30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tünaydın kızçeler... "Orlando Bloom" çıktı!
Sana nesli tükenmiş bir şeyler lazım. Bu yüzden senin sevgilin dünya üstündeki yegane elf olan Orlando olmalı. Asalet var bir kere bu adamda, yürüdüğünde yolları titretecek, girdiği ortamda 9 şiddetinde deprem yaratacak bir asaletten bahsediyoruz burada. Hem adam, Miranda denilen paçozdan yeni ayrıldı, boşta yani! Bizden demesi

Bir sayfa önce salaklar beni buldu hep yazmıştım oysaki
Ben karşılıklı aşk için demiştim.
Gerçek olan ruh eşleri öyle oluyor Ruh eşin sana benzer olacak...

Kendine güzel bakarsan güzel gürürsen çevrende sana senin baktığın gibi bakar hem.

İnsan sevdiğinde sevdiğinin gözü kör, kulağı sağır olsa da sevdimi hiç birşeyi gözü görmez...
Karakter olarak sevince başka olur ... Keşke herkes birbirinin karakterine aşık olsa

Son düzenleme:

çok güzelmiş...

yakışır arkadaşıma

çok sevimli bu prenses inşallah nasip olur canım.

afiyet olsun kızlar

Aa ben de tam tersi bir şeyi çok istersem olmuyor. Hep böyle oldu, sen şanslısın.
never bence olan şeylere bakarsan aslında bir sürü şeye sahip olduğunu görürsün . olumlu bakmalıyız yoksa bi sürü şey olmuyor ama olanlarda yadsınamaz

never bence olan şeylere bakarsan aslında bir sürü şeye sahip olduğunu görürsün . olumlu bakmalıyız yoksa bi sürü şey olmuyor ama olanlarda yadsınamaz
Yok hiçbir istediğim olmuyor anlamında söylemedim, bir şeyi çok çok istersem olmuyor niye bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…