- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.559
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.381
aa beni bir yiyen bir yemeyen pişman
aa beni bir yiyen bir yemeyen pişman
ye ye ye çıtır çıtır ye ye ye kıtır kıtır.
ye ye ye çıtır çıtır ye ye ye kıtır kıtır.
bu şarkı diline dolandı şimdi de, neyse geçenki Ankara'nın bağlarından iyidir
bu şarkı diline dolandı şimdi de, neyse geçenki Ankara'nın bağlarından iyidir
Heyyy dujjj aldım da geldim.
Beyza kıs senin geçende yazdığın duj jelini bulup aslı ya söyliyim diye yazdıklarına baktım forumdaki cevaplardan. Sen çok fenasın nnnn az değilsin sen varya sennn.ilgi alanın belli senin. Duj filan
Aslımmm gidimde dua edim bennnn. Sizlere hayırlı koca istiyimde topici bir an evvel 30 yaş üstü evli hemde çıpçıtır bayanlar yapalım
Melek tuğçemm senin kalbin temiz zaten. Bunun için reiki uyumlama arınma filan gerek yokki uğur böcüğümmmm
Beyza kıs senin geçende yazdığın duj jelini bulup aslı ya söyliyim diye yazdıklarına baktım forumdaki cevaplardan. Sen çok fenasın nnnn az değilsin sen varya sennn.ilgi alanın belli senin. Duj filan
Aslımmm gidimde dua edim bennnn. Sizlere hayırlı koca istiyimde topici bir an evvel 30 yaş üstü evli hemde çıpçıtır bayanlar yapalım
Melek tuğçemm senin kalbin temiz zaten. Bunun için reiki uyumlama arınma filan gerek yokki uğur böcüğümmmm
muah muah can haticem de bir anda benim aklıma geldi
evet canım ben de baktım beyzanın eski mesajlarına, duş jelini aramak için, bir anda +18de buldum kendımi
+18 mi ciddimisin
çok utandımmm
beyza ve utanmak mı
utanma yavrum, biz bizeyiz şurada
bana başka şşey iste benım kocam var
AYy sağol canım benim...
Vücudumu sorunlardan arındırmaya çalışıyorum canım.
Kıs sana koca istemicem. Kocana Allah yardım etsin dicem.
Meleğimmm sevgiler yavruşşşhaftasonuna plan var mı?
Aslı kıs bende kendimi hem +18 de hemde genital estetik diye bşr konuda buldumhep beyzanın yüzüne.
vucudunun ne sorunu var kısss (selulıtmı)
estetikmi yaptıracan
Kıs sana koca istemicem. Kocana Allah yardım etsin dicem.
Meleğimmm sevgiler yavruşşşhaftasonuna plan var mı?
Aslı kıs bende kendimi hem +18 de hemde genital estetik diye bşr konuda buldumhep beyzanın yüzüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?