- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.561
tuçecim bi kart çeker misin bana?
Canım kartın meditasyon yap diyor. Rahatlamaya ve huzura ihtiyacn var.
İçindeki güç dünyanı aydınlatacak.
Diğer kartın bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olucak.
Bunu bil ve inançla bekle canım.
Biri beni mi cagirdi.Sen pozitif enerjinle en iyisini hakediyorsun canim gule gule kullan.
sürekli zorunlu meditasyon pozisyonundayım zaten canım
mucizemi bekliycem, teşekkürler canım
kızlarrrr
sizde de bu aşağıda çıkan isimler iç içe mi? bende tuğçe aydebuzun üstünde kankamstyle aslının üstünde görünüyo acaba bnm pcde mi sorun var:44:
ne demek istedıgını tam anlamadım, ama en altta ben mı kalmışım,herkes benım üstümde
anasayfadan girersen ilk başlıklarda yazıyor pro üyelikle ilgili bilgiler. ismi kırmızı oldu,mesaj yazarken 10 dakıka beklemek yok,oflıne görunebılıyor onlıne olsa da vs vs...
Hoşbulduk canım... Bende bilmiyorum ki canım arkadaş hediye etmiş. Öğrenicem ondan inşallah. :)
kızlarrrr
sizde de bu aşağıda çıkan isimler iç içe mi? bende tuğçe aydebuzun üstünde kankamstyle aslının üstünde görünüyo acaba bnm pcde mi sorun var:44:
konuyu okuyanların isimleri yazıyo onlar üst üste bende:S
güle,güle kullan canım baktım şimdi ama öyle kayda deger bişey yokmuş bea
anammmmmm tuğce mi benım üstümde tuğçeeee kalk kız üstümden kilomu aldın sen ne ? :)
senın p.c de sorun var bence canım bende hepiniz sıra,sırasınız tek sıra hemde :))
sizlerle biraz da olsa kafam dağıldı, günlerdir dinmeyen gözyaşlarım dindi... iyiki tanımışım sizi! üzülmüyo değilim hala üzülüyorum, canım yanıyo, artık ağlayıp isyan etmek yerine dua ediyorum... bu arkadaşlığımız hep sürer umarım. eğer barışırsam ki inşallah barışırım ilk sizinle bu topicte paylaşıcam... iyiki varsınız!
sağol tatlım, sen de iyi ki varsın, her şey gönlünce olsun.
kız zaten karnım ağrıyo güldürme
sizlerle biraz da olsa kafam dağıldı, günlerdir dinmeyen gözyaşlarım dindi... iyiki tanımışım sizi! üzülmüyo değilim hala üzülüyorum, canım yanıyo, artık ağlayıp isyan etmek yerine dua ediyorum... bu arkadaşlığımız hep sürer umarım. eğer barışırsam ki inşallah barışırım ilk sizinle bu topicte paylaşıcam... iyiki varsınız!
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
Ne yapıyon kız aydebuz? börek açıyormusun?
beyaz şhow var ona bakıyorum dalmışım kkımsede yazmıyınca onu akşam açmıştım canım sen napıyosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?