30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tmm bu tavsiyenide dikkate alıcam söznden çıkmıcam kızlar ya dün aydebuzada söyledm barşrsak topiğin istanbul tayfasını ymğe götrcem

Arkadasmda kalmstm gecen gün 1aksam yıkamadm bak sadece 1aksam is yerinden arkadasm dediki sacının yagnda patates kızartılır :) o kdr kötü oluyoki anlatamam

benımkını görsen sen o yüzden fönle kurutmuyorum ıkı gün rahat gidiyor

Kızlar ben yatıom öğtüm hepinizi çok duanızı eksik etmeyin

iyi geceler şeker tatlı rüyalar rüyanda sevdıgını gör bana sabah anlatırsın baş,başşşş

Ama bi gn bile yıkamazsam işe gidemiomki çok kötü oluo npcam bn:18:

günaşırı yıkayarak öyle idare edebilirsen biraz, bir süre sonra kendini toparlar bence, alıştırdıgın için oluyordur biraz da... ben saç dökülmesi için bir şampuan kullanıyorum, o benim saçımı kuruttu, istersen yazayım özelden sana...

Ben telden giremem. Eski tip telefonum var, interneti yok! ;-)
Bana yeter bu kadar teknoloji!

benımde öyle tlf da marka takıntım yok istanbulda tlf ılk kullanan kişilerden biri oldugun içim hevesim kalmadı :)
benı konuşturun yeter ayarlarından hayatta anlamam bıızmkıne dıyorumkı ses ayarlarını degışsene masaj ayarlarını yapsana teknoloji özürlüyümdür ben oda benım tam aksım bılım dergılerıyle gezer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…