- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.961
canlarım... hepinizi çok özledim... mesah iletildi ama cevap yazmadı, aramadım bende. bikaç gün akrabamızda kaldım giremedim, iş yerinde2 dk açıp özel mesaj varmı diye baktım sadece. bende kendime yeni hat aldım. güçlü olcam. çok hemde.
anladım canım,hayırlısı olsun,seni istemeyeni sen de istemeyeceksin,al sana unutma sebebi işte.iyi yapmışsın canım. önüne bak artık, geçmişe takılı kalma. güçlü kız.
hala çok üzülüyorum ama güçlü olucam
evet biliyorum ben onun daha ekonomık olanından yazdım sana, bakım kürü serumları yazdım
fön maşa felanda yapıyorsan sık,sık
mavi suyu kullanmayı unutma yapmadan , yada durulanmayan bakım kremleri
mavi su saçı yıpratmıyor dolaşmış saçlarıda hemen açıyor
ben güzel koksun diye sıkıyorum duştan sobra :)
hoşbuldukkkk benım gusellllll arkadasımmmm
Yaşamak güzel şey doğrusu.. Üstelik hava da güzelse. Hele gücün kuvvetin yerindeyse. Elin ekmek tutmuşsa bir de. Hele tertemizse gönlün. Hele kar gibiyse alnın. Yani kendinden korkmuyorsan. Kimseden korkmuyorsan dünyada. Dostuna güveniyorsan. İyi günler bekliyorsan hele. İyi günlere inanıyorsan.. Üstelik hava da güzelse, Yaşamak güzel şey. Çok güzel şey doğrusu.
Melih Cevdet Anday
sayende 40 gün sonra güzel bir kız olacagım
Herkese iyi akşamlar,
1000. Sayfaya ben buradayken girmemizi isterdim ama maalesef öyle olmayacak. şimdiden 1000. Sayfamız hayırlı olsun. Nice güzel sohbetlerde nice 1000 sayfalara inşallah. ;-)
canlarım... hepinizi çok özledim... mesah iletildi ama cevap yazmadı, aramadım bende. bikaç gün akrabamızda kaldım giremedim, iş yerinde2 dk açıp özel mesaj varmı diye baktım sadece. bende kendime yeni hat aldım. güçlü olcam. çok hemde.
mesaj kutun dolmuş kuzum
Hadi bakalım duş zamanı... :)
Ben duşa gidiyorum sanırımm.
aaa estafifi
benım kadar olmasan da
guselll olduğunu hıssedıyorum
ben burda olursam senın yerınede yazarım tatlişim
inşallah nice güzel sohbetlere canım
benım bu çocugu dövmem farz oldu tutmasın kımse beni
boşalttım tatlım
kolay değil tabi canım, ama gördüğün gibi yürümüyor ilişki ve kaçıyor adam, daha fazla üzülmene, gözyaşı dökmene değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?