- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.981
sen küreği burada çekiyorsan zaten bu iş olmaz
inş gönlüne göre olur herşey:)ben erzincan da çok zorlandım çok soğuktu aha böyle oldum soğuktan 'fen ve teknoloji
fen ve teknoloji
inş gönlüne göre olur herşey:)ben erzincan da çok zorlandım çok soğuktu aha böyle oldum soğuktan ''
inş gönlüne göre olur herşey:)ben erzincan da çok zorlandım çok soğuktu aha böyle oldum soğuktan ''
eski adıyla fen bilgisi mi oluyor, çakmazdım pek, hele şu optikli aynalar mı ne vardı, çukur ayna tümsek ayna, neydi onlar öyle
o konu çok zevklidir canım.bulmaca gibi. daha zorları var. öğretmenin sevdirememiştir
Evet 2011 de atandımiki yıl bitti öğretmenlikte.
nası geldi puanın redd
benim de pek kuvvetli sayılmazfen ve teknoloji ile erzincandaki soğukluk arasında pek bağlantı kuramadım, fen bilgim zayıf diye mi acaba
o konu çok zevklidir canım.bulmaca gibi. daha zorları var. öğretmenin sevdirememiştir
babasını da sevmezdim zatenevet bize saksı kafalılar derdi sağolsun
sıralamam 2050 geldi. bu sene olacak gibi bir terslik çıkmazsa. inşallah 2 bin üstü alım olur geçen sene ki gibi.
benim de pek kuvvetli sayılmaz
e iyiymiş işte, umutsuz gibi duruyordun sanki...
hocadan belli. öğrenciye saksı kafalı denir mi
hocadan belli. öğrenciye saksı kafalı denir mi
he ya çok vardı öyle öğretmenler gerçi şimdi de varama ben hiçbirşey diyemiyorum ya ne kadar sinirlensem de ergenlere
sağı solu belli olmaz hükümetin. geçen sene 3 bin alım yaptı. bu sene azda olabilir. sonuncu bile gitmeye razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?