- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.161
Iste kilo problemim olmasa bende soyleyecegim ama en asagi 3 dilim yerim simdi ne gerek var aksam aksam.
oh ne güzel eline sağlık. maharet ayıklamakta değil pişirmekte
o zaman boşver unut gitsin,bak biz de vazgeçtik yemiyoruz tuğçeyle
Pizza ye sonra plates e git ne anlami var.
Bugun midem kaziniyor cunku kahve ve kola ictim. Onlari icmeseydim bu kadar acikmazdim.
sağol canım... komşu da yaptı gerçi benimle. bende aşçı yamağı oldum. ahahha :)
İş başa düşünce don başa giyilirmiş. :)
sağlıksız mı besleniyorsun ne:44: kendin yemek yapmıyor musun hiç evde.
Cok nadir yaparim ama dunku yaptigim corba bitti ustune aciktim suc benim mi simdi. :)
Alisveris yapamazsam hazir alirim. Ugrasmam yemekle.
+++++++++++++++++++++++
Kizlar ben oksurmeye basladim yine, cikiyorum. IYi geceler.
neyse kadının hakkını yemeyelim o zaman,ellerinize sağlık diyelimo nasıl söz kız,hiç duymadım
Cok nadir yaparim ama dunku yaptigim corba bitti ustune aciktim suc benim mi simdi. :)
Alisveris yapamazsam hazir alirim. Ugrasmam yemekle.
+++++++++++++++++++++++
Kizlar ben oksurmeye basladim yine, cikiyorum. IYi geceler.
ben yatayım yavaştan,iyi geceler tuğçecim.
Pek okuyamıyorum.hayırlı cumalar canım,inşallah AMİN. iyi diyelim iyi olalım canım,sen nasılsın,kitap okuma turları nasıl gidiyor.
Ben ailenden ayrı yaşıyorsun sanıyordum Aslıcığım, iş dolayısıyla...ben de o civarda kalktım,uyanıp uyanıp yattım yani,dengem bozuldu,ondan keyfim pek yok sanırım.
ailemle kaldığım için annem yapıyorben de bazı yemekleri yapabiliyorum da ben de senin gibi pek uğraşmak istemiyorum açıkçası. mesela şu an yalnızım,iftara yemek yapmayı pek düşünmüyorum, zaten 2 dakikada kalkıyorum sofradan, sağlıklı değil ama pratik hazır hafif şeyler yiyorum,kilo verdim bu arada
İş başa düşünce don ayağa düşermiş, diye biliyorum ben onu.sağol canım... komşu da yaptı gerçi benimle. bende aşçı yamağı oldum. ahahha :)
İş başa düşünce don başa giyilirmiş. :)
gülümsün şimdiden günaydın sana da, arada buraya da uğramayı unutma
Pek okuyamıyorum.Başım ağrıyor SIK SIK!
herkeze selam iyi haftalar kızar nasılsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?