- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.601
ahahhaha biz kardeşimle konaka gidicektik renkliden metroya bindik anam bomboşayakta dur sende ne bu totoyu bır yere koyma sevdası
burada konusulanlardan sonra nasıl bır ruya gordun kız
telefona bakmaktan gözlerim bozulcak kızlar... ben söz verdim aramıcam diye aramıyom hayvanı oda aramıyo yaa
arama bekle bnce bi hafta fılan sonra arar belki anca dank edıyo sanırım genelde biraz zaman gecmesı gerekiyo böyle durumlarda :)
anlatım rüyamı ama güzel yorumlayın nolur :) böyle ayrıldıgım kişi suan beni facede engellemiş zaten o derece kavga ettik gecenlerde ben kızdım bayagı bi.rüyamda bize gelmiş hemde benim akrabalarımla o kadar iyi anlaşıyoki akrabalarım cok iyi bu cocuk filan diyodu ama sevgili oldugumuzu bilmiyolardı.bende ona güzel görüncem diye süsleniyodum rüyamda aynalara bakıyodum yemekler hazırladım.evi gezdiriyodum ona odamı önce kapattım sonra görsun odamı nolcakki dedim odmda kırmızı kahve beyaz renk benım leoparlı kahveleri.perde ve duvarın biri kırmızı gerisi beyaz.bak buda benim odam diyodum oda bakıyodu bana bakıyodu elimi tuttu.sonra uyandım başka bişey göremedim ya :)
biz başka türlü bir rüya beklemiştik ama olsunbeyaz ve kırmızı varsa, biri olumlu biri olumsuz habere yorumlanır sanki...
izban ile heryer yakın
anlatım rüyamı ama güzel yorumlayın nolur :) böyle ayrıldıgım kişi suan beni facede engellemiş zaten o derece kavga ettik gecenlerde ben kızdım bayagı bi.rüyamda bize gelmiş hemde benim akrabalarımla o kadar iyi anlaşıyoki akrabalarım cok iyi bu cocuk filan diyodu ama sevgili oldugumuzu bilmiyolardı.bende ona güzel görüncem diye süsleniyodum rüyamda aynalara bakıyodum yemekler hazırladım.evi gezdiriyodum ona odamı önce kapattım sonra görsun odamı nolcakki dedim odmda kırmızı kahve beyaz renk benım leoparlı kahveleri.perde ve duvarın biri kırmızı gerisi beyaz.bak buda benim odam diyodum oda bakıyodu bana bakıyodu elimi tuttu.sonra uyandım başka bişey göremedim ya :)
olumlu olsunda olumsuz olmasın ya yanımdayken mutluydum rüyamdada :) hayırlısı bakalım.
yok tatlım ya duşluk bişe görmedim :) masumca bi rüyaydı benımkisi leopar olan yatak örtüm işte gercektede öyle :) tugce içsel dışsal tinsel ne bu girdiginde yorumlarmısnn çok merak ettim :)bizim yorumcumuz aslında tuğce
ama bu rüya için tuğçe ye çok gerek yok gerçi o içsel dışsal tinsel diye şeyler der
ama bence leopar görmüşsün
kırmızı görmüşsün
hemde süslenmişsin
daha birşey görmene gerek yok ki
bundan sonra doğru dujjjja
istihare uykusunda o şekıl yorumlanıyor en azından,ondan demıstım.
hayra yormak lazım tabi. sanırım ayrılalı 2 gün olmuş,barışırsınız.
yok tatlım ya duşluk bişe görmedim :) masumca bi rüyaydı benımkisi leopar olan yatak örtüm işte gercektede öyle :) tugce içsel dışsal tinsel ne bu girdiginde yorumlarmısnn çok merak ettim :)
kısssım leopar diosun kırmızı diosun
sonra dujjja gerek yok diosunnn
aaaaaaa
kısssım leopar diosun kırmızı diosun
sonra dujjja gerek yok diosunnn
aaaaaaa
dimi en iyisi ben bi duj yapım dua edim gercek olsun bide elimi tutmustu :)
onu bilmem ama ben girecegım birazdan duşa
bak aslı gun asırı dujjj alıyo bılmıyorum ne goruyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?