30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen limonla uğraş biraz

Selam mavişşş
Yorgunum bitkinim yoğunum açım
Kursa geç kaldım
GErginim bide mutsuz
Daha sayim mi
Senden naber kulağın nasıl oldu?

sağ ol canım. Daha iyi p.tesi doktora gideceğim. kontrole bakalım ne diyecek. Doktor iğneden bahsetti seni rahatlatır dedi. belki vurulurm aklımdan geçiyor ama işde kortizon olması sinir bozucu..

stres var yine sınavım var. 24 Mayıs :)) ders çalışıyorum ..

bugün arkadaşım ziyarete geldi... moral verdi. enerjim geldi :))

Dinlen sende azıcık kendine vakit ayır turkocum...

teşekkürler iyiyim sen nasılsın.

:)

Aslıcan

Anneler günü ..

Bu gün kendi yaşıtlarımın anneler günü kutlayacaktım bir an burukluk oldu. Kendi arkadaşlarım evlendi ilk okul çağında çocukları var. Benim çocuğum olsa ooo dedim yaşıtı olmayacak. SOnra ... Allah bu üzüntümü hissetti sanırım. Bana sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gönderdi :)

Kendi geç evlenmiş. Çok geç yaşda anne oldu.. Bende dedim evde kaldım sanırım demiştim. çok güzel bir enerji verdi :))

Allah herkesin iç sesini duysun .. bundan güzel bir mutluluk olamaz sanrıım. Şanslı bir kul olduğunu hissetme

ben de yarın kutlayacağım arkadaşlarımınkini,ki kaç yıldır da kutlarım
burada konu okudum çok duygulandım, kadın bekar, erken menapoza girmiş ve evlatlık almayı düşünüyormuş,ne mutlu ona. herkesin evlenme ya da evlense de çocuk sahibi olma durumu olmayabiliyor... kendini çok şartlayıp olmazsa da çok üzmemek gerek...

Tünaydın canlarım. Turkuazım nasılsın?? Ben dönüyorum bugün evime inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavrummm seni çok özledim ben yaaaa
Çabul gel aramıza ya
Sen de hep otelde kaldın galiba ama üzülme sakıj
Sen zaten kıbrısdan çok çok daha güzel cennet gibi izmir de yaşıyorsun
Orda yaşadığın işin çok şanslısın.
Bu yaz yine bol deniz güneş ve kum ile geçer kocacınla
Kocan öpsün benim yerime seni
sen limonla uğraş biraz

Kısım senin bendeki yerin ayrı
Onada sanada yeterim bennn

Limoşşş bak aslı ne diyor ona vur terlikle diyor.

ne de olsa bir çift terlik,al birini vur ötekine

bugün geç kalktım,verimsiz geçti,yemeye içmeye verdim kendimi.hava da kapalı, yarın çıkarım dışarı.

ben ders çalışcam... çıkamam sanırım. çok sıkılıyorum ben yaa...

her gün gezsem gık demem yani o derece...

çok alınganım şu günlerde yaa

Mide problemim vardı. profilimde yazmıştım en yakın arkadaşlarım bile geçmiş olsun demedi alındım sanırım. o günden beri kırgınlığım geçmedi...sizler farklısınız .. gerçekten ... görmediler mi desem... görenler sağ olsun... ne diyeyim...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, yazılanlar çok olunca hepsini okuyamıyorum,iyi misin şimdi peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…