30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet minerva, şu an yağıyor, başladı. eşimle konuştum o da havaalanına yakın bir şirkette çalışıyor
ben işyerindeyim, işlerim var

sen napıyorsun canım? okul varmıydı bugün
vardı canım tatillik bi durum yok mümkünse tatil olmasın artık ya. iyi çalışmalar canım. iyim bende evrak işlerim vardı onlarla uğraşıyorm :)

vardı canım tatillik bi durum yok mümkünse tatil olmasın artık ya. iyi çalışmalar canım. iyim bende evrak işlerim vardı onlarla uğraşıyorm :)

teşekkür ederim, bende evraklarla uğraşıyorum işlerimi bitirsem akşama, yarın başka bir pc de çalışmam lazım

bende aralıksız ve cok konuşanları şaşkınlıkla izlerim özellikle de erkekse nasıl konuşabildiğini anlayamam ...kendim az konuştuğumdan sanki.. bir defa bir arkadasımın ablasıyla tanıştım gurbette olunca davet etti gittim tüm gün konuştu benim toplamda 10 kelime ancak konuşmusumdur meğer çok doluymuş eve geldiğimde beynim bir garipti:)

tatilden sıkıldım artık ya püff
ben de kar yağdı tatil olsun diye bekledim ama nafile biz işe devam hatta bir ilçe yolu kapalı ne zaman geleceksiniz diye arıyorlar yol kapalı diyorum ama işimiz acil diyorlar jetim var gibi...
evde kestane mısır cay kahve ve film keyfi güzel olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…