30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben yokum. Gerçi öncesinde bana dua etmiştin sanırım.

Selam kızlar herkese hayırlı Cumalar
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Selammm

Maşallah herkesi tek tek yazmışsın bir kişi eksik - mavilim
AS. Nasılsın Lilyciğim?

Ben yokum. Gerçi öncesinde bana dua etmiştin sanırım.

AS. Nasılsın Lilyciğim?

olurmu prenses. Sİtede tüm kızları aklımdan geçirdim tek tek isimlerinizle dua ettim

profil fotolarınızda birlikte arada yazarken alfabeye göre gittim seni ekledim prenses
Angel, aslı, hayata,filozo-prenses, lily,petunya,pisi, limonata, ceren en aktik üyeler olarak bol kısmetli bir ay olsun

Uykunu alamadın mı havalardan mı? Bende de bugün bir uyku hali var da ondan
Bu arada çikolata yemişsin afiyet olsun benim de regl yaklaştı ufaktan çikolata krizleri başladı gibi

Bu arada çikolata yemişsin afiyet olsun benim de regl yaklaştı ufaktan çikolata krizleri başladı gibi

bol su iç lily. bende açlık krizi başladı...

Sağ ol iyi yüreklim.

Benim üçüncü günüm zaten yoksa dört mü?:26:

Geç yatıyorum günlerdir.

bol su iç lily. bende açlık krizi başladı...
ay içiyorum da bedenim zaten ödeme müsait şiştim
ben de acıkmaya başladım bugun hiç ara öğün yapmadım

Sağ ol iyi yüreklim.

Benim üçüncü günüm zaten yoksa dört mü?:26:

Geç yatıyorum günlerdir.
canım eve gidince uzan dinlen erkenden yatmayı dene - hem regl olduğun için bedenin daha çabuk yorgun düşer

evet, bir de hafta sonu gelinimiz ve ailesi gelecek inşallah. Enerjiye ihtiyacım var.

Heycandan daha çok korkuyorum canım ya.

hıım. haklısın ama kader artık Allah nasip etti tanıştınız. Dua et ve akışına bırak inşallah güzel şeyler olur. Günün güzel geçmesine bak relax ol onu eski bir arkadaş olarak düşün geldi sohbet edeceksiniz. Zaten yüz yüze görmek her zaman farklıdır.

kiraz sapını sakla dök üzerine sıcak su iç ödemi atıyorsun.

bende az önce süt içtim ceviz yedim...

Bakalım canım rahat gibiyim. 1 aydır sürekli konuştuk alıştım gibi de o elektirik olacak mı of od.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…