30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

32 yaşındayım ve ergenliğimden beri yağlı cildimden dolayı oluşan sivilcelerle mücadeleyle geçti ömrüm.hamile kalmadan önce demirime baktırmıştım(demir eksikiği sivilcelenme yapıyormuş)az çıkınca demir hapına başladım,1 ay sonrası hamilelikle birlikte aldığım vitaminlerden artık sivilcem çıkmıyor.gerçi son zamanlarda oluyor ama vitamin kullanamadığım için
neyse konuya gelirsek bu yağlı cilt tabi ben de aşırı bir yüz sarkmasına sebep oldu.burun kenarını geçtim dudak kenarından çeneye doğru inen sarkıklık artık sinirimi bozmaya başladı.bende geçen hafta artık buna dur demeliyim dedim ve bakımıma başladım
temizleyici olarak garnier 3&1 kullanıyorum
haftanın 3 günü yumurta akı ve bal maskesi yapıp
haftanın 2 günü yaş maya ve yoğurt maskesi yapıyorum
tonik olarak bir sprey şişesine elma suyu salatalık suyu ve maden suyundan oluşan karışımımı kullanıyorum.maskeden sonra bununla ıslatıyorum yüzümü
nemlendirici olarakata hindistan cevizi sütü yapıp buzluğa kaldırmıştım zamanında.iyi bir nemlendirici ve toparlayıcı olduğu için.onuda sürüp günlük rutinimi tamamlıyorum.
daha 5 gün oldu ama bu sefer yarıda bırakmayacağım.he bir de eskiden internette araştırdığım bir yüz masajı vardı onu da tekrardan yapmaya başlıcam ama bunun için nemlendirici almalıyım.onu da eczanede satılan excipial hydro ile tamamlıcam.ay inşallah şu cildim biraz toparlanır da bu kadar çabam boşa gitmez.

Arkadasim yanlisin olmasin yagli cilt sarkikliga sebep olmaz. Tam tersine en gec kirisan ciltler yagli ciltler. Bunu bana dermatogologum soylemisti, nette de arastirmistim. Ama sivilcelerden bende cok cektim. Bir de cildim cok hassas alerjik reaksiyon gosterebiliyorum bircok urune. Sukur ben de sivilcelerin izi kalmadi ama cekmeyen bilmez, cok kotu idi zamaninda.

Hatırlıyorum da 33 yaşım kendimi en güzel hissettiğim yaştı. Şimdi 36 oldum ama üç senede sanki çok şey değişti. Bir kere kilo aldım, stres yüzünden kendimi bıraktım. Küllerimden yeniden doğmak istiyorum çok mu zor :KK43:
benimkine benzer durumun. ben 38im. 33 ken yaşıma kimse inanmazdı. kendimi saldım on üç on dört kilo fazlam var, spor yok. şimdi kendime döndüm yeniden. kiloları da vereceğim, harika da olacağım yeniden. hiç bir zaman geç değil bence. her yaşın ayrı bir güzelliği var.

Laroche un leke giderici kremini deneseniz??lazerden once etki gosterirse lazerden kurtulmus olursunuz insallah...ben kullaniyorum memnunum ins sizede iyi gelir

Arkadasim yanlisin olmasin yagli cilt sarkikliga sebep olmaz. Tam tersine en gec kirisan ciltler yagli ciltler. Bunu bana dermatogologum soylemisti, nette de arastirmistim. Ama sivilcelerden bende cok cektim. Bir de cildim cok hassas alerjik reaksiyon gosterebiliyorum bircok urune. Sukur ben de sivilcelerin izi kalmadi ama cekmeyen bilmez, cok kotu idi zamaninda.
evet dermatoloğun doğru demiş yağlı cilt kırışmaz ama SARKAR.ikisi çok farklı şeyler.kuru ciltler yapı gereği kırışırken yağlı ciltler de sarkıyor ne yazıkki.keşke kırışsam ama sarkmasam çünkü sarkıklık bütün yüz ifadesini değiştiriyor

Dermatolog la roche redermic. Neostrata gece losyonu bi de la roche goz cevresi kremi tavsiye etmisti...

35 yaşındayım, ayda bir yoğun cilt bakımına gidiyorum, Essi güzellik merkezini tercih ettim hep. Ayrıca yorgun ve yaşlanmış ciltler için Renlive seta age defining i kullanıyorum her akşam, ki yuzumdeki gerilmeyi o an hissediyorum. Günlük makyaj temizliğimi de yaparim ve yasimdan oldukça küçük gosterdigi mi söyler hep cevremdekiler.

ben cilt bakımına gitmiyorum çünkü aşırı buhar verip siyah nokta sıkmaktan başka bir şey yapmıyorlar . cildim zaten hassas bide o buharı yiyince kıpkırmızı geziyorum tamam siyah noktalar güzel çıkıyor ama cildime iyi gelmiyor zaten geçici bir süre .
kendim yapıyorum bakımımı . profesyonel ürünler kullnıyorum ama .çok param gidiyor cilt bakımıma ama ne yapayım cildin geri dönüşü yok .
her gece temizlerim toniklerim serum kullanırım . nemlendiririm göz kremi kullanırım . cildim yaşımdan genç gösteriyor ilerde ne olur bilemem .. bol su içmek gerek bide ..

Ben de çok kez cilt bakımına gidip iyi sonuç alamayanlardanım.35 yaşındayım ve sivilceli cildimden yeni yeni kurtuldum denediğim LR ürünleriyle. Şimdi de lekelerden kurtulmak için aynı markanın yoğun nem veren aloevera içerikli kremlerini kullanıyorum sabah akşam. Makyaja da yeni yeni başladım cildimi sevip Fondoten kullanmıyorum hiç..

Ben de çok kez cilt bakımına gidip iyi sonuç alamayanlardanım.35 yaşındayım ve sivilceli cildimden yeni yeni kurtuldum denediğim LR ürünleriyle. Şimdi de lekelerden kurtulmak için aynı markanın yoğun nem veren aloevera içerikli kremlerini kullanıyorum sabah akşam. Makyaja da yeni yeni başladım cildimi sevip Fondoten kullanmıyorum hiç..
en iyisi dermatolog tur güzellik merkezleri hikaye diye düşünüyorum.

en iyisi dermatolog tur güzellik merkezleri hikaye diye düşünüyorum.

36 yasindayim, 10 yildir badem yagi kullaniyorum, sarkma ve kirisiklik sorunum yok. Bu durumu ona bagliyorum, cok memnunum...

Back
X