30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya ben olumlu düşününce kendimi mutlu hissediyorum sonra aklıma bazı söylenen sözler geliyo bu sözden sonra sen anca kendini kandırırsın diyo iiçimdeki ses ama diğer bi seste allah herşeyi değiştirebilir belkide hayırlısı budur ondan olmuyodur lafı geliyo aklıma ama o zamanda mutlu olamıyorum mutlu olamayınca kötü rüya görüyorum olumlu düşündüğümde rüyalarımda olumlu oluyo ayrıca olumlu düşündüğümde bi hayal kırıklıgı yasadıgımda daha cok üzülüyorum sanki beklemediğim gibi bi durum oluyo olumsuz düşünsem sanki zaten olcaktı olan gibi kendimi hazırlamıs olucam gibi düşünüyorum ama olumsuzlukta ruhumu daraltıyo resmen acaip sıkılıyorum olumlu düşüne düşüne gerçekten istediğine ulaşan varmı olumlu düşünmek karsımızdakiyle konusmasakda onu görmesekte onu etkiliyomu bizim istediklerimiz konusunda.çok kafam karısık.bişeyleri düşünmeden duramıyorum düşünmek istemiyorum ama beynim sürekli çalışıyo dizi izlerken bile sıkıldıgım bi olay aklımda hem o olayı detayıyla düşünüyorum hem diziyide kelimesi kelimesine anlıyorum ne dedı surda dıyenlere gayet net söyleyebılıyorm sunu demişti diye yanı görüntüde bişey yok ama beynimin içinde bilgisayar gibi arka planda çalısıyo olaylar :)

Canım tabiki düşünüyoruz biz de sürekli fakat o an diceksin ki hayırlısı Allah'a bırakıyorum olayı diceksin. Olumsuz şeyler Düşünmeyi kesiceksin.
Hemen güzel şeyler düşünmeye, hayatındaki güzel olayları düşünmeye başlıycaksın.

deniycem bunu belki de bu şekilde istediğim şeyler olabilir.inşallah :)

valla herşeyi yaratıcıya havale edip hayırlı bir sonuç dilersen bu kafa karışıklığı gider emin ol:44:

yok canım,hıc degıl.ruhum oldu.bu sozlerı soyleyecek,bunlara ınanacak halım yok.ne yalan soylıym faydasını gorene de rastlamadım :S

Ben rastladım canım hem de devamlı rastlıyorum.
Çevrem böyle insanlarla dolu.
Ben de böyle düşündüğüm için sanırım aynı frekanstaki insanları hayatıma çekiyorum.
Ne diyim Allah huzur, mutluluk versin canım.

valla herşeyi yaratıcıya havale edip hayırlı bir sonuç dilersen bu kafa karışıklığı gider emin ol:44:

şu sıralar zaten kendimi allaha bıraktım sürekli dualar okuyorum.hayırlısı deyip duruyorum .buna ragmen yinede o düşünceler beynimi kemiriyodu işte ama artık olumlu düşünmeye çalısıcam.

şu sıralar zaten kendimi allaha bıraktım sürekli dualar okuyorum.hayırlısı deyip duruyorum .buna ragmen yinede o düşünceler beynimi kemiriyodu işte ama artık olumlu düşünmeye çalısıcam.

Mesela canım diyelim için sıkıldı, olumsuz düşünceler geldi beynine güzel hareketli bir müzik aç.
Bir anda havan değişiyor.
Yada farklı bir konuda birileriyle sohbet et.
Böyle değişik taktikler de uygulıyabilirsin.

Nicthe ne demiş

seni öldürmeyen şey güçlendirir

dolayısıyla karşılaşılan zorluklar senı daha bilendirmeli savaşmaya zorlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…