- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #42.281
Aa ben de tam tersi bir şeyi çok istersem olmuyor. Hep böyle oldu, sen şanslısın.bişey çok istersen olur. ben zeki diye dua ettim oldu. o bitince normal olsun dedim o da tuttu ama eksik dua etmişim :)
hayırlısını istiyorumm bacım :)
"Orlando Bloom" çıktı!Senin sevgilin olacak kişi bu zamana ait olmamalı bir kere. Ya Rönesans dönemi bilgeliğinde veya Ortaçağ şövalyesi asaletinde olmalı. Çünkü sen de bu zamana ait değilsin. Bunun yanında kesinlikle zeki olmalı, aptalla hayat geçer mi be. Üstüne bir de karizmatik, espri anlayışı da var... Haliyle Benedict!
http://onedio.com/haber/hangi-holly...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Biliyordum yaa of benim sevebileceğim kişi yok bu dünyada
Bir sayfa önce salaklar beni buldu hep yazmıştım oysakiİnsanlar kendisine benzer insanları çekermiş o yüzden sen olumsuzunu düşünme Neverone
Ben karşılıklı aşk için demiştim.Bir sayfa önce salaklar beni buldu hep yazmıştım oysaki
Tünaydın kızçeler...
"Orlando Bloom" çıktı!
Sana nesli tükenmiş bir şeyler lazım. Bu yüzden senin sevgilin dünya üstündeki yegane elf olan Orlando olmalı. Asalet var bir kere bu adamda, yürüdüğünde yolları titretecek, girdiği ortamda 9 şiddetinde deprem yaratacak bir asaletten bahsediyoruz burada. Hem adam, Miranda denilen paçozdan yeni ayrıldı, boşta yani! Bizden demesi
Allah'ım şöyle bir yavru istiyorum hayırlısıyla sağlıkla...
önce karşılıklı aşk ve saygı sevgi dolu bir evliliğim olsun, ardından hamile kalayım sağlıkla şöyle bir yavru doğurayım.:)
Amin canım sağ ol.çok sevimli bu prenses inşallah nasip olur canım.
afiyet olsun kızlar
Benim bebekliğime benziyorAllah'ım şöyle bir yavru istiyorum hayırlısıyla sağlıkla...
önce karşılıklı aşk ve saygı sevgi dolu bir evliliğim olsun, ardından hamile kalayım sağlıkla şöyle bir yavru doğurayım.:)
çoook güzelHayatın Yedi Temel Kuralı
never bence olan şeylere bakarsan aslında bir sürü şeye sahip olduğunu görürsün . olumlu bakmalıyız yoksa bi sürü şey olmuyor ama olanlarda yadsınamazAa ben de tam tersi bir şeyi çok istersem olmuyor. Hep böyle oldu, sen şanslısın.
Yok hiçbir istediğim olmuyor anlamında söylemedim, bir şeyi çok çok istersem olmuyor niye bilmiyorum.never bence olan şeylere bakarsan aslında bir sürü şeye sahip olduğunu görürsün . olumlu bakmalıyız yoksa bi sürü şey olmuyor ama olanlarda yadsınamaz
olmamsı gerekiyorudr belki bende bir şeyi çok istamiştim olmadı demekki olması hayırlı değilmiş :)Yok hiçbir istediğim olmuyor anlamında söylemedim, bir şeyi çok çok istersem olmuyor niye bilmiyorum.
Bilemiyorum bence evrenin kanunu bu çok isteyince olmuyor cidden. Ben neyi çok istediysem olmadı, bir değil iki değil. Elimizdekilerle yetiniyoruz.olmamsı gerekiyorudr belki bende bir şeyi çok istamiştim olmadı demekki olması hayırlı değilmiş :)
canım olunca belki mutsuz olacaktın ben buna inanıyorum :)Bilemiyorum bence evrenin kanunu bu çok isteyince olmuyor cidden. Ben neyi çok istediysem olmadı, bir değil iki değil. Elimizdekilerle yetiniyoruz.
Belki de bilemiyorum tabicanım olunca belki mutsuz olacaktın ben buna inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?