- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.021
canım belki gerçekten yogundur biraz anlayışlı ol ama sana ilgisinden iyice emin olmadan da ciddi karar alma derim.. benim bir arkadasım 37 yasında aşık oldu gitti yurtdışına .. evlilikten 3-4 ay sonra gidebildi ve hamileydi 15 gün sonra adam boşanalım dedi 2 yıldır hala dava sürüyor gelemedi de gelirse geri gidemem diye. bir de bebeği var.ama olumlu düşün bir önüne bak derim daha önce okumuştum hissettiklerini.. epey güçlü gibi kalmış aklımda..günaydın kızlar ne boyutta ilerlediğimizi bende bılmıyorum gerçekten yanı mehter takımı gıbıyız 1 ılerı 2 geri anlam veremıyorum ona.
dün sövdüm resmen adam bune bıle demedı sadece yogunum diye mesaj atmış..
ya anlam veremıyorum yurtdışındaki tüm mühendisler bu kadar yogunmu yoksa bunda mı bır garıplık var.haftaiçi sadece 1 gün izni var cumartesi-pazar dahıl saabh 08:30 akşam 22:00 arası çalışıyor geri kalanda yemek vs ıle adamın zamanı geçiyor.. onunla konuşmak istiyorum cok ihtiyacım var ona daha ılıskının ılk günlerinde bır yogunluk tutturdu gidiyor anlamıyorum.ben ona gel demedim o geldi pekı ne bu şimdi ?? uzak ilişki çok zor bir arkadaşıma anlattım durumu kızım dilini bılmedıgın bır ülkede yaşabılecekmisin eminmisin ,buyuzdenmı yuksek lısans yapıyorsun oda emınım oyuzden düşünüyordur nasıl davranacağını bulamıyordur dedı dedim bılmıyorum ılıskı ciddiye gıtmesı vsını suanda düşünmek istemiyorum.sadece yaşamak onunla olmak istiyorum.onun yaşadıgı yere doğumgünümde gitmek istiyorum nasıl yer yapabılırmıyım dıye ama bundada karmaşık durumdayım.. sıyırmaya az kalmış haldeyim yanı..
iş ile ilgili direktörüm hıcbırsey yazmamış bakalım bugun bsy yapacakmı işle ilgili tek ümidim bu cünkü..
tuğcem bana kart çekermisin kuzum?
turkuaz tugcecan güzel haberlerını aldım demiş hayırdır canım noldu? kusura bakma ben allak bullak oldugumdan kımseyle dıyalog kuramıyorum bu aralar..
petunyacım cok sevındım süper bır haber bu durumda nişan tarıhınızıde belirlediniz demektir ..oylemi?
cerencik sen ne üzerine master yapıyorsun? bende ingilizceye cevirdim cok korkmaya başladım nasıl yapıcam dıye ama ıngılızceme güvenebılmem için artık şarttı bunu yapmam.
suskun iştenmi ayrılmış niyeki?
ve aleyküm selamSelam herkese
Herkese mutlu huzurlu hayırlı bir gün olsun.
Amin.
Öperim sizleri
canım belki gerçekten yogundur biraz anlayışlı ol ama sana ilgisinden iyice emin olmadan da ciddi karar alma derim.. benim bir arkadasım 37 yasında aşık oldu gitti yurtdışına .. evlilikten 3-4 ay sonra gidebildi ve hamileydi 15 gün sonra adam boşanalım dedi 2 yıldır hala dava sürüyor gelemedi de gelirse geri gidemem diye. bir de bebeği var.ama olumlu düşün bir önüne bak derim daha önce okumuştum hissettiklerini.. epey güçlü gibi kalmış aklımda..
Sultan işden mi ayrılmış onu kaçırmışım bu aralar yoğunum bende..
enerji sistemleri üzerine yapıyorum ama çok fazla ders var ve konular yeni .. bakalım içinden çıkabilecek miyim..
Ceren canım sana önerim dişini sık bu yüksek lisansı tamamla.
Bu sabrının karşılığını alacağaına çok inanıyorum.
Sana bunu paylaşmak istedim.
