- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.021
içlerini görmeye çalış
yok ben zencı sevmemkele yorum yapmıyorum adamlar ne yapsın yazık ama ıste...
ehehe ay buna cok guldum nedenseya benıde keller buluyor ne yaparsın 3 oldu bu :)
vallaha,kellere ben de karsıydım ama artık anladım kı benım en kabullenemedıgım erkekte kısa boy,bı de pıslık,eöv
bakmak lazımmm
oylemıymıs
dogru topukluda gıydırıp uzatamayızda ehehe,kel olunca peruk olurda
Kizlar Asli gibi yapmayin, buluyorsaniz Amerika dan bulun. Londra ise yaramaz cidden.
Asli allah askina su avatarini degistir, inan gozlerimi aliyor:))
öyleymiş senın karsına cıkarsa kaçırma
aslı verıyo gazı sonra kacıyo
vallaha,kellere ben de karsıydım ama artık anladım kı benım en kabullenemedıgım erkekte kısa boy,bı de pıslık,eöv
kızım benimkinden ve avatarımdan ne istiyorsunben evlenene kadar öyle özlemle umutla beklıyor olacagım avatardakı gibi
hem niye genelleme yapıyorsunki, Londra değil ama İngiltereden yine,köylü benimki
evt bende kacmaya ugrasıyorum nedense ama hep denk geleyrum
essahtan mı kı?neresınden?ıcınden mıkızım benimkinden ve avatarımdan ne istiyorsunben evlenene kadar öyle özlemle umutla beklıyor olacagım avatardakı gibi
hem niye genelleme yapıyorsunki, Londra değil ama İngiltereden yine,köylü benimki
uzun boylu istedıgını tüm kadınlar alemı ogrendi sayende,bir de tez zamanda koca istedıgını
uzun boylu istedıgını tüm kadınlar alemı ogrendi sayende,bir de tez zamanda koca istedıgını
sanslıymıssın bulmussun sonundaben ordan bulsam kesın zencı fılan duser sansıma sora annem beyazlatmaya ugrasır ,zaten kellere falan fena takılıyor bıde zencı bulsam benı öldurur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?