30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Patsy nerde acaba? Bu hafta sonu girmedi. Acaba moralimi cok bozuk. Onunda canı bayağı sıkkındı. Allah sıkıntılarını gidersin înş.

İpekcik de gelmedi. İstanbul alışverişinden sonra pek yoruldu
Artık kaç yıllık alışverişini yaptıysa

Mariaaaaa nerdesin ayol. Aslı seni dün gece bayağı coşturdu herhalde

evet maria ve beyza dünün yorgunlugunu atamadı galiba hala

ben de banyoya girecegım bırazdan, malum banyo günümdu bugün

iyi geceler sevgili turkuaz

evet maria ve beyza dünün yorgunlugunu atamadı galiba hala

ben de banyoya girecegım bırazdan, malum banyo günümdu bugün

iyi geceler sevgili turkuaz

Kızlar dün bütün gündüz misafir ağırladım. Kısır-kek-çay
Sohbet süperdi.

Akşam da başka bir arkadaşım geldi. Kısır-kek-çay'dan ,viski-soda-çikolata'ya geçtik..
Kırk yılda bir oluyor lakin şu an hala başım dönüyor

Ohhhhh iyi olmuş yaaaa çok sevindim. Sanada süper gelmiştir.
Demek kısır heeee bende isterim ben de bende.
Viski çikolata vayyy siz ağzınızın tadını biliyorsunuz heeee
Kıs hava soğuk kırmızı şarap içeydiniz tatlı olanından çakır keyîf olurdunuz hemen hahahha

Buraya yazarken abartmayım demiştim de.. Dün viskiyle başladık , sonra dışarı çıktık ne bulduysak içtik galiba tatlım
Ama iyi oluyor arada bir. Bütün stresini , sıkıntını atıyorsun.. Yalnız ev feci durumda.. Kalkıp ortalığı toparlamam lazım..
Çok üşeniyorum...

Eee yavrum her güzelin bir sonu var dime.
Ev toplamakda bedeli olsa gerek

Evin halini görsen, acırsın bana...

Valla dün dıları çıktım işlerim vardı onları hallettim. Sonra çay yemek vs derken geç yattım.
Bugünde geç kalktım. Ben bugünlerde bayağı uykucu oldum.
Ispanak yapacağım. Banyoyu yıkayacağım.
Evi topladım birkaç ütü yaptım.
Saçıma bakım yaptım.
Sonra duş kitap okuyup keyif yapacağım
Amanınnnn yarında iş var bugün hiç bitmese
Meleğimisss sevgilisi ile gezer, beyza ve aslı okulları ile uğraşır. Runa ipek patsy gulumsun ne yapar acep.
İpekcik hala yorgun bence
Eeee kuzucuk sende evini topla bari. Alkolün etkisi geçer sonra duş al.
Heeee bi dahakine reikideki kızlara selam söyle

Ay eşşek tepmiş gibiyim,çok feci
Sen oldukça huzurlu ve sakin bir hafta sonu geçiriyorsun anlaşılan..
Ispanak dün alışveriş yaparken ben de alsam diye düşündüm ama, kabak ve patlıcan aldım. Dolma yapacağım.
Haftalık yapıyorum ben yemekleri, hafta sonu bir kaç çeşit yapıyorum bütün hafta yiyoruz kuzenle. İyi oluyor öyle.
Sen günlük mü yapıyorsun ?

Kızlar hafta sonunun tadını çıkartıyor anlaşılan Ben de tadını çıkartayım derken, başka bir şeyini çıkarttım sanırım kıpırdayacak halim yok,çok fenayımmm
Reikiden kızlarla önümüzdeki ctesi buluşacağız, hepsine söylerim selamını bebişim

Cnmmmmm ayyy kıyamam sana. Kıs alkol aldıktan sonra kullanan bir şey vardır. Efersan tablet. Adını unuttum ya ondan alsaydın keşke. Kendine gelirdin. Ama sen içmenin suyunu çıkarmışın anlaşılan.
Ben önceden yani birkaö hafta öncesinden öyle yapıyordum. Ama son zamanlarda öyle yapmıyom. Çrş günü fırında tavuk yapmayı planlıyorum pilav ile beraberr. Ispanağın yanına bide makarna yaptım. Yedim şiştim hala çay îçiyom bide
Bende dolmalık biber alcaktım vazgeçtim. Artık tavuk pilav yaparım
Bîde bu aralar habire patates haşlıyorum rus salatası ile beraber yiyom bir güZel

Evin toplandın mı sen bakim? Birde duş al ama azcık serin su ile kendine gelirsin. gerçi sen 2 güne anca keendine gelirsin. En tehlikeli şeyi yapmışşın. Alkolü birbşrne katmışın herbirinden içmişin kıs sanki kıtlıktan çıkmışsın

Selam kızlarr...
Uykum varr benim dee...
Kahve yapsam açılırım belki...

Selam meleğimmm
Kaçta kalktın ne yaptın bakim bugün :)) sevgilin gelmedi mî
Yoksa koyduğum yasakdan dolayı korktumu

Aman aman 40 yıllık alkolü stokladım dün. Daha da böyle içmem. Hala sarhoşum ayol

Turkuazcım Yemeklerin iyi fikir verdiler bak, tavuklu pilavla ıspanak ben de yapayım bari. Ama yarın gidip tavuk almam lazım.
Kuzucuğum evi topladım ama, 5 dklık işi on saatte yaptım

Tuğçe meleğim sen ne ceza verdin bu çocuğa ki ? Ben kaçırmışım o kısmını

Kıs çok güldürsün beni
Cezayı ben verdim. Meleğimiss ne zaman görüşse o hafta içi kendine gelemiyor. Yoruluyor ya bende dedimki sana hafta sonu görüşme yasağı koydum ceza verdim

Sanırsam bu hafta görüşmediler. Bende dedimki çocuk benîm koyduğum yasakdan yani bir nevi cezadan korktu galiba kıs bende aslı gibi oldum. Hem yazıyom hem açıklıyom aslı beyzaya ben sana

herkeslere merhabalar

en sevdikleri bunlarmış

Neutrogena Rainbath
Molton Bronw gingerlily
Scullys Rose

adım geçmiş

ama ben anlamadım

Selam meleğimmm
Kaçta kalktın ne yaptın bakim bugün :)) sevgilin gelmedi mî
Yoksa koyduğum yasakdan dolayı korktumu

Çıktık canım gezdik geldim. :)
Kahve içiyorum şuanda.
Erken kalktım biraz. Ondan böyleyim kesin.
Malum 1 den aşağı kalkmaya alışık değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…