslı kız senle benim dışında herkesin kısmeti açık
eee bizzzzznolcaz kızzz
ben 5. olmak istiyodum
biz gönüllerde 1.yiz
çocuk mantıken yatıyorsa bir kaç kere görüş.
elektrik dalgaları o an bozuktur belki
bak sana bişi anlatım. bir arkadaş çocukla tanışıyor. kız çocukdan elektrik almıyor , çocuk bayağı istiyor ama diyorki evlilik düşünmüyorum.
gel zaman git zaman kızda aman görüşeyim bi olmazsa daha görüşmem diye çıkıyor. sonra çocuk evlenelim diye buna yapışıyor. kız aşık olmadım ama yüreğini iyiliğini insanlığını çok sevdim güvendim der her zaman. şimdi çok mutlular.
bu arada kız yıllarca saçma sapan bir adamın ettikleri yüzündne yaralıydı filan.. yani kısmet zamanla seversin. zaten yoğun duygularının olmaması iyidir. ggözün kör olmaz daha net görürsün herşeyi..
bu arada aslı kız senle benim dışında herkesin kısmeti açık
eee bizzzzznolcaz kızzz
ben 5. olmak istiyodum
bu kadar bekledik ya iyi bişey gelicek yada düşünemiyorum bile
ya adam düzgün işi gücü filan bende mantk kulanyorum dyorum dedimde kabim hiç çarpmyo hiçbide akkılı işyerinde herkezden haber gönderdi milletin ağzna sakz hadi görüştün olmad rezillik çok salakça geldi yaptğ erkeksin ya herkeze ne söyledin ağar ol azck
ben de tam emin değilim ama gelince kendisi biraz daha ayrıntılı açıklar herhalde
kıs niye işyerindekilerle haber göndermiş
biz gönüllerde 1.yiz
dedimya bana aklls gelmez
ya görüşmek istedi faceden yazd dönmedim çaycyla, sonra asistanla, en son uluslararas dş tic müdürüyle haber gönderdi kadame atyo yaknda genel müdürden gönderir haber düşünsene görüştüğümü bide şirkette herkez bilicek
biz kara sevda yaşycaz havalara uçucaz onu bekliyoruz
aaaaa saçmalamış bence o ne öle beee.
bide ne diye haber göndermiş?
neci bu?
sen buna faceden uyarı gönder bence delümü ne
heee ne zaman işşte onu merrrakla bekliyom
kız insan aşk olsa soğur
önemli bir görevde müdür birde firmada iyi yani ya mantk olarak ok. de bizim şirket zaten dedikodu kazanı safmdr nedir
mart ay geldi ben umutluyum yeni aşklardan
hayırlısı olsun inş hakkınızda. hayırlı kimse o olsun inş.
işte hangi gönülde 1. yiz onu bulamadık hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?