- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.581
Selam canımm...
canım zengın koca bulmak sorun çözülmez..zengın olmasının yanında bır suru sey lazım daha onemllı olan vasıflar ben bunları arıyorum..
ama evt ınsan kendınden emın olduktan sonra ruhu genc olduktan sonra hıc bırseye geç kalmaz..
nasılsın canımm
ceyizlikleri dizdinmi bakalım
selam.
fountain beyzayı pek tanımadığın için tarzına alışık değilsin sanırım
beyza bugün hangi filmi izlyeyim, turkuazın önerdiği filmi arattım,öyle bir film yok
bir de sen fantastik film mi seviyorsun...
o da alısır oda
bak tugce de ılk zamanlar garıp karsılıyo sımdı benden daha sağlam
kızım nerde bulacan oyle kucucuk adada tımala benı kası benı
selam.
fountain beyzayı pek tanımadığın için tarzına alışık değilsin sanırım
beyza bugün hangi filmi izlyeyim, turkuazın önerdiği filmi arattım,öyle bir film yok
1645 li sayfalarda mıydı neydi stres telaş :) daha görüşmedim çocukla ama umudum da yok.içim atmıyor hiç.
aslı karıştırma canım, 33 falan beyza. ben söyleyeyim. imza: doğrucu davut :)
evet olabılır... ınsanlarla cok ıyı anlasırım..ama saka suka pek sevmem..arada bır tabı saka yaparımda yerlı yerınde olacak..yoksa ters degılım kalbımde kotuluk yoktur burcum terazı sıcak kanlıyımdır..
evet olabılır... ınsanlarla cok ıyı anlasırım..ama saka suka pek sevmem..arada bır tabı saka yaparımda yerlı yerınde olacak..yoksa ters degılım kalbımde kotuluk yoktur burcum terazı sıcak kanlıyımdır..
hepınıze sevgıler..tugce beyza aslı gulsum baska yazamadıgım dıger kızlar..)))tekrar ugrarım belkı..
hepınıze sevgıler..tugce beyza aslı gulsum baska yazamadıgım dıger kızlar..)))tekrar ugrarım belkı..
Tamam canım. İyi çalışmalar sana.
Sevgiler.
tuğçe canım sen fotonu çektinmi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?