30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burada konusulanlardan sonra nasıl bır ruya gordun kız

anlatım rüyamı ama güzel yorumlayın nolur :) böyle ayrıldıgım kişi suan beni facede engellemiş zaten o derece kavga ettik gecenlerde ben kızdım bayagı bi.rüyamda bize gelmiş hemde benim akrabalarımla o kadar iyi anlaşıyoki akrabalarım cok iyi bu cocuk filan diyodu ama sevgili oldugumuzu bilmiyolardı.bende ona güzel görüncem diye süsleniyodum rüyamda aynalara bakıyodum yemekler hazırladım.evi gezdiriyodum ona odamı önce kapattım sonra görsun odamı nolcakki dedim odmda kırmızı kahve beyaz renk benım leoparlı kahveleri.perde ve duvarın biri kırmızı gerisi beyaz.bak buda benim odam diyodum oda bakıyodu bana bakıyodu elimi tuttu.sonra uyandım başka bişey göremedim ya :)

biz başka türlü bir rüya beklemiştik ama olsun beyaz ve kırmızı varsa, biri olumlu biri olumsuz habere yorumlanır sanki...

bizim yorumcumuz aslında tuğce

ama bu rüya için tuğçe ye çok gerek yok gerçi o içsel dışsal tinsel diye şeyler der

ama bence leopar görmüşsün

kırmızı görmüşsün

hemde süslenmişsin

daha birşey görmene gerek yok ki

bundan sonra doğru dujjjja

olumlu olsunda olumsuz olmasın ya yanımdayken mutluydum rüyamdada :) hayırlısı bakalım.

istihare uykusunda o şekıl yorumlanıyor en azından,ondan demıstım.
hayra yormak lazım tabi. sanırım ayrılalı 2 gün olmuş,barışırsınız.

yok tatlım ya duşluk bişe görmedim :) masumca bi rüyaydı benımkisi leopar olan yatak örtüm işte gercektede öyle :) tugce içsel dışsal tinsel ne bu girdiginde yorumlarmısnn çok merak ettim :)

istihare uykusunda o şekıl yorumlanıyor en azından,ondan demıstım.
hayra yormak lazım tabi. sanırım ayrılalı 2 gün olmuş,barışırsınız.

yani 2 aylık ayrılıktan sonra ayrılalı 2 gun oldu ama bilmiyorum barışmayı istiyorum beklicem görcem bakalım ararsa barısırız aramazsa ben aramam.

yok tatlım ya duşluk bişe görmedim :) masumca bi rüyaydı benımkisi leopar olan yatak örtüm işte gercektede öyle :) tugce içsel dışsal tinsel ne bu girdiginde yorumlarmısnn çok merak ettim :)

kısssım leopar diosun kırmızı diosun

sonra dujjja gerek yok diosunnn

aaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…