- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.701
günaydın.. uykucular.............:)
tatlım, bizimki artık "tavrını koy" aşamasını geçmiş... ayrıca da sorun benimle değil, anneme babama yapılan saygısızlıklar beni daha çok etkiliyor emin ol! hak etmiyorlar çünkü...
Sen dua et bana Rabbim kurtarsın!
tatlım, bizimki artık "tavrını koy" aşamasını geçmiş... ayrıca da sorun benimle değil, anneme babama yapılan saygısızlıklar beni daha çok etkiliyor emin ol! hak etmiyorlar çünkü...
Sen dua et bana Rabbim kurtarsın!
ben de onu düşünüyorum Maria'm, hepsi bir sınav hepsi bir aşama... ama içinden nasıl çıkarım? vaktin olursa yazabilirsen çok memnun olurum. sağ ol.Geçen gün "nasıl yapabilirim" diye sorduğun konu da, bu da birbiri ile çok alakalı aslında canım.. Şimdi vakit yok, yazamıyorum ama
sanırım seni rahatlatacak bir bakış açısı ve yöntem biliyorum.
aynen öyle Turkuazcanım, yıllarca "neden anne olamadım?" diye üzüldüm ama bazen diyorum ki: al işte böyle bir çocuğun olsa ne yaparsın? bak büyüt böyle yapsın... -ki annem inan bana saçını süpürge eder, şu gün olmuş pervane döner.tünaydın naber nasılsın bakim
işte boşa dememişler Allah ne veriyorsa haıyr versin diye. valla kardeşinde evladından her bişein Allah ım hayırlısını versin.
ama anlıyorum seni Allah yardımcınız olsun. hele anne ve babanın ne kadar çok gücüne gider.
off zor işler bunlar
aynen öyle Turkuazcanım, yıllarca "neden anne olamadım?" diye üzüldüm ama bazen diyorum ki: al işte böyle bir çocuğun olsa ne yaparsın? bak büyüt böyle yapsın... -ki annem inan bana saçını süpürge eder, şu gün olmuş pervane döner.
Geçen gün "nasıl yapabilirim" diye sorduğun konu da, bu da birbiri ile çok alakalı aslında canım.. Şimdi vakit yok, yazamıyorum ama
sanırım seni rahatlatacak bir bakış açısı ve yöntem biliyorum.
aynen ben de bu şekilde dua ediyorum.bende de o model kardeşlerden var canım. o yüzden iyi anlıyorum.
işte o yüzden anne olim kocam olsun diye ölemiyorum. hayırsız olursa ya diye düşününce çokda üzülemiyorum.
hayırlısı ile nasip kısmet olsun deyip geçiyorum
Fıstığımmmmm !
bana da o bildiğin yolları öğret
çözüm yolları (aslı ile beyza gelmeden açıklamamı yazayım ben)
biz de o yollardan geçtik biliriz canım
dün akşam öyle bir gecer zaman ki dizisinde duş sahnesi ekranlara kilitlemiş, bu bir tesadüf olamaz
bilirsin sen maşallah hiç bilmediğin bişi yok
ay bilmiyom ben onu yaaaa
izlemedim akşam tv erken uydum
tünaydın naber nasılsın bakim
Allah sizi napmasın emi? taaa televizyonlara taşındınız:)biz de o yollardan geçtik biliriz canım
dün akşam öyle bir gecer zaman ki dizisinde duş sahnesi ekranlara kilitlemiş, bu bir tesadüf olamaz
sizin yüzünüzden :)öyleyımdır biraz
ben de izlemiyorum, internetten haberlerde gördum bugünbir duş fırtınasıdır gidiyor, kar kış gece gündüz dinlemiyor
patsy canım bende bildiğin gibi canım ne olsun şükür halimize.
süper değilim ama idare ediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?