- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.441
he valla birbirinden ayırt edilmiyor
ten rengi gibi
turkuazın yerine ben şimdiden yazayım:
bana da dua edermısın lütfennn
dışarıdan gören çıplak sanar yani, e o da bir seksilik işte
Turkuaz kulak memesi kıvamına geldi bana bir şey demez
selülitlerim haricinde kıvrımlarım süperdir
kızım az kaldı kızın abdestini bozacaksın, sonra da dua istiyorsun
ben ne yaptım ki kıza abdesti bozulsun
kızın aklına türlü türlü şeyler getiriyorsun, duş diyorsun, kulak memesi diyorsun, kıvrım diyorsun, beyaz ten, pamuk d.n diyorsun
ooo bunlarda ne var kine
duja girmiyomusun
iki tane kulak memen yokmu
ben beyaz tenliyim
d..suz mu geziyosun
kıvrımları atlamışsın
d.nla ten rengim aynı, o yüzden d.nsuz gibi duruyor diyen sensin, ben değil
Aslı cık bir kız ark konuştum. Hayranlarım çok :)))Başkası ilede msjlaştım sonra.
İkiside kardeşlerim benim :))) çok seviyom onları :))) hele o Msjlaştığım varya bıcır bıcır bir kıs. Onu çok seviyommmmm
Hepinize dua ettim hayırlı kısmet istedim. Aslım sen de tezini hayırlısı ile bitir dedim valla. Ben stres oldum açıkcasıbir an evvel bitirmeni istiyom çok.
Amin diyelim hep beraber. Allah ım inş dualarımı kabul etsin. Amin.kaç gündür içimden geliyor bir dua var onu okyuyom.
Beyza senin kocana Allah yardım etsin dedim.şaka bşr yana gönlündeki hayırlısı ile olsun inş cnm. Dilediğîni bilmediğimden böyle dedim.
Aslı cık bir kız ark konuştum. Hayranlarım çok :)))Başkası ilede msjlaştım sonra.
İkiside kardeşlerim benim :))) çok seviyom onları :))) hele o Msjlaştığım varya bıcır bıcır bir kıs. Onu çok seviyommmmm
Hepinize dua ettim hayırlı kısmet istedim. Aslım sen de tezini hayırlısı ile bitir dedim valla. Ben stres oldum açıkcasıbir an evvel bitirmeni istiyom çok.
Amin diyelim hep beraber. Allah ım inş dualarımı kabul etsin. Amin.kaç gündür içimden geliyor bir dua var onu okyuyom.
Beyza senin kocana Allah yardım etsin dedim.şaka bşr yana gönlündeki hayırlısı ile olsun inş cnm. Dilediğîni bilmediğimden böyle dedim.
İyi geceler ben uyuyayım artık :))) yordu bu beyza beni :))
Beyza kıs sende +18 okumben yokken :))))
Yukardan su sesi gelmeye başladı. Bşrde habire gardrobun kapaklarını açılıp kapanma sesi geliyorbuda yenî çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?