- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.361
Allah iyilik versin canım bn de iyiyim aynı iş-ev :)çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?
Ben yokum.
Dualarımız hep bir inşallah..
Angelheart, (sağlıklı sıhhatli bebiş)
[B]Aslı, ceren, hayata :) eski ismiyli , deniz , k.pisi.şero, limon, lily, lucky, turkuaz, petunya,
Bekar olan tüm güzel dostlara Allah mutlu yuvalar nasip etsin. [/B]
kimse eksik kalmadı değil mi canlar
AS. Nasılsın Lilyciğim?Selam kızlar herkese hayırlı Cumalar
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Selammm
Maşallah herkesi tek tek yazmışsın bir kişi eksik - mavilim
İyiyim şükür canım sen nasılsın?Ben yokum.Gerçi öncesinde bana dua etmiştin sanırım.
AS. Nasılsın Lilyciğim?
İyiyim, çalışıyorum. Uykum var.İyiyim şükür canım sen nasılsın?
Ben yokum.Gerçi öncesinde bana dua etmiştin sanırım.
AS. Nasılsın Lilyciğim?
Uykunu alamadın mı havalardan mı? Bende de bugün bir uyku hali var da ondanİyiyim, çalışıyorum. Uykum var.
Arkadaş dışarı çıkmıştı. Gelirken Eti Canga almış.
Yesem mi yemesem mi derken yedim.
Böyle şeyler çok nadir yerim. Bir de kan şekerimi düşürüyor.
Uykunu alamadın mı havalardan mı? Bende de bugün bir uyku hali var da ondan
Bu arada çikolata yemişsin afiyet olsun benim de regl yaklaştı ufaktan çikolata krizleri başladı gibi
Sağ ol iyi yüreklim.olurmu prenses. Sİtede tüm kızları aklımdan geçirdim tek tek isimlerinizle dua ettim
profil fotolarınızda birlikte arada yazarken alfabeye göre gittim seni ekledim prenses
Angel, aslı, hayata,filozo-prenses, lily,petunya,pisi, limonata, ceren en aktik üyeler olarak bol kısmetli bir ay olsun
Benim üçüncü günüm zaten yoksa dört mü?Uykunu alamadın mı havalardan mı? Bende de bugün bir uyku hali var da ondan
Bu arada çikolata yemişsin afiyet olsun benim de regl yaklaştı ufaktan çikolata krizleri başladı gibi
ay içiyorum da bedenim zaten ödeme müsait şiştimbol su iç lily. bende açlık krizi başladı...
canım eve gidince uzan dinlen erkenden yatmayı dene - hem regl olduğun için bedenin daha çabuk yorgun düşerSağ ol iyi yüreklim.
Benim üçüncü günüm zaten yoksa dört mü?:26:
Geç yatıyorum günlerdir.
evet, bir de hafta sonu gelinimiz ve ailesi gelecek inşallah. Enerjiye ihtiyacım var.ay içiyorum da bedenim zaten ödeme müsait şiştim
Ben de acıkmaya başladım bugun hiç ara öğün yapmadım
canım eve gidince uzan dinlen erkenden yatmayı dene - hem regl olduğun için bedenin daha çabuk yorgun düşer
Kızlar yola çıktı arkadaş sabah burda olacak. Ne olacak merakla bekliyorum
senin heyecanını hissettim canım ya
Heycandan daha çok korkuyorum canım ya.
ay içiyorum da bedenim zaten ödeme müsait şiştim
ben de acıkmaya başladım bugun hiç ara öğün yapmadım
canım eve gidince uzan dinlen erkenden yatmayı dene - hem regl olduğun için bedenin daha çabuk yorgun düşer
evet, bir de hafta sonu gelinimiz ve ailesi gelecek inşallah. Enerjiye ihtiyacım var.
Bakalım canım rahat gibiyim. 1 aydır sürekli konuştuk alıştım gibi de o elektirik olacak mı of od.hıım. haklısın ama kader artık Allah nasip etti tanıştınız. Dua et ve akışına bırak inşallah güzel şeyler olur. Günün güzel geçmesine bak relax ol onu eski bir arkadaş olarak düşün geldi sohbet edeceksiniz. Zaten yüz yüze görmek her zaman farklıdır.
hadi gözünaydın, yarın gelişmeleri aktarırsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?