Valla imkanım olsa hemen yapmak isterim. İnş Allah bana da istediğim bölümde yapmayı nasip eder. AMİN.
turkuazım selam..
inşallah canım ıstedıgımız hersey emın ol zamanı gelınce oluyor benım ıcın yüksek lisans hayaldi ama oldu senın ıcınde emınım olacak.
cerenın yapacağına emınım zaten..
selam canım. Allah razı olsun desteğin için. Allah sana daha daha iyilerine nasip etsin inş. amin
senin yazdılarını okudum. Hakkında hayırlısı olsun. sana önerim canım, daha adım adım daha yavaştan al.
bu çok düşünülüp alınması bir karar.
iş durumunun stresi, okul dersleri ve bide gönül işi olunca çok zor olmuştur canım. Allah hayırlara ferahlara çıkarsın seni.
birazcık sakin ve yumuşak olmaya çalış canım.
sevgiler
Çok güzel...
Hayırlısı olsun canım...
Ben de oy veriyorum ama katılımcı olmadım.
Beceriksizim ben.
petunyacım cok sevındım süper bır haber bu durumda nişan tarıhınızıde belirlediniz demektir ..oylemi?
teşekkür ederim Hayatanisan-mayıs gibi düşünüyoruz kısmetse bakalım
süper oda yakın bır tarihmiş.. Allah şimdiden tamamına erdirsin
amin tatlım. inşallah teşekkürler..
canım ben de öyle düşünüyorum elimden geleni yapacağım teşekkür ederim darısı basına..Ceren canım sana önerim dişini sık bu yüksek lisansı tamamla.
Bu sabrının karşılığını alacağaına çok inanıyorum.
Sana bunu paylaşmak istedim.
Valla imkanım olsa hemen yapmak isterim. İnş Allah bana da istediğim bölümde yapmayı nasip eder. AMİN.
canım şu an işdeyim bi kaç kere yazayım dedim iş çıktı net dondu vs birazda kafam dolu.. ama hemen kestirip atma. dediği gibi yeni iş yeni ülke izni de tek günse kafası dolu olabilir.. birde senden emin olduğu için o kadar zaman ayırmıyor olabilir.. gerçi aiesine ayırdığının bir kısmınıda ayırsın diye bekler insan ama.. ben ailemdenayrı ilde yasıyorum bazen bikaç gün aramadığım oluyor annem günde bi kaç kere arayayım diye bekliyor her aramamın bikaç dakikası kesin sitemle gecer.. belki böyle bir durumdadır.. rahatça oturduğumda arayayım diye düşünürken bikaç gün gecebiliyor..ya onun bana hıssettıklerınden eminim yanı kımse o hayatta aşık olmaz,hayatta evlenemez dedıgı bir tipken bız bır anda olduk ve gerçekten hıssedılen duyguları bana o yaşattırdı kmlerce uzakta olması hıcbır sekılde farketmedi sonra türkiyeye geldi aynı sekılde devam ettı yenıden rusyaya gıttı ve rusyada ev bulması ,eve yerleşmesı 2.5 ayını aldı sonrasındada şimdi tutturdu ınanılmaz yogunum odur budur dıye onada soyledım yanı eskıden boyle degılken sımdı nıye boyle davranıyorsun bı anda başa sardın dıye sen bendekı yerını bılmıyormusun? ne zamandır anlamadıysan ben sana kendımı anlatmayacağım bır ınsan daha fazla napabılır diye sordu ama bana yetmıyor.. onuda anlamaya çalışıyorum ama olmuyor yanı ısmını koymak istedikten sonra mesaj atıyorum görüyor ama yorum bıle yapmıyor saatler sonra mesaj yazıyor gerçekten canım sıkılıyor... yetmıyor evet onun o eskı ukalalıklarını,egomu tatmın etmelerını vs özledim ama oda dıyor hem yogunum bıgun ıznım var ondada aılemle skypede görüşüyorum eskıden sende boyle degıldın daha anlayışlıydın evet daha anlayışlıydım cünkü adı arkadaşlıktı cok fazla senı umursamıyordum dıyemıyorum pff... ben ona hıssettıklerımı kımse bana yaşatmadı gerçekten içinde azar azar hersey var dostluk,arkadaşlık,aşk kendı iç sesım ama bılmıyorum.. bıde rusyada olması başlı başına bır problem suanda benım ıcın.. ciddiyete dönme durumunda ben kiril alfabesını vs öğrenecegım,rusçayı çözecegımde o sekılde orada çalışmaya başlayacagım falan ama boylede ne zamana kadar gider bılmıyorum.. arkadaşının durumu çok kötü olmuş 15 gün sonra boşanalım demesi resmen eziyet gibi hayatının şokunu yaşatmıştır adam ona Allahtan x boyle bır tıp değil emin olmadıgı seyle uğraşmaz ..kimseyide uğraştırmaz buyuzden güven konusunda hıcbır problemım yok ama bu kadar yogun olmasına akıl sır erdiremiyorum.
