- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.781
Sağ ol Aslı, bir de ben Petunya'ya erkek bebek yakıştırıyordum nedense. :) Vardır benim öyle şeylerim. Bazı insanlara erkek bazı insanlara kız bebek yakıştırmalarım. : ))) kimisi tutmaz tabii. : ))Ben de acaba önceden söyledi de ben mi kaçırdım diye bir şey demedim:) bu yıl kız bebekler ağırlıkta aslında ama senin kalbin temiz filo
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin petu.
Aaa! Erkek mi?
Ben sana erkek dememiş miydim? : ))
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla doğsun Petunya...
Ben de acaba önceden söyledi de ben mi kaçırdım diye bir şey demedim:) bu yıl kız bebekler ağırlıkta aslında ama senin kalbin temiz filo
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin petu.
Mucize zaten, her bebek bir mucize aslında...evet prenses, tahminin doğru çıktı. kısmetse bir oğlumuz olucak
şu yazdığıma ben inanamadım mucize gibi
Mucize zaten, her bebek bir mucize aslında...
Hamile kalma süreci o kadar zor bir süreç aslında, hamile kalmak da bir mucize...
Bir de senin erkek bebek istiyor olup da -Allah'a şükür ki- erkek annesi olacak olman da mucize.
Mucize zaten, her bebek bir mucize aslında...
Hamile kalma süreci o kadar zor bir süreç aslında, hamile kalmak da bir mucize...
Bir de senin erkek bebek istiyor olup da -Allah'a şükür ki- erkek annesi olacak olman da mucize.
çok doğru yazdın prenses.
Allah hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin. isteyen herkeslere de nasip etsin inş.
Selam mavili
Ben hiç takmıyorum kiloma, bayramda da alırım nasılsa:)
Ben yine kiloma taktım
amin çok çok.çok doğru yazdın prenses.
Allah hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin. isteyen herkeslere de nasip etsin inş.
takma takma, fazla değilsindir.
Ben yine kiloma taktım
hihhi ben deeeeee :) nası gidiyo tatilSen benim arkadaş aktiviteler akışında görünmüyorsun bir de, özledimmmm:)
BEN DÜN OY VERDİM.Marifetli ellerden "Kekler" oylaması başlamıştır...Katılmak için LİNKİ TIKLAYIN...
Marifetli ellerden "Kekler" oylaması
Evde geçiyor:) senin nasıl gidiyor. Az kaldı okulların açılmasına.hihhi ben deeeeee :) nası gidiyo tatil
ii kuzum abimler geldi. yine yoğunluk başladı öyle. evet ya maalesef az kaldıEvde geçiyor:) senin nasıl gidiyor. Az kaldı okulların açılmasına.
evet aslı, tarihinde gelirse öyle olucak. erkek bebek bi de karnım sivrildi öne doğru, baya çıktı
Merhaba:)Hepinize guzel bir gece diliyorum.. turkuaz neden hiç ugramiyor? Bilen var mi? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?