30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kIZLAR üşüttümmü nedir yanmam var alt kısmımda.
Sıcak su torbası koydum iki bacağımın arasına.

canım çalışmıyrsun sanırım..şuan bende calısmıyorum..hafta sonu pazarları kardesımle gezmeye cıkıyoruz kıtap tv muzık..falan fılan..açık ogretımde 3 sınıfım ama ınan calısmadan olmuyor kayıt ol..ama bosyere olmasın calısacaksan bıtırırım yaparım ben seklınde dusunerek kayıt ol yoksa harc parası yatır dur..bazen bende boyle bunalıma gırıyorum..oncelerı olmuyordu..gecen yıl bu vakıtler calısıyordum nısanlıydım aöf derslerıme vakıt kalmıyordu dusun..bazen bos kalabalıklar yerıne hayatında huzurlu bosluklar kafanı dınlemek daha mantıklı..cok uzun yazdım sanırım sacmaladı demede sıkıntıdan demıssın ya onun ıcın yazdımsıkılma gun gelır hayatın dopdolu olur vaktım yok der hale gelırsın..hayırlı olsun ne olursa olsun tek bunu dıle ben oyle dılıyorum...

sevgıler..

teşekkür ederim çalışıyorum ama tatminsizlik duygum var hep böyleydim yine gün ışığına çıktı. yoğunlaşmaıyorum huzur bulamıyorum. şükür bi sıkıntım yok ama yetersizlik duygumu aşmaya çalışıyorum.

işte yoruluyorum duygusal olarak enerji kaynağı arıyorum galiba

kIZLAR üşüttümmü nedir yanmam var alt kısmımda.
Sıcak su torbası koydum iki bacağımın arasına.

benım bıldıgım sıcak tut ama ıyı gıyın ama sıcak su torbası koyma cok sakıncalı derler atıyorum ıltıhab varsa cogalır..benım bır ılacım var oyle olunca senede bır ıkı kez oluyor 1 taen ıcıyorum kesılıyor hemen..ılac ısmı yazmam yanlıs olur ama saglık ocagı yada eczaneye danıs bekarım de hemen verırler...terlıksız dolasma annemın lafıyla sana soylıyeyım))gecmıs olsun tekrar..üşüttüğümde adacayı ıcerım bırde ornegın suan ıcıyorum kadın hastalıklarına ıyı gelıyor dıye bılıyorum yanlıs degılsem

ben sıkıntıdan puzzle aldım ama buyuk almısım bıraz nasıl yapıcam sıkıcı geldı hıc baslamadım oyle kaldı..bır kolay yolu vardır ama ))

sende farklı seyler dene spora gıt dans kursuna gıt ne bılıyım calısıyorsun nasılsa eger vakıt varsa kendını gelıstır dıl kursuna gıt ben calısmıyorum dıye yapamıyorum suan ama bunlar aklımda..yakında işe baslarsam ..

inş bakalım haftasonu bişeyler bakacağım. teşekkür ederim yorumların için

benim de canım sıkılıyor şu sıra, ben de mi puzzle alsam, ama hiç gözüm almıyor aslında dikkat yeteneğini geliştirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…