30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
merhabalar ben 30 yaşındayım güneş kremim hafta da iki defa pellingim gözlerimi günesten koruyan iyi bir gözlüğüm gece kremim var. kendi çapımda kendime bakmaya çalışıyorum sizin günlük cilt bakımınız nasıl.

Ben 25 yaşındayım yazsam olur mu

haftada bir peeling,krem sürmem
makyajımı iyice temizlemeden uyumamaya özen gösteririm
yazları güneş kremi sürerim başkada bir şey yaptığım yok

bende okuyayım bakayım millet neler yapıyormuş

Ben 25 yaşındayım yazsam olur mu
haftada bir peeling,krem sürmem
makyajımı iyice temizlemeden uyumamaya özen gösteririm
yazları güneş kremi sürerim başkada bir şey yaptığım yok
bende okuyayım bakayım millet neler yapıyormuş

ama yaz kış sürmek gerekiyor güneş kremini biliyorsun degilmi tatlım

Bende 25 yasindayim ,soylim mi
*Cildimi temiz nemli tutarim
*Gul suyu ile toniklerim
*Haftalik maskelerime ozen gosteriri
*Sicak -soguk şoklamasi yapar kan dolasimi hizlandirip zeytinyagi ile masaj yaparim
*Lavantali buhar banyosu vazgecikmezim
*Markasiz ,guvenmedigim kozmetik ve nemlendiricileri kullanmam
Simdilik aklima bunlar geldi :)

Bende 25 yasindayim ,soylim mi
*Cildimi temiz nemli tutarim
*Gul suyu ile toniklerim
*Haftalik maskelerime ozen gosteriri
*Sicak -soguk şoklamasi yapar kan dolasimi hizlandirip zeytinyagi ile masaj yaparim
*Lavantali buhar banyosu vazgecikmezim
*Markasiz ,guvenmedigim kozmetik ve nemlendiricileri kullanmam
Simdilik aklima bunlar geldi :)

valla dustan dusa nemlendırıcı baska bırsey yaptıgım yok, akşamları da goz makyajı temızleyecım var onunla goz makyajımı garnıer 3&1 ilede yuzumu temızlıyorum o kadar..

lavantalı buhar banyosu ne kız :)

süpersin walla gayet yisin.

ben,m 9 aylık ikizlerim var eskiiden neler yapardım varya şimdi eskisi kadar zaman bulamıyorum

bende 28 yaşındayım 30 a 2 kala yazayım :)

sabah akşam yüzümü bioderma ile yıkarım akşam makyajımıda onunda çıkarırım göz altı kremimi yanaklarıma kremimi ve T bölgeme ayrı kremimi sürerim ( mecburen bunu yapıyorum çünkü yanaklarım çok kuru T bölgem inanılmaz yağlı ) haftada bir maske birde peeling yaparım birde bal maskem var onu da kafama esince

27 yaşındayım, peeling yapıyorum bir de güneş koruyuculu bb krem. Çok az ilgileniyormuşum yahu yüzümle

Son düzenleme:
T bölgemde akne izlerim var olurda muhabbet oraya gelirse şimdiden önerilerinizi bekliyorum

Gül suyu ile temizlerim haftada bir kez.
Makyaj yapmam.Krem de sürmem.33 yaşındayım gram çiziğim yok.Daş gibiyim valla:))

gençliğine güvenme yıllar alıp gidecek şimdiden özen göster cildine derim.

lavantalı buhar banyosu ne kız :)

İlk soylenin akla bulent ersoyun sut banyosu gibi bisi geliyor ama durum farkli ocaga ici su dolu tencere birakip kaynatiyorum , kaynadiktan sonra icine bi.miktar lavanta atik kafami tencerenin buhari yuzume gelcek sekilde ayarlayip havlu ile kapiyorum . Arada nefes alip tekrar yapiyorum. Bu islemden sonra nemlendiricimi surup masaj yapiyorum....
Aslinda tehlikeli bi islem , saclarin tutyzmamasi icin baglamak ,yuzun yanmamasi icin buhara.yakinlasma ayarini iyu yapmak gerekiyor Bi gun yanmam insh

lazer önerir doktorlar kış ayında bir dermatologa görün cnm

evet lazer önerdiler fakat ta detayını bilmesemde yüzümün tamamiylşe soyulacağını ve yara gibi olup bi süre sokağa çıkamayacağımı söylediler ben iş yerime lekelerim için lazer yaptırıcam bana izin verin desem kapı önüne koyarlar hadi bunuda geçtim ürktüm ben bu lazerden biraz yara falan ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…