- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.421
hem herkesin sevgilisi var yada evli benim yaşımda bekar mı kaldı kızım!!!kızım giyin süslen arkadaşlarınla falan buluşsana evde nıye oturuyorsun
alıştım canm şehre ortam fln yaptım da . hep aileyle yaşayınca işte ev çok sessiz geldi. akşam döndüm bakalım . nası gidiyo iş canımyavrum İstanbul a öyle bir alışırsın ki bu kadar kalabalık ve gürültüye rapmen sen bile şaşırırsın...
depresif olma yalnız yaşamak güzel tadını çıkar...
türkiyeye kesin dönüş yaptın didmi hadi bakalım ülkenin tadını çıkar4,5 oldduk
aramızda özel konularr var :))))bu ilişki kötü yerlere gidiyor
kızımm bu işler biraz ortam işihem herkesin sevgilisi var yada evli benim yaşımda bekar mı kaldı kızım!!!
istanbul artık daha çok seviyorumtürkiyeye kesin dönüş yaptın didmi hadi bakalım ülkenin tadını çıkar
hımmmaramızda özel konularr var :))))
yavrum zaman su gibi akıp geçiyor en kötü yalnızlığın bu olsun.alıştım canm şehre ortam fln yaptım da . hep aileyle yaşayınca işte ev çok sessiz geldi. akşam döndüm bakalım . nası gidiyo iş canım
valla insanın kendi ülkesi gibi yoktur onun verdiği güven duygusu yoktur..istanbul artık daha çok seviyorum
ezan seni ninni gibi geliyor en çok bunu özlemişim
hımmm
özel şeylermi
şimdi daha çok merak ettim
güle güle giy panpam
neler aldın aç poşetleride göster :))
ben senin yazdıklarını hala göremiyorum akvitiler kısmında neden gizliyorun kendini
CANIM BENİM YA. iş ortamını sevmeyince emeğinin karşılığını almayıca çok zor yayavrum zaman su gibi akıp geçiyor en kötü yalnızlığın bu olsun.
hayattalar ve telefon tuşuna basınca ulaşacaksın böyle dğşün ve şükret...
iş b.. tan gidiyor.
4 saat kadar bayramda bile çalıştım. yarınlar olmasın ve bitmesin ... inşşş
işyerinden ve ordan işden nefret eder durumdayım ve mecburum
bu mecburiyet varya resmen ruhumu kemiriyor en nefret ettiğim duygu
neden acaba, diğer kızlar görüyordur herhalde,ben seni görebiliyorum.
bluz,ceket,pijama takımı aldım, daha güzelleri size olsun.
valla iş den de aşkdan da yüzüm gülmedi gitti..CANIM BENİM YA. iş ortamını sevmeyince emeğinin karşılığını almayıca çok zor ya
CANIM BENİM YA. iş ortamını sevmeyince emeğinin karşılığını almayıca çok zor ya
ohhhhhh güzel arkadaşım güzel günlerde giysin inş..
kesene bereket gelsin kolaylıkla öde inş
memlekte gitmedik canım abimlerin yanına gittik onlar orda kaldı. istanbul trafiğindn korktuğum için bugün döndüm giderken çok bekledik. evet ailem alıştırdı ve bebi bıraktılarsen neden erken döndün, ailen yanındaydı sanırım,onlarla birlikte memlekete dönünce onlar memlekette kaldı anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?