- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.961
tuğçecan kahve içmeye gelmedi bugün, yoğun zannımca
iyi akşamlar kızlar, kendinize cici bakın öpüyorum.
aslı iyi akşamlar kurbağacıksen gececi malum karşılaşamıyoruz
kızlar ben bsy yaptım
iyi halt yedın dıyeceksınız ıkı sey yaptım aslında x cok yogun dıye konuşamıyoruz uzun konuşamıyoruz ben de ısyan ettım bugun mesaj yazdım ama yardırdım resmen ona iste zamanında senın yeni türkündüm de sımdı ne değişti ben sana hıc boyle yapmadım sen ıyımdede yoksun vs falan dıye acayıp baya saydırdım... bakalım görünce ne tepki verecek ancak emınım tepkı verecek ..
diğer olay bılıyorsunuz iş muhabetı ısten cıkarılcazmı vs mı hıc bellı degıl bılmıyoruz ve hem bızım sırketın ıcınde farklı bır oluşum var o oluşum için kendı dırektörüme maıl attım benı önerirmisiniz diye müdürüme falan soylemeden zaten soylesem ılk müdürüme kadın benı sevmedıgı ıcın kesın engeller..
bugun resmen ıyı halt yedım... bugun baya çalıştım baya çalışınca kafama vurdu galıba
evet tugcecan gelmedı bugun akşam kesın uğrar.
ben de cıkıyorum bugunlük yedıgım haltlar bana yeter...pff..
Afiyet olsun limon:)
pek iş yok. can sıkıntısı işde ... iyi dersler sana :)
Teşekkürler bol fizikli bir gün oldu hatta bir ara hoca bile sıkıldın demi dedi:)cerenkar iyi dersler...
evet canım bilimsel hazırlık beni tedirgin etti, izin sorunu çıktı vs.. su an olsa da olur olmasa da diyorum. gittiği yere kadar gideceğim hocalar olumlu gibi yardımcı olmaya calışıyorlar.. iş de yoğunlaşınca biraz yoruluyorum düşünecek zaman almıyor işte.. sen de istiyordun sanırım canım darısı başına...selam canımm
yavrum gel aslı ve benim arama gel sarılıp birbirimizi teselli edelimyapcak bişi yok
selam canım hepimize hayırlı olsun inş.
ahhh canım gel gel bacım sarıl bizene yapalım kısmetimizin zamnaı var demekki.
wooowwwwwww ne güzel ya süper haber.
hayırlı uğurlu olsun canım. yaa o kadar seviniyorum ki.
bak senin bu olayınla ilgili bişi paylaşmak istedim.
ben her gece hepimize hayırlı insan dilerim, sana, tuğçeye ve başka evlenecek arkadaşıma filan da bu yolda hayırlısı ile ilerlemen için hayırlı olması için dua ederim. dün dedimki kendi kendime, yaa kızların kısmeti açılıyor ne güzel kabul oluyor galiba dualarımızı dedim.
bugün bu haberi alınca valla dünki o an aklıma geldi. acayip mutlu oldum canım.
ALlah ım seni ona, onu sana yuvanızı size hayırlı kılsın inş canım amin
yavrumm yapma stres. senden daha önemlisi yok.
yorum yapmayaım burdan değmez yani
selam canım, bende aynı valla bir değişiklik yok.
hayırlısı ile iş ve eş bulmayı umut ediyorum
iyi dersler canım başladın mı yüksek lisansa?
hani karar verememiştin ya canım ondan sordum.
darısı bana olsun inş. amin
ne güzel demişsin canımallah razı olsun turkuaz, ne güzel burda bile sevenlerim, dua edenlerim oldu.
dualarına amiin diyorum, Rabbim inşallah senin de sıkıntılarını gidersin. hayırlı bir iş ve hayırlı bir eş nasip etsin yakın zamanda.
gün doğmadan neler doğar canım, Allah ol dedikten sonra, sen bile inanamıyorsun. O'nun gücü herşeye yeter.
imtihana sabretmek, ondan gelene herzaman şükretmek en güzeli
Afiyet olsun canım..iyi akşamlar kızlar :d
bir sürü şey yedim geldim arkadaşım yemeğe çağırdı
sultan görüştün mü biri vardı yada ben kaçırdım.Afiyet olsun limon:)
hepimiz herzaman basaramiyoruz canim, ama olumlu dusunmeliyiz. Kurt seyit ve sura izliyorum kizlar..ne güzel demişsin canım
O ndan gelene sabır ve şükür edebilmek en güzeli.. ben her zaman başaramasam da...
canım söyle bende bılmıyorum sürekli konuşuyoruz ve o adını koymak istediğini söyledi.
kizlaaaaar, bu aksam nisan yuzuklerimizi aldik, soz de onlari kullanicaz
tuğçecan kahve içmeye gelmedi bugün, yoğun zannımca
iyi akşamlar kızlar, kendinize cici bakın öpüyorum.
aslı iyi akşamlar kurbağacıksen gececi malum karşılaşamıyoruz
insallah canim, tskler. benden sonra `hayata` var gibi duruyor, ama bilemiyorum kismet bu isler, dualarim sizinle..hayırlı uğurlu olsun canımbugün güzel haberler geldi sizlerden bir gün biz de güzel haberler veririz umarım
bugün sen de gececi olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?