30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın.. uykucular.............:)

tünaydın naber nasılsın bakim

işte boşa dememişler Allah ne veriyorsa haıyr versin diye. valla kardeşinde evladından her bişein Allah ım hayırlısını versin.
ama anlıyorum seni Allah yardımcınız olsun. hele anne ve babanın ne kadar çok gücüne gider.
off zor işler bunlar

Geçen gün "nasıl yapabilirim" diye sorduğun konu da, bu da birbiri ile çok alakalı aslında canım.. Şimdi vakit yok, yazamıyorum ama
sanırım seni rahatlatacak bir bakış açısı ve yöntem biliyorum.

Geçen gün "nasıl yapabilirim" diye sorduğun konu da, bu da birbiri ile çok alakalı aslında canım.. Şimdi vakit yok, yazamıyorum ama
sanırım seni rahatlatacak bir bakış açısı ve yöntem biliyorum.
ben de onu düşünüyorum Maria'm, hepsi bir sınav hepsi bir aşama... ama içinden nasıl çıkarım? vaktin olursa yazabilirsen çok memnun olurum. sağ ol.

aynen öyle Turkuazcanım, yıllarca "neden anne olamadım?" diye üzüldüm ama bazen diyorum ki: al işte böyle bir çocuğun olsa ne yaparsın? bak büyüt böyle yapsın... -ki annem inan bana saçını süpürge eder, şu gün olmuş pervane döner.

bende de o model kardeşlerden var canım. o yüzden iyi anlıyorum.
işte o yüzden anne olim kocam olsun diye ölemiyorum. hayırsız olursa ya diye düşününce çokda üzülemiyorum.
hayırlısı ile nasip kısmet olsun deyip geçiyorum

aynen ben de bu şekilde dua ediyorum.

biz de o yollardan geçtik biliriz canım
dün akşam öyle bir gecer zaman ki dizisinde duş sahnesi ekranlara kilitlemiş, bu bir tesadüf olamaz

bilirsin sen maşallah hiç bilmediğin bişi yok
ay bilmiyom ben onu yaaaa
izlemedim akşam tv erken uydum

tünaydın naber nasılsın bakim

valla iyi değilim ne yalan söyleyeyim kafam çok karışık moralimi ayakta tutmaya çalışıyorum zorla işte buraya gelince dağılıyor biraz ruh halim. sen nasılsın?

biz de o yollardan geçtik biliriz canım
dün akşam öyle bir gecer zaman ki dizisinde duş sahnesi ekranlara kilitlemiş, bu bir tesadüf olamaz
Allah sizi napmasın emi? taaa televizyonlara taşındınız:)

öyleyımdır biraz

ben de izlemiyorum, internetten haberlerde gördum bugün bir duş fırtınasıdır gidiyor, kar kış gece gündüz dinlemiyor
sizin yüzünüzden :)

patsy canım bende bildiğin gibi canım ne olsun şükür halimize.
süper değilim ama idare ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…