30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bu şartlar altında nasıl çocuk yapabilirimki zaten herhalde bide çoçuk olsa hayatımın geri kalanını ev hanımı olarak devam ettirmek zorunda kalırım

sizin iş hayatı mı çok yoğun, yoksa ev işi mi, yoksa ikisi bir arada mı... eşiniz dağınık değilmiş de, siz mi çok titizsiniz acaba...

Herkese merhaba, uzun zamandan sonra tekrar geldim..Bu topici görünce ben yazmasam olmaz dedim..
30 yaşımı geçeli 5 yıl oluyor, ne eş var ne de eş adayı..Çevremde erkek sinek bile yok neredeyse..:) Kendimden şüphe etmeye başladım artık itici bir şey var kesin ama ne bunu çözemedim işte...Kız arkadaşş deseniz zaten bu yaşta olunca çoğu evli oluyor, ancak arada bir telefonla görüştük görüştük, onlarda haklı tabi..
İşin aslı tek başına bir hayatı yaşama gayretindeyim bazen bıkkınlık vermeye başladı hatta bu bazenler sıklaşmaya başladı bile diyebilirm.
Bayramda bile evde zamanını geçir, off yaaa baya dertliyim de şimdi burayı da boğmanın bir anlamı yok..
Bir gün her şey yoluna girecekdir diyen arkadaşlar yıllardır benim hayatım aynı düzende devam ediyor Allah dert vermesin tabi o ayrı ama insan hayatın tadını da almak istiyor..
Sevgiler hepinize ve iyi bayramlar..

senden de zaten farklı bir düşünce beklenmezdi
sizlere sürpriz olsun diye pozitif cümleler yazmayı isterdim ama bu sefer de yalan söylemiş olucaktım

orası bellı olmazzzzzzzzzz keser döner sap döner demişler :))

ahahaha,gün gelir hesap döner,napalım işte rabbimin takdiri,elbet vardı bu işte de bi hayır :18:

al benden de o kaddaaarrrr iyi bayramlar

Merhaba canım...
Açıkçası hepimiz için geçerli. Arkadaşlarımız evlendi.
Canım gene de hayattan tat almaya çalışabilirsin.
Mesela dans kursuna yazıl orda bir çok kişiyle tanışırsın.
Fotoğrafçılık ta olabilir.
O zaman hem yeni insanlarla tanışırsın hem de sıkılmassın.

Herkese sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu bayramlar dilerim.

iyi bayramlar tuğçecim
herkese iyi bayramlar

yazdıklarınıza üzüldüm, biz de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ancak umudumuzu korumaya çalışıyoruz, yoksa umutsuz yaşanmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…