- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.921
Ben de severim bu keki, yaparım da...
Aslında kek sevmem ama böyle alengirli kek yerim yersem de.
tarif için teşekkürler tuğçe.. annemle bir kez yaptık demlenmiş çay kattık içine, çok hafif ve güzel olmuştu. zamanım olursa haftasonu denerim..
kızlar ben genelde, limon kabuğu, portakal kabuğu, havuç rendelerim elma dilimlerim, tarçın, Hindistan Cevizi varya beyaz onu koyuyorum güzel oluyor. Çikolata parçası kakao ile yakışıyor. meyve suyu katıyorum portakal suyu mesela. tabii bunların hepsini birden değil :26:
tuğçecan valla canım çekti off..
Rabbim herkese zamanı geldiğinde hayırlı bir yuva nasip etsin, ben çok acele etmedim hep ondan oldu :26:
yaa ben ne rüya görürüm, ne de kucağıma çiçek düştü..demek ki daha çok bekliceem..:26:
aslında bunun bi sebebi var bende, bi karar aşaması yakında paylaşırım kızlar sizinle..birisiyle ilgili.
Evlilik kararı almak ta çok kolay değil.
İnsan korkuyor. Ya da endişeleri oluyor.
Herşey tam olmuyor.
hakkında hayırlısı canım,karamsar göründüğüne göre bu iş pek içine mi sinmiyor...
şu aralar iyiyim Allah'a şükür, arada tozuttuğum oluyor tabii.
ilk kime söylemiş Tuğçe?
bekliyoruz canım.
evet aslı içime sinmeyen bşyler var ama karar veremiyorum
bu söze kendin de inanmıyorsun herhalde
çok esaslı şeyler mi içine sinmeyen şeyler, olmazsa olmazların mı yani...
Bugün çok miskinim ve uyku hâli içindeyim.
Birazdan kek yapıcam. Ayılmam lazım.
Sizler nasılsınız canlarım?
yooo. bi kişiyle alakalı canım, aslında pek de önemli sayılmaz, paylaşırım yakında
bekelmicekmiyim aslıııı.. anlamadım:44: açık kouş herzamanki gibi
bu arada akşam spor salonunda 12 yaşında bi kızla sohbet ediyoruz. yaşımı sordu, bende kaç gösteriyorum dedim 25 dedi. bende söyledim.şaşırdı. dedi ki bekar mısın? evet, dedim. neden evlenmedin? dedi .............:26:.
Ben de severim bu keki, yaparım da...
Aslında kek sevmem ama böyle alengirli kek yerim yersem de.
yani adamın karakteriyle mi ilgili,işiyle mi,geçmişiyle mi,ailesiyle mi...bu kadar önemsiz bir şey olduğunu söylerken bile karamsar ve kararsızsan sonuç pek de olumlu olmayacak gibi sanki...
kızçeler iyi akşamlar...
Aslı'm sana da selam olsun.
evet hepimizin umudu var sonuçta,evlenmek için illa rüya görmek ya da gelin çiçeği kapmak gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?