- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.661
Ayrılık sonrası kadınlar mı zor toparlanıyor erkekler mi?
Boşamalarda erkek daha zor toplarınır. Ama ilişkilerde kadın. Çünkü kadın duygusal ve erkeği bekler. Üzüldüğünde farkında
olmadan o adama enerji yollar. kadın[/COLOR] yatıyor kalkıyor adamı sürekli besliyor. "Acaba ben mi yanlış yaptım, olur muydu olmaz
mıydı?" diyor. kadın daha duygusal ve duygularının patronu değilse adamı sürekli besler. Erkek de bir ilişkiyi sonlandırdığında
kadının onun hakkında düşündüklerini hisseder. kadınerkeği düşünmeyi bıraktığında ise erkek kadınının kapısını çalar.
Bnmde felaket yağlı hergün yıkıyorum bi gün yıkamasam yağ içinde kalıyo
çok yıkamakta iyi degıl gün aşırı yıkamalısın
Arkadasmda kalmstm gecen gün 1aksam yıkamadm bak sadece 1aksam is yerinden arkadasm dediki sacının yagnda patates kızartılır :) o kdr kötü oluyoki anlatamam
Kızlar ben yatıom öğtüm hepinizi çok duanızı eksik etmeyin
Günaydın Kestane Şekerim, herkese günaydın.Günaydın herkese gününüz çok güzel geçsin
Günaydın Kestane Şekerim, herkese günaydın.Ben çok yoğunum daha gelemeyebilirim.
Ben telden giremem. Eski tip telefonum var, interneti yok! ;-)Oyy kıyamam bnde telden giriyomki
Ben telden giremem. Eski tip telefonum var, interneti yok! ;-)
Bana yeter bu kadar teknoloji!
Günaydın herkese gününüz çok güzel geçsin
Günaydın Kestane Şekerim, herkese günaydın.Ben çok yoğunum daha gelemeyebilirim.
Arkadasmda kalmstm gecen gün 1aksam yıkamadm bak sadece 1aksam is yerinden arkadasm dediki sacının yagnda patates kızartılır :) o kdr kötü oluyoki anlatamam
saçı sık yıkamaya alıştırınca da yağlanma çabuk oluyor...
Ama bi gn bile yıkamazsam işe gidemiomki çok kötü oluo npcam bn:18:
günaşırı yıkayarak öyle idare edebilirsen biraz, bir süre sonra kendini toparlar bence, alıştırdıgın için oluyordur biraz da... ben saç dökülmesi için bir şampuan kullanıyorum, o benim saçımı kuruttu, istersen yazayım özelden sana...
Burdan yaz kız bişi olmaz bakim denim bnde
Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Ben telden giremem. Eski tip telefonum var, interneti yok! ;-)
Bana yeter bu kadar teknoloji!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?