30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canlarım... hepinizi çok özledim... mesah iletildi ama cevap yazmadı, aramadım bende. bikaç gün akrabamızda kaldım giremedim, iş yerinde2 dk açıp özel mesaj varmı diye baktım sadece. bende kendime yeni hat aldım. güçlü olcam. çok hemde.

anladım canım,hayırlısı olsun,seni istemeyeni sen de istemeyeceksin,al sana unutma sebebi işte. iyi yapmışsın canım. önüne bak artık, geçmişe takılı kalma. güçlü kız.

aydebuz bahsettiğin şeyin ne olduğunu bana da mesaj atar mısın?? saçlarım çok yıprandı ve şampuanımdan memnun da değilim değiştirmek istiyorum ama ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum yazarsan çok sevinirim o yüzden..
bu arada sizin yabancınız değilim bu topiği hergün takip ediyorum ama yazma konusunda azıcık üşengeç olduğum için çoğunlukla okumakla yetinmeye çalışıyorum..

Yaşamak güzel şey doğrusu.. Üstelik hava da güzelse. Hele gücün kuvvetin yerindeyse. Elin ekmek tutmuşsa bir de. Hele tertemizse gönlün. Hele kar gibiyse alnın. Yani kendinden korkmuyorsan. Kimseden korkmuyorsan dünyada. Dostuna güveniyorsan. İyi günler bekliyorsan hele. İyi günlere inanıyorsan.. Üstelik hava da güzelse, Yaşamak güzel şey. Çok güzel şey doğrusu.

Melih Cevdet Anday

geçmiş zaman olur ki
hayali cihan değer
bir an acı duyar insan belki
sevmişse biraz eğer
anlar ki geçenlerin
rüyaymış hepsi meğer
rüya olsa bile o günlerin
hayali cihan değer

Herkese iyi akşamlar,

1000. Sayfaya ben buradayken girmemizi isterdim ama maalesef öyle olmayacak. şimdiden 1000. Sayfamız hayırlı olsun. Nice güzel sohbetlerde nice 1000 sayfalara inşallah. ;-)

ben burda olursam senın yerınede yazarım tatlişim
inşallah nice güzel sohbetlere canım

benım bu çocugu dövmem farz oldu tutmasın kımse beni

mesaj kutun dolmuş kuzum

boşalttım tatlım

kolay değil tabi canım, ama gördüğün gibi yürümüyor ilişki ve kaçıyor adam, daha fazla üzülmene, gözyaşı dökmene değmez...

bencide aklın yolu birdir tatlım

üzülme ezik hissettirme kendını bu erkekler varya ezik olugun zaman dahada eziyorlar sen güçlü oluran sen kimse üzemezzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…