evet oyle dedı bugun daha onceden soylememişti.
hayırlısı olsun evet enerjı sıstemlerı yenı bır alan senın ıcın ıyı olacagına emınım ben.cıkarsın nıye çıkamayacaksın bende yatırım kararları analizi dersi alıyorum bıde bütün dersler ingilizce pfff inşallah ıkımızde altından kalkabılırız.
canım şu an işdeyim bi kaç kere yazayım dedim iş çıktı net dondu vs birazda kafam dolu.. ama hemen kestirip atma. dediği gibi yeni iş yeni ülke izni de tek günse kafası dolu olabilir.. birde senden emin olduğu için o kadar zaman ayırmıyor olabilir.. gerçi aiesine ayırdığının bir kısmınıda ayırsın diye bekler insan ama.. ben ailemdenayrı ilde yasıyorum bazen bikaç gün aramadığım oluyor annem günde bi kaç kere arayayım diye bekliyor her aramamın bikaç dakikası kesin sitemle gecer.. belki böyle bir durumdadır.. rahatça oturduğumda arayayım diye düşünürken bikaç gün gecebiliyor..
arkadasımın meselesi epey uzun ama evlilik öncesi 4-5 yıllık ilişkileri vardı ve sürekli hediyeler gelirdi bir mekana giderdik oraya arkadasın adına çiçek gelirdi mesela..fotoğrafla ilgilendi hemen makina gönderirdi cep teli notebook vs..hatta arkadas düşünürdü alıp almamak için..her zaman iç dünyasını bilemiyorsun .. evlenince aralarında sıkıntı oldu adam hattı iptal etti kullandığı.. hatta teli bile geri almış dı ve o dönemde bebek hastaydı kendi çocuğu sonuçta adamın ama demekki yüreğinde yer açılmamış. Allah merhametli insanarla karşılaştırsın hepimizi..
Yüksek lisans içinde elimden geleni yaparım ama olmadı diye çok ksmayayım diyorum aksilik çıkarsa.. çünkü bir arkadasla başladık o gıdacı bende o kadar çok problem çıktı ki onda tıkır tıkır işledi belli olmuyor işte..
haklısın boyle düşününce kendımı kötü hıssettım doğru oda boyle dedı.senın bırseyınde tam olarak kafayı verıpte konuşmak,yanımda oldugunu hıssettırmek ıstıyorum ama sen bunu bıle anlayamıyorsun dedı doğru bırseye kızdıgında bsy yazdıgımda mutlaka ona net bır cümle alıyorum vs. doğru söylüyorsun yorumunda hatta bu açıdan bakınca özür mü dilesem haksızım diye bilemedim cünkü baya saydım.
canım benımde ınanılmaz problemli bır yüksek lisans sürecim var hatta pes etmeyı düşündüm Allahtan su eskı görüştüğüm cocuk cok destek olduda pes edıpte bırakmadım.bende lojistikciyim ancak endüstri mühendislik ve mühendislik yönetiminden ders alıyorum.ilk ingilizce dersleri alamazsın dedıler,sonra mühendislik yönetimi için kota açamayız o bölüme dediler ki ılk dönem dersi ve ıkıncı dönem dersi alıp bu dersle ilgili almanyadan dıploma gelecek dıye almıştım vs. enstitü müdürü dilekçemi kaybettı falan ınanılmaz kabus gibiydı ama sonunda aldım derslerimi.. her okulda oluyor ya problem ama pes etmek kolaylıktır kolaylıkta bızlere göre degıl boyle bak olaya.
teşekkür ederim yorumun için bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?