30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar ben bsy yaptım

iyi halt yedın dıyeceksınız ıkı sey yaptım aslında x cok yogun dıye konuşamıyoruz uzun konuşamıyoruz ben de ısyan ettım bugun mesaj yazdım ama yardırdım resmen ona iste zamanında senın yeni türkündüm de sımdı ne değişti ben sana hıc boyle yapmadım sen ıyımdede yoksun vs falan dıye acayıp baya saydırdım... bakalım görünce ne tepki verecek ancak emınım tepkı verecek ..

diğer olay bılıyorsunuz iş muhabetı ısten cıkarılcazmı vs mı hıc bellı degıl bılmıyoruz ve hem bızım sırketın ıcınde farklı bır oluşum var o oluşum için kendı dırektörüme maıl attım benı önerirmisiniz diye müdürüme falan soylemeden zaten soylesem ılk müdürüme kadın benı sevmedıgı ıcın kesın engeller..

bugun resmen ıyı halt yedım... bugun baya çalıştım baya çalışınca kafama vurdu galıba

Son düzenleme:

İlgi beklemek ne güzel. İnsan yaptıklarından utanmamalı bence...

Yaptıklarınımızın arkasındayız

evet tugcecan gelmedı bugun akşam kesın uğrar.

gelsin :) artık

ben de cıkıyorum bugunlük yedıgım haltlar bana yeter...pff..

Teşekkürler canım öpüyorum tekrar göürüşürüz...

ben bazen içimden geldiğini söylüyorum.. tutamıyorum kendimi.... düşünüp durmak yok... boş verdim....

sıkıntıya girip kasmaya gerek yok.. kim ne anlarsa anlasın... aman yaaa.. kendimi değiştiremem....

Sevgiye de saygıya da hak edene gitsin

iyi akşamlar kızlar :d
bir sürü şey yedim geldim arkadaşım yemeğe çağırdı

evet canım bilimsel hazırlık beni tedirgin etti, izin sorunu çıktı vs.. su an olsa da olur olmasa da diyorum. gittiği yere kadar gideceğim hocalar olumlu gibi yardımcı olmaya calışıyorlar.. iş de yoğunlaşınca biraz yoruluyorum düşünecek zaman almıyor işte.. sen de istiyordun sanırım canım darısı başına...

ne güzel demişsin canım
O ndan gelene sabır ve şükür edebilmek en güzeli.. ben her zaman başaramasam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…