- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.121
darknesoffun, aramıza hoş geldin. yeni üye olmuşsun ya forum sana karışık gelebilir, alışırsın. ;-)çok karışık geldı bana burda herşey.. Heryerden bırsey cıkıyorr:=)
Sağ ol Aydebuz.evetttttttt farkında olmadan 1000 sayfaya nail oldum gülümsünüm senın şerefinede yazıyorum :)daha 10000 lere inşallah kızlar
Allah mecbur bırakmasın. Ben de içemiyorum yağ. Annem bir kere boğazım kötü diye içirmişti. Sanırım ayçiçek yağı idi. Lise ikiye gidiyordum. Okula gidince çıkarttım. :89: (afedersiniz )annem de iç diyor da, midem kaldırmaz gibime geliyor, alttan çıkacagına üstten çıkmasın sonra.
iyiyim, yoğunum! açım aydebuz. sen nasılsın?tünaydınnnn kızlarrrrr nasılız bugün ?
Yoooo! Ben de soruyorum genelde yeni gelenlere...30 yaş civarı ve bekar isen ya da evli ama kocanın yanında değilsen ufku daha bir açık oluyor insanın ondandır...
peki sen kimsin,neler yaparsın... (bu misyon konu sahibi tuğçenin dir aslında ama bu gece o yokken ben üstlendim)
iyiyim, yoğunum! açım aydebuz. sen nasılsın?
Allah mecbur bırakmasın. Ben de içemiyorum yağ. Annem bir kere boğazım kötü diye içirmişti. Sanırım ayçiçek yağı idi. Lise ikiye gidiyordum. Okula gidince çıkarttım. :89: (afedersiniz )
aayyyy kıyamam sana yavrum o kadar çalışıyosun açmı bırakıyorlar senı gelirsem oraya yolarım ben onlayı :) ben evdeyım keyıf yapıyorum :)
Canan TAN - Yüreğim Seni Çok Sevdibenımde öyle bir kere içtimde çocuktum daha
hayatım boyunca 2 tabak yemek yıyemeyen ben,4 tabak yemek yemişligim var yagdan sonra
ama etkili benım midem hassas canım sen bakma bize aslım iç,iç
kız sana aslım ,aslım diyorumya aklıma okudugum bir kitap gelmişti aslıyla muratın aşkı adı aklıma gelmıyor bak neydıya tanınmış bir yazardı bursadan felan bahsediyordu kitapta
Canan TAN - Yüreğim Seni Çok Sevdi
Telden girişim akşam inşallah herkes burda olur özledim
ben de dün seni merak ediyordum. fakat akşam burada olamam.Telden girişim akşam inşallah herkes burda olur özledim
Canan TAN - Yüreğim Seni Çok Sevdi
tünaydınnnn kızlarrrrr nasılız bugün ?
Aslıcığım,
Mesaj kutun dolu canım. Rica etsem tahliye eder misin?
Zaten yazarken şöyle yazacaktım; aslı birazına kıy ve sil lütfen!evet dolmuş valla, kıyamıyorum silmeye.
Zaten yazarken şöyle yazacaktım; aslı birazına kıy ve sil lütfen!
kıyamadığını biliyorum.
Ben de kıyamıyorum.
Padişahım çok yaşa.mecbur sildim bir tanesini
Padişahım çok yaşa.Lütfettiniz Aslı Sultan! :)
( Canım işin şakasındayım. Alınma sakın. Hatta burada yazdıklarıma kimse alınmasın. Ben de kimseye alınmam genelde -bariz saygısızlık olmadıkça-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?