Bende 33 yaşındayım ve prenses annesiyim fakat Cokkk yaslandigimi hissediyorum ve kendime bakamıyorum bu aralar .malesef daş gibi degilimGül suyu ile temizlerim haftada bir kez.
Makyaj yapmam.Krem de sürmem.33 yaşındayım gram çiziğim yok.Daş gibiyim valla:))
Bende 33 yaşındayım ve prenses annesiyim fakat Cokkk yaslandigimi hissediyorum ve kendime bakamıyorum bu aralar .malesef daş gibi degilim
Haftada 3-4 kez sevişmek cilde iyi gelir.
Haftada 3-4 kez sevişmek cilde iyi gelir.
bende 84 modelim çookk kuru cildim var kremsiz gezdiğim 1 gün bile olamaz maalesef... cildim hele bu kış aylarında çok kuruyor ... gece kremim yok gündüz kremim var makyajlı asla yatmam bi yıkama jelim var rada onu yaparım, birde kızıma aldığım krem var mustela yüz için gece onu sürüyorum aynı şekilde vücut losyonunuda kullanıyorum ama 1 gün atlim bacaklarım pulpul oluyor arada vazelin sürüyorum... görüntüme gelince yaşıma göstermedimi söylerler ama kaz ayaklarım var maalesef...
Gül suyu ile temizlerim haftada bir kez.
Makyaj yapmam.Krem de sürmem.33 yaşındayım gram çiziğim yok.Daş gibiyim valla:))
Yaşlanmanın en büyük etkeni bence mutsuzluk,stres.Bende 33 yaşındayım ve prenses annesiyim fakat Cokkk yaslandigimi hissediyorum ve kendime bakamıyorum bu aralar .malesef daş gibi degilim
Yaşlanmanın en büyük etkeni bence mutsuzluk,stres.
Ben kızım doğunca öyle hissetmiştim.Doğar doğmaz hastanede yattı.1 ay kadar.İşte o zaman hergün 1 sene gibiydi.
Çok şükür şimdi 3 yaşında bıcırığım.Sinirli bir yapım yok zaten.
Lakin otoritem vardır.Kimsenin beni üzmesine izin vermem lafımı esirgemem.Bence doğru olanı derim.İçime atıpta kendime zarar vermem.
5-6 kilo da verince daha bir mutlu hatun olacağım inşallah.
kaz ayaklarına çare yok ya
Değil bence.30-40 yaş insanın en güzel yaşı.Hatırlıyorum da 33 yaşım kendimi en güzel hissettiğim yaştı. Şimdi 36 oldum ama üç senede sanki çok şey değişti. Bir kere kilo aldım, stres yüzünden kendimi bıraktım. Küllerimden yeniden doğmak istiyorum çok mu zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?