- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #40.581
ben o koltuga oturmayı sevmıyorumMünerva istanbul un en güzel yerlerinden birine gitmişin.
Anadolu kavağı daha güzel cnm. Orda süper balık restaurantları var. Git muhakkak.
Beyza kıs doktor diyince öyle oluyorsa nasıl doğurcan bacım??
Aslııı naptın bakim. Bende yorgunum ya fülm izleyesim var.
Haftasonu ne çabul bitti.
öylemiş kuzum da işte uyku ağır bastı bi dahakine istiyoruz:)Münerva istanbul un en güzel yerlerinden birine gitmişin.
Anadolu kavağı daha güzel cnm. Orda süper balık restaurantları var. Git muhakkak.
Beyza kıs doktor diyince öyle oluyorsa nasıl doğurcan bacım??
Aslııı naptın bakim. Bende yorgunum ya fülm izleyesim var.
Haftasonu ne çabul bitti.
Ne güzel. Sefanız olsun.Üniden arkadşta kalıyoruz5 kız üni yıllarını yad ediyoruz ah ah
Fark etmedim henüz.yazı stili eskiye dönmüş, filo sen de fark edersin kesin.
herkese selamlar bende evdeyim ve ders calısıyorummm
Petunya, yaşasın aramıza döndün.merhaba kızlar; nasılsınız.. bugün işbaşı yaptım.
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum hepinize. istanbul bu hafta yağışlı ve soğuk
Hayırlı haftalar MAVİŞİMMerhaba kızlar ...
Bu günde pazartesi...
Yeni haftanız hayırlı olsun arkadaşlar
geçen yazı stili değişmiş demiştim,fark ettim demiştin ya,şimdi o yine değişip eski haline dönmüş.Ne güzel. Sefanız olsun.
Fark etmedim henüz.Ne olmuş?
Petunya, yaşasın aramıza döndün.
Allah kolaylık versin canım, evine mi gideceksin akşam? Yemek falan artık zorlayacak...
Hayırlı haftalar MAVİŞİM
Merhaba kızlar ...
Bu günde pazartesi...
Yeni haftanız hayırlı olsun arkadaşlar
selam kızlar akşama arkadaşa yemeğe gidceğimm
hoşgeldin taze gelin,nasıl gidiyor evlilik.merhaba kızlar; nasılsınız.. bugün işbaşı yaptım.
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum hepinize. istanbul bu hafta yağışlı ve soğuk
galiba öle oldu. 2 günde plan koydu arkadaşlar. çarşamba tören var bakalım.gezme sezonunu açtın,seni tutabilene aşk olsun artık,İstanbul kazan,sen kepçe
hosbulduk asli, iyiyim , sen nasilsin , alismaya calisiyorum, utu yaptim az once camasirlari katladim dolaba yerlestirdimhoşgeldin taze gelin,nasıl gidiyor evlilik.
tesekkur ederim filo, darisi basiniza, esimle ben olunca yemek sorun olmuyor ama misafir gelince biraz bocaliyorum :/Ne güzel. Sefanız olsun.
Fark etmedim henüz.Ne olmuş?
Petunya, yaşasın aramıza döndün.
Allah kolaylık versin canım, evine mi gideceksin akşam? Yemek falan artık zorlayacak...
Yarın öbürü gün sen de dersin canımpetunya artık eşim diyo ya zaman su gibi akıp gidiyo :)
kısmet canım :) inşallah hepimizeYarın öbürü gün sen de dersin canım
İçimden öyle geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?