- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.141
baktım da post doktora, doktora sonrası oluyor, doktorayı bitirince üzerine 1 ya da 2 yıl daha okunan ara dönemi ifade ediyormuş
yokk beee sadece daha iyi konusabiliyorumm
zaten native olanlarla göçmenler arasındaki fark hemen anlaşılıyor
teşekkür ederim canım, keşke sadece şansla olsa bu iş, bende de çok vardır ya sanki1 hafta var sınava, bir de çalışıyorum, kardeşim amelıyat olacak, yatılı misafır gelecek falan derken, kalan 1 hafta da güme gidecek
teşekkür ederim canım, keşke sadece şansla olsa bu iş, bende de çok vardır ya sanki1 hafta var sınava, bir de çalışıyorum, kardeşim amelıyat olacak, yatılı misafır gelecek falan derken, kalan 1 hafta da güme gidecek
yalnızlıktan canım yanlızlıktan
geçmiş olsun kardeşinin nesi var
Alışmışsındır artık.
İnsan herşeye alışır.
Ted, Robin, Lily, Marshal ve Barney gibi arkadaşların oldu mu
alt yapın vardır senin, girdin mi daha önce üds-kpds falan...
kolay olacak diye bir söylenti var bu sınav için,ilk deneme olduğu için....
o sekiz dokuz gibi gelir,gece on ikiden sonra da açılmaya başlar,tabi senin de işine gelen kısmı aklında kalmış
yds de görev çıkmış bana hayretler içindeyim
beraber dıdısıyosunuz ya ondan oyle kalmıs aklımda
Hayırlı olsun, sınav yerleri belli olmadı daha, Ankara'daysan gözetmenim olursun belki
herkes sınava gırıyomus
gozetmen nereden bulacaklar
O ne demek ayol
sen ankaranın yeresındesın canımHayırlı olsun, sınav yerleri belli olmadı daha, Ankara'daysan gözetmenim olursun belki
tatlı tatlı konusuyosunuz ya onu dedım ,ben ona didismek dıyorumdidişmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?