30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

kremsiz cilt solar ve çatlar.

insanın beslenmesiyle alakalı bir durum ama cildin esas yaşlanma sebebi 1genetik 2 günes 3mimik izleridir.güneş kremi şarttır cünkü cildi güneş ve sigara mahveder artı bol su içmek kremden cok daha etkilidir cildi taze ve nemli tutar

32 olacağım bu yıl . Kimyasal dan uzağım. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Alerjim olan şeyleri yemiyorum. Bepantholyüz kremi kullanıyorum ama cildim kuruduğunda. İhtiyaç halinde: Ellerim için doğal vazelin, Dudaklar için dudak vazelin. Yazın Roc un güneş koruyucusu. Kışta kullanmak lazım da evdeyim bu aralar. Saç için dalin şampuan ve uçlarına banyoda kullanılan elseve saç kremi. Dalin şampuan saçımın rengini korudu, boya yok saçımda.

bende 84 modelim çookk kuru cildim var kremsiz gezdiğim 1 gün bile olamaz maalesef... cildim hele bu kış aylarında çok kuruyor ... gece kremim yok gündüz kremim var makyajlı asla yatmam bi yıkama jelim var rada onu yaparım, birde kızıma aldığım krem var mustela yüz için gece onu sürüyorum aynı şekilde vücut losyonunuda kullanıyorum ama 1 gün atlim bacaklarım pulpul oluyor arada vazelin sürüyorum... görüntüme gelince yaşıma göstermedimi söylerler ama kaz ayaklarım var maalesef...

Bu arada küçük görünüyorum. Doktorun biri 20 bilemedin 25, 31 olmaz. Neden bu kadar küçük görünüyorsun demişti. Hastalıkmış gibi.

kaz ayaklarına çare yok ya

Bende 33 yaşındayım ve prenses annesiyim fakat Cokkk yaslandigimi hissediyorum ve kendime bakamıyorum bu aralar .malesef daş gibi degilim
Yaşlanmanın en büyük etkeni bence mutsuzluk,stres.
Ben kızım doğunca öyle hissetmiştim.Doğar doğmaz hastanede yattı.1 ay kadar.İşte o zaman hergün 1 sene gibiydi.
Çok şükür şimdi 3 yaşında bıcırığım.Sinirli bir yapım yok zaten.
Lakin otoritem vardır.Kimsenin beni üzmesine izin vermem lafımı esirgemem.Bence doğru olanı derim.İçime atıpta kendime zarar vermem.
5-6 kilo da verince daha bir mutlu hatun olacağım inşallah.

Hatırlıyorum da 33 yaşım kendimi en güzel hissettiğim yaştı. Şimdi 36 oldum ama üç senede sanki çok şey değişti. Bir kere kilo aldım, stres yüzünden kendimi bıraktım. Küllerimden yeniden doğmak istiyorum çok mu zor

kaz ayaklarına çare yok ya

çok yoğun değil aslında ama ben çok takıntılıyımdır arkadaşlar saçmala derler bana ama nebilim ya 30 dan sonra cilt o tazeliği kaybetmeye başlıyor yani... kil maskesi yapıcam nette okumuştum ışıl ışıl bir cilt yapıyormuş bakalım nasıl oalcak

Değil bence.30-40 yaş insanın en güzel yaşı.

Dermokozmotik avene,bioderma Laroche Jel, yumurta akı maskesi ,maya maskesi ,karbonat maskesi,Kil maskesi,b3,laktik asit Gülsuyu toniği, ergenlikte Oluşan sivilxelerden kalma iZler için Dermoroller yaptım bıraktım ama cildime hep çok Özen gösterip araştırma yapmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…