- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.781
sağ ol turkuazcanım, öyle yapıyorum ben de... çay içiyorum bir yandan da sıcak sıcak... gece yatmadan da papatya çayı içmiştim.bir ben varım canım,
çok şükür iyi diyelim iyi olalım inş.
sen sıcak tutmaya bak canım kendini
geçer inş da rahatlarsın
sağ ol turkuazcanım, öyle yapıyorum ben de... çay içiyorum bir yandan da sıcak sıcak... gece yatmadan da papatya çayı içmiştim.
bir arkadaşım var o da her reglimde önerir bunu. sağ ol canım.birşey önereceğim. şerbetli çay veya su ayp iç. karın ağrısına iyi gelir.
bir arkadaşım var o da her reglimde önerir bunu. sağ ol canım.
canım hep küçükken karnım ağrısa iç geçer derdi.
bazen şerbetli süt,i bazen çay bazen sıcak su içirirdi.
sıcal ve bol şekerli olması önemli.
artık psikolojikmi bilmem ama bana iyi geliyor
ben geldummmmm huhu kimse yokmi dur daaaaa
hoş geldiniz ben sizi tanıyamadım önceden var mıydınız?[sıze=3]ben geldummmmm huhu kimse yokmi dur daaaaa[/sıze]
turkuaz arkadaş kim?:44:hoşgeldin canım nasılsın
hoş geldiniz ben sizi tanıyamadım önceden var mıydınız?
turkuaz arkadaş kim?:44:
hoşgeldin canım nasılsın
HOŞŞ BULDUMMMM canımmm şükür Allaha rüyamda ameliyat olduğumu gördüm ama ne ameliyat
ben fallen angel yeryüzüne inen melek
estağfurullah! ne korkması. sadece hafızamdan korktum ben. bu kadar kötü mü dedim :) bir arkadaşımızı hatırlamayacak kadar.evet evet turkuazı tanırım çok severim gülümsün korkma yaw bende insanım
kafanda yer etmiştir ameliyat.
korkma canım ameliyat olursun. ameliyatta uyuyorsun bişi anlamıyorsun ki zaten
ameliyat sonrası 3-5 gün maximum biraz zor olur sana. oturup kalkmak filan açısından.
sonrada hızla toplarsın kendini. Allah yardım eder emin ol.
estağfurullah! ne korkması. sadece hafızamdan korktum ben. bu kadar kötü mü dedim :) bir arkadaşımızı hatırlamayacak kadar.
eee, bize de tanıtsana kendini?
kaç yaşındasın ne iş yaparsın yavuklun var mı?
özel zevklerin.
olsun aramıza hoş geldin. Rabbim mesut etsin. ameliyat ne ameliyatı ? kıl dönmesi geldi aklıma ne alakaysa? geçmiş olsun.heheheheheheh biraz size göre yaşlıyım ama ruhum çok genç :)
Evet yavuklum var bu sene nasip olursa nikah düşünüyoruz ikimizinde 2.evliliği olucak.
özel zevklerim yüzmeyi çok severim bu sene yunan adalarına gitmeyi istiyorum ama
ameliyat olma durumum var nasıl olur hiç bişmiyırum bende sadece güneşlenirim denize girmem
olsun aramıza hoş geldin. Rabbim mesut etsin. ameliyat ne ameliyatı ? kıl dönmesi geldi aklıma ne alakaysa? geçmiş olsun.
Hoşşş bulduk canım myom ameliyatı olacağım ,
çok korkuyorum ama
Rabbim şifa versin. Ne zaman olacaksın? Saçma olacak ama bir şey diyeceğim.
Çok mu büyük miyomun? Millet soğan suyu falan içip eritiyormuş, yok ediyormuş?
Hoş sen de biliyorsundur da aklıma geldi işte öyle...
AHHH Canım benım 4,5 cm evet soğan suyuna yarın başlıyorum turkuaz söyledi.Allah razı olsun.
bakıcam 2 ay kadar sonra tekrar gidicem dr biri alalım dio biri dursun dio hiç bilmiyorum
bende olayım kurtulayım diyorum offfffffffffffffffffffffffff:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?