30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok karışık geldı bana burda herşey.. Heryerden bırsey cıkıyorr:=)
darknesoffun, aramıza hoş geldin. yeni üye olmuşsun ya forum sana karışık gelebilir, alışırsın. ;-)

evetttttttt farkında olmadan 1000 sayfaya nail oldum gülümsünüm senın şerefinede yazıyorum :)daha 10000 lere inşallah kızlar
Sağ ol Aydebuz.

annem de iç diyor da, midem kaldırmaz gibime geliyor, alttan çıkacagına üstten çıkmasın sonra.
Allah mecbur bırakmasın. Ben de içemiyorum yağ. Annem bir kere boğazım kötü diye içirmişti. Sanırım ayçiçek yağı idi. Lise ikiye gidiyordum. Okula gidince çıkarttım. :89: (afedersiniz )

Yoooo! Ben de soruyorum genelde yeni gelenlere...
Adettendir sonuçta, biz tanıttık zamanında kendimizi.

Allah mecbur bırakmasın. Ben de içemiyorum yağ. Annem bir kere boğazım kötü diye içirmişti. Sanırım ayçiçek yağı idi. Lise ikiye gidiyordum. Okula gidince çıkarttım. :89: (afedersiniz )

benımde öyle bir kere içtimde çocuktum daha

hayatım boyunca 2 tabak yemek yıyemeyen ben,4 tabak yemek yemişligim var yagdan sonra

ama etkili benım midem hassas canım sen bakma bize aslım iç,iç

kız sana aslım ,aslım diyorumya aklıma okudugum bir kitap gelmişti aslıyla muratın aşkı adı aklıma gelmıyor bak neydıya tanınmış bir yazardı bursadan felan bahsediyordu kitapta

Canan TAN - Yüreğim Seni Çok Sevdi

hayır normalde pek kıyamıyorum ama bir tanesine kıyabildım manasında dedim zaten, hani posta kutusunu komple boşaltırlar ya, ben yeni mesaj gelmesine yetecek kadarını sildim manasında demiştim,yoksa niye mesajımı sildirdin gibi bir düşüncem olmadı hiç,sonucta yenisi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…