• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşında aile baskısı görüyorum

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
30 yaşındayım işim gücüm yerinde sosyal aktivitelerim var gelin görün ki eve geliş gidiş saatim olay oluyor. 11 gibi gidiyorum maksimum onda bile laf işitiyorum, giyimime vs. de karışıyorlar ama ben yine istediğimi bir şekilde giyiyorum. Şuan en büyük sorunum saat problemi, daha bu sabah ihtar aldım gecikme diye. Ailemin kafasında 10-11 gece yarası ama yaşıtlarım o saatte yeni dışarı çıkıyor. Gerçekten çok bunaldım. Ayrıca eve çıkmak dışında çözümü yok mu bu işin.

30 yaşındayım işim gücüm yerinde sosyal aktivitelerim var gelin görün ki eve geliş gidiş saatim olay oluyor. 11 gibi gidiyorum maksimum onda bile laf işitiyorum, giyimime vs. de karışıyorlar ama ben yine istediğimi bir şekilde giyiyorum. Şuan en büyük sorunum saat problemi, daha bu sabah ihtar aldım gecikme diye. Ailemin kafasında 10-11 gece yarası ama yaşıtlarım o saatte yeni dışarı çıkıyor. Gerçekten çok bunaldım. Ayrıca eve çıkmak dışında çözümü yok mu bu işin.
Kendi evinize çıkın kesinlikle başka türlü bu problemi çözemezsiniz

ahah ihtar mı aldınız :D :D
kız dur annenlere şablon hazırladım
Bu tutanağın ve ihtarın tekrarlanması halinde 4857 sayılı EV Kanunun 25 maddesinin II bendi gereği çocuğa yapılan yazılı 1. ihtardır. Ancak uygunsuz hareketlerinizin haksız ve gereksiz olarak yapıldığı tespit edilmesi durumunda ihbar süresi beklemeksizin EV HALKI tarafından haklı sebep ile tazminatsız olarak ev sözleşmenizin fesih edileceği tebliğ olunur.
savunmanı da alsınlar bari
SAVUNMA: kızlar çok ısrar etti :D :D

Geleneksel aile yapısına baş kaldırın o zaman.
İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.

İnanın çok mücadele ediyorum o yüzden atışıyoruz hep zaten boyun eğen bir insan olsam problem olmayacak ama benim yapımda yok bu. Babam çok sert otoriter bir adam ergenlik yıllarımda sırf bir arkadaşımın cafe de olan doğum gününe gittiğim için dayak yemişliğim var, gene de vicdan yapıyorum işte ailedir diyorum ama onların geleneksel yapısı ile benim düşünce tarzım taban tabana zıt.
Tayin isteme ya da başka şehirde iş imkanınız var mı?

Çünkü maddi olarak bir evin geçimini sağlayacak kadar değil kazancım maalesef özel sektördeyim

Başka bir ilde çalışmalısınız ya da evlenmelisin. Başka ile gidemedim çalışmak için. Ama evlendim gittim 35 yaşında başka ile. Ama şimdi de benim çıkasım kalmadı gece dışarı.

Başka bir ilde çalışmalısınız ya da evlenmelisin. Başka ile gidemedim çalışmak için. Ama evlendim gittim 35 yaşında başka ile. Ama şimdi de benim çıkasım kalmadı gece dışarı.
Ya inanın gece yarısına kadar çıkayım demiyorum ben zaten maksimum 11 gibi evdeyim arada arkadaşlarımla çıkıyorum ayda yılda bir 12 yi buluyor onda da tonla yalan söylüyorum. Bir bıraksalar beni ben zaten kendimi bilen bir insanım sınırlarımı çok iyi biliyorum

İşte bu düşünce çok yanlış aile ne yapsa kabulum demeye devam ettiğiniz sürece bu psikolojiden çıkamazsınız.Aile üyelerde birbirine yanlış yapabiliyor veya ayrı fikirlerde olabiliyor.Sırf aileniz diye sizin istemeğiniz bir hayat şekline zorunlu kılamazlar.

Daha 2 gün önce annemle bunu konuştuk. :) Ben 18 yaşlarımdayken eve gece yarısı 1-2 gibi gelirdim coook cook nadiren sabah gelirdim. Babam arada söylenirdi. 😬

Evlendikten sonra ve biraz da büyüyünce gece dışarı çıksakta eskisi kadar ölüp bitmiyorum yani, devamlı olarak cıkmamaya başladık, azaldı. Herşey zamaninda güzel oluyor, benim için zamanı varmış, o zamanmış. 🤭

Daha 2 gün önce annemle bunu konuştuk. :) Ben 18 yaşlarımdayken eve gece yarısı 1-2 gibi gelirdim coook cook nadiren sabah gelirdim. Babam arada söylenirdi. 😬

Evlendikten sonra ve biraz da büyüyünce gece dışarı çıksakta eskisi kadar ölüp bitmiyorum yani, devamlı olarak cıkmamaya başladık, azaldı. Herşey zamaninda güzel oluyor, benim için zamanı varmış, o zamanmış. 🤭
Aynen. Ailemin söylendiği (müdahale yok sadece minik mırıldanmalar) ergen zamanlar daha güzeldi. Büyüyünce çıktım ettim ama ıııh, şimdi vampirden kaçan kedi gibiyim. Hava kararınca dışarıda olmaktan hoşlanmıyorum, aydınlık hava daha çok hosuma gidiyor.

Back
X