- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.721
kIZLAR üşüttümmü nedir yanmam var alt kısmımda.
Sıcak su torbası koydum iki bacağımın arasına.
Yeniyiz canım.
Sizin de maşallah.
Düşünüyormusunuz evlilik v.s?
uuu çok tehlikeli
sakın sıstıt falan olma
Eskiden çok olurdum.
Belki olabilri canım.
Bol su ve sıcak tutmaya çalışıcam.
Bir de regliyim şuan.
Geçer inşallah.
Eskiden çok olurdum.
Belki olabilri canım.
Bir de regliyim şuan.
Geçer inşallah.
çok canım sıkılıyor kızlar ya hayatımda hedefim yok atraksiyonum yok. sıkıntıdan açıköğretim okumaya karar vermeye çalışıyorum
var mı önerileriniz.
kitp okuyorum, dizi izliyorum, arkadaşlarla takılıyorum yaptıklarım bunlar
Eskiden çok olurdum.
Belki olabilri canım.
Bir de regliyim şuan.
Geçer inşallah.
ooo herkes gelmişşş
grup tamamlanmış
canım çalışmıyrsun sanırım..şuan bende calısmıyorum..hafta sonu pazarları kardesımle gezmeye cıkıyoruz kıtap tv muzık..falan fılan..açık ogretımde 3 sınıfım ama ınan calısmadan olmuyor kayıt ol..ama bosyere olmasın calısacaksan bıtırırım yaparım ben seklınde dusunerek kayıt ol yoksa harc parası yatır dur..bazen bende boyle bunalıma gırıyorum..oncelerı olmuyordu..gecen yıl bu vakıtler calısıyordum nısanlıydım aöf derslerıme vakıt kalmıyordu dusun..bazen bos kalabalıklar yerıne hayatında huzurlu bosluklar kafanı dınlemek daha mantıklı..cok uzun yazdım sanırım sacmaladı demede sıkıntıdan demıssın ya onun ıcın yazdımsıkılma gun gelır hayatın dopdolu olur vaktım yok der hale gelırsın..hayırlı olsun ne olursa olsun tek bunu dıle ben oyle dılıyorum...
sevgıler..
kIZLAR üşüttümmü nedir yanmam var alt kısmımda.
Sıcak su torbası koydum iki bacağımın arasına.
selamiçinde yaşadığım deri filmini izledin mi...
teşekkür ederim çalışıyorum ama tatminsizlik duygum var hep böyleydim yine gün ışığına çıktı. yoğunlaşmaıyorum huzur bulamıyorum. şükür bi sıkıntım yok ama yetersizlik duygumu aşmaya çalışıyorum.
işte yoruluyorum duygusal olarak enerji kaynağı arıyorum galiba
yalnız bol su zararlı olabılır
izlemiştim idare eder
izlenebilir.
ben sıkıntıdan puzzle aldım ama buyuk almısım bıraz nasıl yapıcam sıkıcı geldı hıc baslamadım oyle kaldı..bır kolay yolu vardır ama ))
sende farklı seyler dene spora gıt dans kursuna gıt ne bılıyım calısıyorsun nasılsa eger vakıt varsa kendını gelıstır dıl kursuna gıt ben calısmıyorum dıye yapamıyorum suan ama bunlar aklımda..yakında işe baslarsam ..
bir arkadaşım çok etkilenmiş de, demek ki zevkler farklı
benim de canım sıkılıyor şu sıra, ben de mi puzzle alsam, ama hiç gözüm almıyoraslında dikkat yeteneğini geliştirirdi.
sen bu aralar fılmlere korkunc taktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?